تینو صالحی: اولین مانعِ نمایشِ جزئیات جنایت‌کارانه، اتهام «سیاه‌نمایی» است

[ad_1] به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اردیبهشت ۱۳۹۸ بود که «غلامرضا لبخندی» با بازی تینو صالحی در تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه رفت و قرار بود، این روزها در تیر ۱۴۰۰ شاهد بازتولیدش باشیم که قرمز شدن دوباره وضعیت کرونا در تهران اجازه نداد. نمایشی که در خلاصه داستانش آمده است: «۲۴ سال پیش غلامرضا خوشرو معروف به

کد خبر : 73559
تاریخ انتشار : شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۹
تینو صالحی: اولین مانعِ نمایشِ جزئیات جنایت‌کارانه، اتهام «سیاه‌نمایی» است

[ad_1]

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اردیبهشت ۱۳۹۸ بود که «غلامرضا لبخندی» با بازی تینو صالحی در تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه رفت و قرار بود، این روزها در تیر ۱۴۰۰ شاهد بازتولیدش باشیم که قرمز شدن دوباره وضعیت کرونا در تهران اجازه نداد. نمایشی که در خلاصه داستانش آمده است: «۲۴ سال پیش غلامرضا خوشرو معروف به خفاش شب شروع به قتل‌های زنجیره‌ای می‌کند.» واقعه‌ای که اگر پیش از رخ دادنش به اثری دراماتیک تبدیل می‌شد احتمالا هیچ‌کس باور نمی‌کرد که روزی به وقوع بپیوندد.

از صالحی پرسیدیم اگر داستان غلامرضا خوشرو را به اتفاق هولناک دیگری گره‌ بزنم، به ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ و پیداشدن بخش‌هایی از جسد مثله‌شده بابک خرمدین توسط یک کارگر شهرداری در شهرک اکباتان، به نظرش چرا هر کدام از این وقایع، در صورت تبدیل شدن به اثری مستند یا دراماتیک پیش از رخ دادن، با اتهامات گوناگون پس زده می‌شود. 

او در پاسخ این سوال می‌گوید: «به نظر من نسبت به نشان دادن این وقایع چه در قالب مستند و چه در قالب اثری دراماتیک علاقه‌مندی‌هایی در میان هنرمندان وجود دارد اما موانعی هم هست که نمی‌توان نادیده‌شان گرفت. اولین مانع مخصوصا هنگامی که می‌خواهید وارد این قبیل جزئیات جنایت‌کارانه شوید واژه‌ای ابداعی به نام «سیاه‌نمایی» است. مخترع این واژه، هر کسی که بوده هدفش این نبوده است که واقعا از سیاه‌نمایی جلوگیری کند بلکه از این واژه به عنوان نقابی استفاده کرده است تا محدودیت‌هایی بسیار دست‌وپاگیر برای هنرمندانی ایجاد کند که می‌خواهند این جزئیات، تحلیل خود نسبت به آن و ریشه‌هایش را در حد توان، نشان دهند.»

بازیگر این روزهای سریال «میدان سرخ» با بیان این که «مانع بعدی خودِ مخاطب است»، ادامه می‌دهد: «بسیاری از مردم، هنوز باور ندارند که این اتفاقات در جامعه ما رخ می‌دهد و گمان می‌کنند در فضایی دیگر اتفاق افتاده است. مثالی می‌زنم. به ماجرای بابک خرمدین اشاره کردید. من پیش از رخ دادن این اتفاق، در دوران قرنطینه نمایشنامه‌ای نوشتم که در پایان آن، دو نفر، دو نفرِ دیگر را تکه‌تکه می‌کردند و در کیسه‌ می‌پیچیدند و برای دفن می‌بردند. مخاطبِ این نمایشنامه در قدم اول، دوستان و نزدیکانم بودند. این متن را به هر کدامشان دادم گفت: «وای! مگر می‌شود این‌ها با خیال راحت بنشینند و آن‌ها را در خانه تکه‌تکه کنند و پشت‌بندش چای هم بخورند؟!» این نمایشنامه همین‌طور بین دوستان من دست‌به‌دست و نقد می‌شد تا این که آن اتفاق رخ داد و فیلمش را دیدیدم که پدر و مادری با خونسردی تمام کیسه‌های زباله حاوی جسد تکه‌تکه شده فرزندشان را در آسانسور می‌گذاشتند.»

متن کامل این گفت‌وگو را در تینو صالحی: از خفاش شب تا پدرِ بابک خرمدین را مگر می‌شود نمایش داد؟ بخوانید. 

۵۷۲۵۹

[ad_2]

لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.