با تور مجازی به آنتیگوآ گواتمالا سفر کنید

[ad_1] آنتیگوآ گواتمالا یکی از شهرهای توریستی و کهن کشور گواتمالا است که ردپای تاریخ استعمارگری اسپانیا را به خود دیده است. با تور مجازی از این شهر دیدن کنید. نسخه اولیه این مقاله در تاریخ ۱۳۹۹/۰۶/۰۷ منتشر شده و در تاریخ ۱۴۰۰/۰۴/۲۵ به‌روزرسانی شده است. گواتمالا یکی از کشورهای کهن آمریکای مرکزی است که

کد خبر : 233541
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۳
با تور مجازی به آنتیگوآ گواتمالا سفر کنید

[ad_1]

آنتیگوآ گواتمالا یکی از شهرهای توریستی و کهن کشور گواتمالا است که ردپای تاریخ استعمارگری اسپانیا را به خود دیده است. با تور مجازی از این شهر دیدن کنید.

نسخه اولیه این مقاله در تاریخ ۱۳۹۹/۰۶/۰۷ منتشر شده و در تاریخ ۱۴۰۰/۰۴/۲۵ به‌روزرسانی شده است.

گواتمالا یکی از کشورهای کهن آمریکای مرکزی است که تاریخ غنی آن، به دوران تمدن مایا بازمی‌شود. درسال ۱۵۲۳، فاتحان اسپانیایی قاره آمریکا به رهبری «پدرو د آلواردو»، به این سرزمین عزیمت کردند. آلواردو اولین فرماندار گواتمالا نیز محسوب می‌شود و در شهری به نام «سانتیاگو د لوس کابالروس» (Santiago de los Caballeros) که خود بنا نهاده بود، حکومت می‌کرد. پس از مرگ وی، این شهر که پایتخت گواتمالا نیز محسوب می‌شد، به دست فراموشی سپرده شد و کم کم با رانش زمین و فعالیت‌های آتشفشان «آگوا» از بین رفت. با ما همراه شوید تا از دریچه تور مجازی، سلسله حوادثی را که بر این سرزمین و پایتخت‌ گواتماالا گذشته است، رصد کنیم و سیر تاریخی دوران استعماری آن را به نظاره بنشینیم.

پس از زوال سانتیاگو د لوس کابالروس اول، شهر دیگری با همین نام به‌وجود آمد که برای پیش از دو قرن، محل حکم‌رانی کاپیتان کل گواتمالا بود. عنوان کاپیتان کل، بین سال‌های ۱۶۰۹ و ۱۸۲۱، توسط امپراتوری اسپانیا به فرمانداران مناطق مستعمره داده می‌شد. سانتیاگو د لوس کابالروس جدید، به‌عنوان مرکز قلمرو اسپانیا از مکزیک تا پایتخت پرو یعنی «لیما»، شناخته می‌شد.

جمعیت این شهر در قرن هجدهم به ۶۰,۰۰۰ نفر می‌رسید. سال ۱۶۶۰، چاپ کتاب در این شهر رواج یافت و در سال ۱۶۷۶ نیز اولین دانشگاه شهر تاسیس شد؛ متاسفانه باید گفت که به‌دلیل وقوع زلزله‌های پی‌در‌پی، سانتیاگو د لوس کابالروس در سال ۱۷۷۳ بار دیگر دچار ویرانی شد و اسپانیایی‌ها به اجبار مرکز قلمرو خود را به مکانی امن‌تر منتقل کردند. در سال ۱۷۷۶، شهری بنام «Nueva Guatemala de la Asunció» بنا نهاده شد که به‌اختصار، «شهر گواتمالا» نامیده می‌شود. اکنون بقایای شهر متروکه سانتیاگو د لوس کابالروس را «آنتیگوآ گواتمالا» یا «گواتمالای قدیمی» می‌نامند.

تصویر پانوراما از آنتیگوا گوتمالا

امروزه بسیاری از بناهای تازیخی آنتیگوآ گواتمالا بازسازی شده‌اند و به‌عنوان موزه فعالیت می‌کنند. با اینکه آنتیگوآ گواتمالا اهمیت سیاسی گذشته را ندارد، مشهورترین جاذبه گردشگری کشور محسوب می‌شود و بسیاری از جاهای دیدنی گواتمالا را در دل خود جای داده است. در قلب این شهر، پارک مرکزی آن واقع شده است که کلیسای جامع «سنت جیمز» را نیز در بر می‌گیرد. عمارت فرمانداری‌کل، تالار شهر، ویرانه‌های صومعه «کاپوچین» و کلیسای باستانی «سنت فرانسیس» که قدمت ان به سال ۱۵۷۹ بازمی‌شود، از دیگر جا‌های دیدنی آنتیگوآ هستند.

بنای سابق زندان شهر اکنون به موزه «سانتیاگو» تبدیل شده و گنجینه‌ای ارزشمند را از آثار دوران استعمار در خود جای داده است‌. موزه کتاب آنتیگوآ نیز مجموعه‌ای از نخستین کتاب‌های چاپ شده در آمریکای مرکزی را دارا است. کوه‌ها و دریاچه‌های اطراف آنتیگوآ گواتمالا، مناظری منحصربه‌فرد به وجود آورده‌اند. سه آتشفشان از ۱۳ آتشفشان این منطقه هنوز فعال است و خود یکی از جاذبه‌های منطقه محسوب می‌شوند.

اکنون با استفاده از پنجره‌ای که در ابتدای این مطلب تعبیه شده است، می‌توانید در شهر آنتیگوآ گواتمالا گردش کنید و از دیدنی‌های تاریخی آن لذت ببرید. کجارو روزانه مطالب مختلفی را با محوریت تورهای مجازی و سفرهای تصویری به اشتراک می‌گذارد. اگر به این دست از مطالب علاقه‌مندید، بازدید روزانه را از کجارو فراموش نکنید.

[ad_2]

لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.