چاوش‌اوغلو رسما دست دوستی به عرب‌ها دراز کرد: به کویت آمدم چون میانجیگر خوبی است

[ad_1] چاووش‌اوغلو تاکید کرد: ترکیه از نقش کویت به عنوان میانجی در حل درگیری‌های منطقه‌ای و موضعگیری این کشور برای حفظ صلح و امنیت از راه گفت‌وگو و درک متقابل تقدیر می‌کند. وزیر خارجه ترکیه افزود: اینکه اول به کویت آمدم به دلیل اهمیت و جایگاه این کشور در اختلافات میان کشورهای حوزه خلیج فارس

کد خبر : 20206
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۵
چاوش‌اوغلو رسما دست دوستی به عرب‌ها دراز کرد: به کویت آمدم چون میانجیگر خوبی است

[ad_1]

چاووش‌اوغلو تاکید کرد: ترکیه از نقش کویت به عنوان میانجی در حل درگیری‌های منطقه‌ای و موضعگیری این کشور برای حفظ صلح و امنیت از راه گفت‌وگو و درک متقابل تقدیر می‌کند.

وزیر خارجه ترکیه افزود: اینکه اول به کویت آمدم به دلیل اهمیت و جایگاه این کشور در اختلافات میان کشورهای حوزه خلیج فارس بود، ما از میانجیگری و نقش سازنده کویت برای حل اختلافات میان قطر و چهار کشور عربی تقدیر می‌کنیم.

او در ادامه اظهار کرد: اقدامات کویت فضاهای بسیار مثبتی را ایجاد کرد که نتیجه آن حل کامل و همه جانبه اختلاف نظر کشورهای حوزه خلیج فارس بود. ما پس از عبور از این بحران، برای آغاز همکاری‌هایمان با کل منطقه خلیج فارس و ایجاد مشارکتی استراتژیک با شورای همکاری خلیج فارس آماده هستیم.

چاووش‌اوغلو با اشاره به اینکه ترکیه اهمیت بسیاری به امنیت و ثبات کویت می‌دهد و روابطش با آن کاملا موسساتی است، گفت: حمایت جدی ترکیه از کویت در حمله‌ای که سال ۱۹۹۰ علیه خاک آن شد، نشانه پایبندی ترکیه به استقلال و حاکمیت کویت است.

او با اشاره به تاسیس شورای همکاری مشترک دو کشور در سال ۲۰۱۴ با هدف تقویت همکاری‌های دوجانبه و روابط در زمینه‌های مختلف تاکید کرد: روابط پارلمان‌های دو کشور مستحکم هستند و کویت دارای یک ساختار پارلمانی قدرتمند در منطقه خلیج فارس است.

وزیر خارجه ترکیه در بخش اقتصادی گفت: کمیته اقتصادی مشترک و انجمن فعالیت‌های مشترک تریبون‌های مناسبی را برای تقویت روابط اقتصادی و تجاری فراهم می‌کنند و به طور کلی ما روابط برجسته‌ای با کویت داریم و امیدواریم در راستای منافع دو ملت و نیز کل منطقه گام برداریم.

این وزیر ترکیه با تاکید بر مخالفت آنکارا با توافقنامه‌های عادی‌سازی روابط علت این موضعگیری را این دانست که چنین توافق‌هایی به تضعیف رویکرد راه‌حل دو کشوری و استانداردهای بین‌المللی ذکر شده در قطعنامه‌های سازمان ملل برای حل این اختلاف طولانی مدت منجر خواهند شد و امضای آنها با اصول اولیه طرح صلح عربی در سال ۲۰۰۲ مغایر است.

او افزود: چنین توافق‌هایی سران اسرائیلی را به این سمت سوق می‌دهد که آنها لازم نیست از اراضی اشغالی فلسطینی‌ها عقب‌نشینی کنند تا زندگی در منطقه به حالت عادی خود برگردد.

چاووش‌اوغلو تاکید کرد: اتفاقی نیست که اقدامات غیرقانونی اسرائیل در مورد شهرک‌های جدید و تخریب خانه‌های فلسطینی‌ها که موجب آوارگی تعداد بیشتری از فلسطینی‌ها می‌شود، در چند ماه اخیر به شدت افزایش داشته است. اسرائیل گمان می‌کند می‌تواند به این اقدامات غیرقانونی خود ادامه دهد بدون اینکه تبعاتی برایش داشته باشد، این رویکرد هرگز به حل مشکل فلسطین کمک نخواهد کرد بلکه برعکس باعث افزایش مشکلات آن خواهد شد.

وزیر خارجه ترکیه در پایان تاکید کرد که عادی‌سازی نباید به زیان مساله فلسطین تمام شوند.

310 310

[ad_2]

لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.