سفرهای ماه رمضان کم شد

[ad_1] داده‌پردازی‌های میزان رزرو پروازهای کشورهای عضو شورای همکاری‌های خلیج فارس، از کاهش سفر در تعطیلات ماه رمضان و عید فطر امسال حکایت دارد. به گزارش ایسنا، اولیویه پونتی ـ معاون کمپانی تحلیل داده‌های سفر و گردشگری ForwardKeys ـ‌ گفت: «سفر در ماه رمضان ۲۰۲۳ هنوز از رشدی که قبل از همه‌گیری کرونا در سال

کد خبر : 349400
تاریخ انتشار : شنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۵
سفرهای ماه رمضان کم شد

[ad_1]

داده‌پردازی‌های میزان رزرو پروازهای کشورهای عضو شورای همکاری‌های خلیج فارس، از کاهش سفر در تعطیلات ماه رمضان و عید فطر امسال حکایت دارد.

به گزارش ایسنا، اولیویه پونتی ـ معاون کمپانی تحلیل داده‌های سفر و گردشگری ForwardKeys ـ‌ گفت: «سفر در ماه رمضان ۲۰۲۳ هنوز از رشدی که قبل از همه‌گیری کرونا در سال ۲۰۱۹ به آن دست یافته بود، فاصله زیادی دارد.»

در سال ۲۰۱۹ عید فطر در ماه ژوئن بود، که زمان بسیار بهتری از ماه رمضان امسال برای سفر بود؛ زیرا پایان ماه رمضان با شروع تعطیلات طولانی تابستانی مدارس در بعضی کشورها، از جمله عربستان سعودی همزمانی داشت. اما اکنون داده‌پردازی میزان رزرو پروازها نشان می‌دهد در فاصله ۳۱ مارس (۱۱ فروردین‌ماه ۱۴۰۲)، رزرو پروازهای خروجی از کشورهای شورای همکاری خلیج فارس برای سه هفته منتهی به عید فطر و پایان ماه رمضان، ۳۸ درصد و  ۶۷ درصد از آمار سفر در تعطیلات عید فطر و سه هفته بعد از آن، در مقایسه با زمان مشابه سال ۲۰۱۹ عقب است.

سفرهای ماه رمضان کم شد

رزرو پروازهای خروجی از کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در اوج تعطیلات ماه رمضان (از ۱۴ تا ۲۴ آوریل/۲۵ فروردین تا ۴ اردیبهشت‌ماه) البته وضعیت بهتری دارد، با این وجود ۳۲ درصد کمتر از سال ۲۰۱۹ است. رزرو پرواز از عربستان سعودی ۴۴ درصد کمتر از سال ۲۰۱۹ است، اما سفر از سایر کشورهای مهم شورای همکاری خلیج فارس بهبود قوی‌تری را شاهد است؛ کویت ۲۷ درصد، قطر ۱۱ درصد و امارات ۶ درصد از آمار سال ۲۰۱۹ فاصله دارند، درحالی‌که بحرین ۲ درصد جلوتر از آمار سفر در تطعیلات ماه رمضان ۲۰۱۹ است.

بیشترین رزرو پروازها به کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس در روزهای پایانی ماه رمضان و تعطیلات عید فطر به ترتیب از مبدأ کشورهای ایتالیا، روسیه، فرانسه، سوئیس، عربستان، ‌ کویت، آلمان، آمریکا، بنگلادش و هند بوده است.

رزرو پرواز و سفر به کشورهای شورای همکاری خلیج فارس اما وضعیت دلگرم کننده‌تری دارد، هرچند هنوز ۱۲ درصد از سال ۲۰۱۹ فاصله دارد. مشکل اصلی سفر به عربستان سعودی است، جایی که رزرو پروازها ۴۰ درصد کمتر از سال ۲۰۱۹ است. رزرو پروازها برای سفر به کویت نیز ۴۳ درصد عقب است. با این حال، رزرو پرواز برای سفر به بحرین ۱۶ درصد جلوتر از سال ۲۰۱۹ است و کشورهای قطر، امارات و عمان نیز به ترتیب ۳۹، ۴۷ و ۴۸ درصد رشد را در قیاس با آمارهای سال ۲۰۱۹ تجربه می‌کنند.

این داده‌پردازی با تاکید بر وضعیت سفر از و به کشورهای شورای همکاری‌های خلیج فارس انجام شده که شامل کشورهای عربستان سعودی، ‌ بحرین، امارات متحده عربی، قطر، عمان و کویت می‌شود.

انتهای پیام

[ad_2]

لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.