غنی‌سازی آرد با ویتامین دی به‌زودی آغاز می‌شود

[ad_1] رییس سازمان غذاودارو با بیان اینکه نان به عنوان قوت غالب مردم است و برای تامین کمبود املاح و ویتامین‌ها غنی‌سازی آن در دستور کار قرار دارد، از توسعه تولید نان کامل به روش صنعتی در کشور خبر داد. به گزارش هوشمند نیوز، دکتر سید حیدر محمدی با بیان اینکه امنیت غذایی در تمامی

کد خبر : 474363
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۳:۲۰
غنی‌سازی آرد با ویتامین دی به‌زودی آغاز می‌شود

[ad_1]

رییس سازمان غذاودارو با بیان اینکه نان به عنوان قوت غالب مردم است و برای تامین کمبود املاح و ویتامین‌ها غنی‌سازی آن در دستور کار قرار دارد، از توسعه تولید نان کامل به روش صنعتی در کشور خبر داد.

به گزارش هوشمند نیوز، دکتر سید حیدر محمدی با بیان اینکه امنیت غذایی در تمامی کشورها در کنار امنیت ملی مورد اهمیت است، اظهار کرد: امنیت غذایی در دو سطح ایمنی و تامین مطرح است و رئیس جمهوری در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی نسبت به تامین غذای کافی و سالم تاکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت نان در سبد غذایی کشور گفت: در سال ۱۴۰۲ اعتبار تخصیص یافته به گندم حدود ۱۶۰ هزار میلیارد تومان است که چند برابر اعتبارات سایر حوزه‌هاست و این نشان از اهتمام به این محصول دارد.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه میزان مصرف نان در کشور ما ۳۷ درصد بیشتر از کشورهای منطقه است، افزود: هر ایرانی به صورت میانگین ۳۰۰ گرم نان در روز مصرف می‌کند که می‌تواند بستر مناسبی برای تامین انرژی، پروتئین، املاح و ویتامین‌ها باشد.

محمدی با اشاره به افتتاح خط تولید نان کامل صنعتی(تافتون) برای اولین بار در اهواز گفت: نانی که از آرد کامل به روش بهداشتی زیر نظر مسئولان فنی مورد تایید وزارت بهداشت باشد، نان سالمی است اما قطعاً نان کامل نیست چرا که باید شاخص‌هایی از جمله آهن، کلسیم، روی، فسفر و گروه ویتامین‌های بی را داشته باشد تا نان کامل محسوب شود.

رییس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: در حال حاضر آرد ۱۲ تا ۲۸ درصد سبوس‌گیری می‌ شود و کمترین سبوس‌گیری مربوط به نان سنگک است. ۳۷۰ تولیدکننده آرد در کشور داریم که ۲۵ درصد از آن‌ها آرد کامل را تولید می‌کنند.

به گفته وی اخیرا اولین واحد تولید نان سنتی کامل به روش صنعتی افتتاح شده است و به زودی در کشور توسعه پیدا می‌کند. براساس برنامه سازمان غذا و دارو در تمامی استان ها حداقل یک یا دو واحد تولید آرد کامل فعالیت دارند و در صورت استقبال نانوایان، این آرد در اختیار آن ها قرار می گیرد.

به نقل از سازمان غذا و دارو، وی در پایان با اشاره به اجرای غنی‌ سازی لبنیات با ویتامین دی گفت: غنی‌سازی آرد با اسید فولیک از مدت‌ها پیش اجرایی شده و در ارتقای سلامت جامعه موثر بوده است. با توجه به اینکه مصرف نان جامعه هدف بزرگ‌ تری را دارد، طرح غنی‌سازی نان با ویتامین دی در مراحل نهایی است و به زودی آغاز می شود.

انتهای پیام

[ad_2]

لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.