عضو اسبق کمیسیون امنیت ملی مجلس:شی جینپینگ متفکرترین و باکفایت‌ترین رییس‌جمهور جهان قلمداد می‌شود

[ad_1] به گزارش خبرآنلاین، دکتر نوذر شفیعی با اشاره به این مطلب و تاکید بر رابطه اقتصاد و سیاست در عرصه جهانی افزود: بین اقتصاد و سیاست رابطه متقابل وجود دارد به این معنا که اگر کشوری بخواهد به لحاظ سیاسی در عرصه بی المللی قدرت موثری باشد باید اقتصاد قوی داشته باشد. وی با

کد خبر : 44150
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۶
عضو اسبق کمیسیون امنیت ملی مجلس:شی جینپینگ متفکرترین و باکفایت‌ترین رییس‌جمهور جهان قلمداد می‌شود

[ad_1]

به گزارش خبرآنلاین، دکتر نوذر شفیعی با اشاره به این مطلب و تاکید بر رابطه اقتصاد و سیاست در عرصه جهانی افزود: بین اقتصاد و سیاست رابطه متقابل وجود دارد به این معنا که اگر کشوری بخواهد به لحاظ سیاسی در عرصه بی المللی قدرت موثری باشد باید اقتصاد قوی داشته باشد.

وی با بیان اینکه اقتصاد سیاسی یکی از موتورهای موثر فعل و انفعالات موثر کشورها در عرصه بین المللی است اظهار کرد: برای اینکه یک کشور بتواند اقتصاد قوی داشته باشد نیازمند این است که در عرصه سیاسی فعل و انفعالات مهم سیاسی داشته باشد. به عنوان مثال در مناطقی که در حوزه اقتصادی دارای ارزش باشند تسلط داشته باشد و بتواند بر قدرت کشورش بیفزاید و همینطور باید برای رسیدن به یک اقتصاد قوی با کشورهای مختلف وارد شراکت استراتژیک، ائتلاف شبه اتحاد و یا ائتلاف شود در نتیجه رابطه این دو یک رابطه متقابل است.

دکتر شفیعی با اشاره به رشد تصاعدی چین در سال های اخیر در اثر سیاست های حزب حاکم این کشور یادآور شد: فرید ذکریا کتابی منتشر کرده و در این کتاب توضیح می دهد که همه کشورهایی که به قدرت موثر درعرصه جهانی تبدیل شده اند کشورهایی بوده اند که دارای اقتصاد قوی بوده اند. به همین دلیل اقتصاد چین از دهه ۱۹۷۰ به این سمت رشد قابل ملاحظه ای پیدا کرده و قدرت سیاسی این کشور نیز رشد می کند.

سخنگوی اسبق کمیسیون امنیت ملی مجلس ایران تاکید کرد: رشد کشور چین از نظر اقتصادی حالت تصاعدی پیدا کرده و این باعث شده که چین خواهد توانست در سال ۲۰۳۰ از نظر اقتصادی از آمریکا پیشی بگیرد.

به گفته شفیعی چین در قرن ۲۱ به واسطه سیاست های اقتصادی حزب حاکم این کشور مهمترین رقیب استراتژیک کشور آمریکاست و بسیاری از نظریه پردازان قرن ۲۱ را قرن چینی نامگذاری کرده اند.

این استاد دانشگاه در ادامه با بیان اینکه رشد اقتصادی چین در ارتقای جایگاه سیاسی چین در عرصه بین المللی نقش کلیدی داشته و با تشریح ویژگی های منحصر به فرد در ساختار اقتصادی و سیاسی این کشور اذعان کرد: عوامل مختلفی در این بحث موثر است از فرهنگ کنفوسیوس که نظم و انضباط  و سلسله مراتب را تشریح  و ترویج می کند تا رهبران سیاسی چین که علاقمند به توسعه و پیشرفت کشورشان هستند.

شفیعی ادامه داد: چین یکی از مقتدر ترین کشورها در حوزه بین الملل شناخته می شود.مردمش همین نظام را دوست دارند زیرا آثار حکمرانی رهبرانشان را در سفره شان احساس می کنند. در دهه ۷۰ میلادی نزدیک به ۷۰ درصد مردم این کشور زیر خط فقر بودند اما امروزه رهبران چین موفق شدند یک کشور یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفری را به اندازه ای توسعه دهند که شاید تنها ۲۰ درصد از مردم این کشور زیر خط فقر باشند.

وی تاکید کرد: رهبران چین قابل ستایش هستند و برای مردم چین مهم نیست چه کسی حکومت می کند مهم این است که چگونه حکومت می کنند. به همین دلیل توسعه این کشور به شکل کشورداری رهبران آن مربوط است. علت آن هم این است که نه تنها ویژگی های رهبری این رهبران مثل دانش، مهارت،  فن و دانش بلکه علاقمندی انها به وحدت کشور بسیار اهمیت دارد و به همین دلیل است که بسیاری از کارشناسان افرادی مانند شی جین پینگ را متفکرترین و باکفایت ترین رهبران جهان قلمداد می کنند.

311311

[ad_2]

لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.