به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، نتایج نظرسنجی انجام شده توسط شبکه «سیبیاِس» آمریکا نشان میدهد جمهوریخواهان احتمالاً ۲۳۰ کرسی در مجلس نمایندگان تصاحب خواهند کرد و رقبای دموکرات آنها نیز ۲۰۵ کرسی را از آن خود میکنند.
جمهوریخواهان در انتخابات سال ۲۰۱۸ اکثریت خود در مجلس نمایندگان را از دست دادند. پیش از آن «تد کروز» سناتور این حزب هشدار داده بود با توجه به عملکرد «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا جمهوریخواهان، کنگره و ریاست جمهوری را از دست خواهند داد.
طبق نظرسنجی سیبیاِس، تورم و دورنمای نگرانکننده اقتصادی در آمریکا برای رأیدهندگان بیشتر از این اهمیت دارد که به نامزد چه حزبی رأی میدهند. در همین حال، رأیدهندگان مستقل گرایش بیشتری به جمهوریخواهان پیدا کردهاند. در مقابل، حامیان حزب دموکرات انگیزه چندانی برای شرکت در انتخابات ندارند.
بر همین اساس، ۶۲ درصد از جمهوریخواهان گفتهاند رأی دادن در انتخابات میاندورهای مجلس نمایندگان آمریکا برای آنها اهمیت «بالایی» دارد. در مقابل فقط ۳۹ درصد از دموکراتها چنین احساسی دارند.
۴۵ درصد از شرکتکنندگان جمهوریخواه و ۴۷ درصد از شرکتکنندگان دموکرات باور دارند که در انتخابات میاندورهای که ماه نوامبر (آذر) برگزار میشود، ترامپ مولفهای مهم خواهد بود.
از میان جمهوریخواهانی که در این نظرسنجی شرکت کردهاند ۸۲ درصد باور دارند که ترامپ برای حل مشکلات آمریکا مبارزه میکند و ۶۸ درصد نیز معتقدند نمایندگان این حزب در کنگره چنین تلاشی انجام میدهند.
با این وجود، در رقابت بر سر ریاست جمهوری آمریکا، به نظر میرسد ترامپ و بایدن هردو شانس اندکی برای پیروزی داشته باشند. بنا بر گزارش وبگاه خبری «هیل»، افشاگریهای مخرب در جلسات استماع کمیته تحقیق درباره حمله ششم ژانویه ۲۰۲۱ هواداران ترامپ به کنگره آمریکا، شک و تردید را در میان جمهوریخواهان سنا در این خصوص تقویت میکند که آیا دونالد ترامپ میتواند نامزد این حزب در سال ۲۰۲۴ شود یا حتی برای حضور در کاخ سفید در دوره دوم نامزد شود.
از سوی دیگر بر اساس نتایج یک نظرسنجی جدید، محبوبیت بایدن نیز همچنان در سراشیبی سقوط قرار دارد. نتایج نظرسنجی موسسه «گالوپ» نشان میدهد ۳۸ درصد از آمریکاییها کار او به عنوان رئیس جمهور را تأیید میکنند.
بر اساس آمار جدید منتشر شده، آمریکا برای دومین دوره پیاپی سه ماهه کوچک شدن اقتصاد و رکود را تجربه میکند. با این حال به عقیده بایدن، کشورش در مسیر درستی قرار دارد. آمریکا در بازه زمانی آوریل تا ژوئن (فروردین تا خرداد) برای دومین بار پیاپی، کوچک شدن ۰.۹ درصدی اقتصاد را تجربه کرده است.
در گزارش وزارت بازرگانی آمریکا در این زمینه که روز پنجشنبه منتشر شده آمده است که تولید ناخالص داخلی این کشور در سه ماهه اول سال نیز کاهش ۱.۶ درصدی را تجربه کرده بود و تداوم این روند میتواند شاخصی غیر رسمی اما قطعی از وقوع رکود در این کشور باشد.
این آمار زمانی منتشر شده که مصرفکنندگان و کسبوکارهای آمریکا با تورم شدید و نرخ بهره بالاتر دستوپنجه نرم میکنند. بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره در این کشور را سه چهارم درصد افزایش داده که دومین اقدام پیاپی برای غلبه بر تورم بی سابقه این کشور ظرف چهار دهه گذشته است.
طبق آمار وزارت کار آمریکا، شاخص قیمت مصرفکننده در ماه ژوئن نسبت به بازه زمانی مشابه در سال گذشته با افزایش شدید ۹.۱ درصدی مواجه شده که از سال ۱۹۸۱ بیسابقه است. با وجود افزایش دستمزدها، هزینهها همچنان سریعتر از درآمدها افزایش مییابند.
311311
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰