شیرین‌سازی آب دریا در هرمزگان ۶۰ درصد افزایش می‌یابد

[ad_1] به گزارش هوشمند نیوز، عبدالحمید حمزه پور اظهارکرد: هرمزگان از جمله استان های بسیار گرم است که وضعیت منابع آبی آن در ۲ دهه اخیر به دنبال کاهش نزولات آسمانی ،افزایش جمعیت، برداشت بی رویه از منابع زیرزمینی و ذخیره سدها ، با شرایط نگران کننده ای روبرو شده است. وی ادامه داد: در

کد خبر : 231435
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۳
شیرین‌سازی آب دریا در هرمزگان ۶۰ درصد افزایش می‌یابد

[ad_1]

به گزارش هوشمند نیوز، عبدالحمید حمزه پور اظهارکرد: هرمزگان از جمله استان های بسیار گرم است که وضعیت منابع آبی آن در ۲ دهه اخیر به دنبال کاهش نزولات آسمانی ،افزایش جمعیت، برداشت بی رویه از منابع زیرزمینی و ذخیره سدها ، با شرایط نگران کننده ای روبرو شده است.

وی ادامه داد: در این شرایط و با وجود هزینه بالای شیرین سازی آب دریا، ناچار به توسعه آب شیرین کن‌ها برای رفع مشکل کم آبی هرمزگان هستیم.

به گفته مدیرعامل آبفا هرمزگان؛ در حال حاضر ۴۳ سایت آب‌شیرین‌کن با ظرفیت تولید ۲۲۸ هزار و ۵۰۰ متر مکعب در شبانه روز فعال است که این ظرفیت در حال افزایش است.

حمزه پور خاطرنشان کرد: ۱۱ سایت جدید آب شیرین کن در دستور کار آبفا هرمزگان است که چهار سایت در قشم و سیریک امسال و مابقی نیز تا دو سال آینده به بهره برداری خواهند رسید.

وی با بیان اینکه هم اکنون حدود ۴۰ درصد از مجموع آب تولیدی استان هرمزگان از طریق آب شیرین کن‌ها است، گفت: براساس برنامه‌ریزی های انجام شده و افزایش سایت‌های آب شیرین کن، این میزان به ۶۰ درصد افزایش می یابد و ۴۰ درصد مابقی نیز وابسته به آب‌های سطحی و زیرسطحی خواهد بود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان با تاکید بر صرفه جویی در مصرف آب و اجتناب جدی از تامین نیاز آبی فضای سبز از آب آشامیدنی، گفت: نیمی از آب مورد نیاز شهر بندرعباس (مرکز استان) از طریق آب شیرین کن یکصد هزار متر مکعبی تامین می شود که ضروری است با توجه به هزینه بالای شیرین سازی، از استفاده آن در بخش فضای سبز و غیر شرب خودداری شود.

استان هرمزگان به دلیل کاهش نزولات جوی و بیش از دو دهه خشکسالی از جمله استان‌های درگیر با بحران کم‌آبی است که به منظور مدیریت این بحران، راهکارهای مختلفی برای آن در نظر گرفته شده که از جمله آنها احداث آب شیرین کن‌ها است.

حداقل نیاز آبی روزانه استان هرمزگان چهار هزار و ۱۰۰ لیتر و میزان تولید کنونی سه هزار و ۲۰۰ لیتر بر ثانیه است.

46

[ad_2]

لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.