احمد حاجی روز یکشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت روان (۱۸ تا ۲۴ مهر) که به صورت مجازی برگزار شد، افزود: بر این اساس این بررسی ها ، ١۴ درصد افراد مبتلا به کرونا، یک عضو خانواده خود را در دوران کرونا از دست دادند و میزان مشکلات روانشناختی در این افراد ۴٠.٨ درصد بوده و باید توجه داشت در همه جای دنیا کرونا موجب اختلالات روانی شده است.
وی اظهار داشت: بر اساس آمارهای جهانی یک میلیارد نفر از اختلال روانی رنج میبرند و افسردگی از علل اصلی بیماریها در جهان مطرح است.
وی تاکید کرد: از هر ٧ کودک ١٠ تا ١٩ سال یک کودک به اختلال روانی مبتلا بوده و آمارهای جهانی نشان میدهد که اختلال روانی از سنین نوجوانی آغاز میشود و بار این مشکلات برای جهان بسیار بیشتر است.
حاجی با اشاره به لایحه حمایت از بیماران روانپزشکی اظهار داشت: کمیسیون حمایت از بیماران مبتلا به روانپزشکی در مجلس پیگیری شد و در اسفند سال ٩٨ لایحه از دولت به مجلس رفت و در سال ٩٩ تغییراتی در کمیسیون بهداشت پیدا کرد و اکنون به سطح بالاتری ارجاع داده شده است.
وی افزود: این لایحه به زودی در صحن علنی مجلس مطرح می شود، این در حالیست که ١٨ سال روی آن کار شده و امیدواریم زودتر به سرانجام برسد.
حاجی در مورد کرونا نیز گفت: کرونا بیماری است که افراد را با استرس مواجهه می کند و از آنجا که بعد از دست دادن یکی از افراد خانواده نتوانستند سوگواری کنند از این رو سلامت روان آنها مورد هدف قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در حوزه بهداشت، استفاده از نظام بهداشت اولیه بهترین راهکار و برنامه است و عارضه طولانی مدت کرونا شامل مشکلات روانشناختی اضطراب و افسردگی می شود.
۴۷۲۳۱
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰