تاثیر منفی تنهایی بر سلامت استخوان‌ها در مردان

[ad_1] داده‌های مطالعه‌ای که روی موش‌های آزمایشگاهی انجام شده، نشان می‌دهد انزوای اجتماعی ممکن است بر سلامت استخوان‌ها تأثیر منفی بگذارد. به گزارش هوشمند نیوز به نقل از مدیکال اکسپرس، جزئیات این مطالعه در نشست سالانه انجمن غدد درون ریز در شیکاگو ارائه شده است. دکتر «ربکا مونتین»، محقق ارشد موسسه تحقیقاتی MaineHealth در این

کد خبر : 363538
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۳:۲۱
تاثیر منفی تنهایی بر سلامت استخوان‌ها در مردان

[ad_1]

داده‌های مطالعه‌ای که روی موش‌های آزمایشگاهی انجام شده، نشان می‌دهد انزوای اجتماعی ممکن است بر سلامت استخوان‌ها تأثیر منفی بگذارد.

به گزارش هوشمند نیوز به نقل از مدیکال اکسپرس، جزئیات این مطالعه در نشست سالانه انجمن غدد درون ریز در شیکاگو ارائه شده است.

دکتر «ربکا مونتین»، محقق ارشد موسسه تحقیقاتی MaineHealth در این باره گفت: انزوای اجتماعی یک شکل قوی از استرس روانی-اجتماعی و یک نگرانی رو به رشد برای سلامت عمومی به ویژه در میان افراد مسن است. حتی قبل از شروع همه‌گیری کووید۱۹ که شیوع انزوا و تنهایی را به میزان قابل توجهی افزایش داده است نیز متخصصان نگران افزایش «اپیدمی تنهایی» در جهان بودند. 

مونتین خاطرنشان کرد که انزوای اجتماعی با افزایش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها در افراد از جمله اختلالات سلامت روان و همچنین نرخ کلی بالاتر بیماری و مرگ مرتبط است.

مونتین اذعان کرد: مطالعات بالینی قبلی نشان داده است که استرس‌های روانی-اجتماعی و متعاقب آن اختلالات سلامت روان از عوامل خطر اصلی برای پوکی استخوان و شکستگی هستند که به طور نامتناسبی بر افراد مسن تأثیر می‌گذارند. با این حال، پیش‌تر اثرات انزوای اجتماعی بر استخوان به طور کامل بررسی نشده است.

در مطالعه جدید، متخصصان موش های بالغ را به مدت چهار هفته در معرض انزوای اجتماعی (یک موش در هر قفس) یا خانه گروهی (چهار موش در هر قفس) قرار دادند. آنها دریافتند که انزوای اجتماعی باعث کاهش قابل توجه کیفیت و سلامت استخوان‌ها از جمله کاهش تراکم مواد معدنی استخوانی در موش‌های نر شد اما این کمبود در موش‌های ماده به وجود نیامد.

مونتین گفت: به طور کلی، داده‌های ما نشان می‌دهد که انزوای اجتماعی تأثیر منفی چشمگیری روی سلامت استخوانی در موش‌های نر دارد اما ممکن است در موش‌های ماده از طریق مکانیسم‌های مختلف یا در چارچوب زمانی متفاوت عمل کند. همچنین متخصصان می‌گویند که مطالعات بیشتری برای درک چگونگی تاثیر این یافته ها بر جمعیت انسانی مورد نیاز است.

در عین حال فقدان ارتباط اجتماعی باعث افزایش خطر بیماری قلبی، سکته مغزی، اضطراب، افسردگی و زوال عقل می‌شود. تنهایی همچنین منجر به افزایش انگیزه آسیب رساندن به خود می‌شود.

کارشناسان برای جبران این کمبود و ایجاد شرایطی برای افزایش ارتباط افراد با یکدیگر در جامعه و تقویت زندگی اجتماعی، اصلاحاتی مانند توسعه پارک‌ها و کتابخانه‌ها را پیشنهاد می کنند که ارتباط اجتماعی را افزایش می‌دهند.

انتهای پیام

[ad_2]

لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.