ذخایر خارجی ژاپن برای سومین ماه پس از مداخله رویترز کاهش یافت
© رویترز. عکس فایل: یک تصویر تصویری بانک های 100 دلاری آمریکا و اسکناس های 10000 ینی ژاپن را نشان می دهد که در 2 اوت 2011 در توکیو گرفته شده است. رویترز/ یوریکو ناکائو نوشته تتسوشی کاجیموتو توکیو (رویترز) – وزارت دارایی روز سهشنبه اعلام کرد که ذخایر خارجی ژاپن در ماه اکتبر به
© رویترز. عکس فایل: یک تصویر تصویری بانک های 100 دلاری آمریکا و اسکناس های 10000 ینی ژاپن را نشان می دهد که در 2 اوت 2011 در توکیو گرفته شده است. رویترز/ یوریکو ناکائو
نوشته تتسوشی کاجیموتو
توکیو (رویترز) – وزارت دارایی روز سهشنبه اعلام کرد که ذخایر خارجی ژاپن در ماه اکتبر به دنبال کاهش رکورد ماه قبل کاهش یافت که نشاندهنده بزرگترین میزان مداخله در خرید ین و فروش دلار است.
این دادهها در کنار ارقام جداگانهای آمده است که تأیید میکند ژاپن مداخله پنهانی در ماه سپتامبر انجام نداده است و تنها برای خرید ین به دلار آمریکا در 22 سپتامبر همانطور که اعلام شده بود، وارد بازار شد، اولین حمله این کشور به بازار برای تقویت ارز ژاپن از سال 1998.
بازیگران بازار در حال بررسی استخر عظیم داراییهای خارجی و سوابق مداخله ژاپن برای سرنخهایی هستند که نشان میدهد ژاپن چقدر بیشتر ممکن است مایل باشد در حملات خود به بازار ارز هزینه کند، اگرچه مقامات در مورد مداخله سختگیر هستند.
توهرو ساساکی، رئیس تحقیقات بازار ژاپن در بانک JPMorgan Chase (NYSE:) گفت: “من تعجب نمی کنم اگر مقامات یک بار دیگر مداخله کنند، اگر رشد دلار به بالاتر از 152 ین برسد.”
اما من فکر نمی کنم که ژاپن بتواند به مداخله در مقیاس بزرگ ادامه دهد و اوراق خزانه ایالات متحده را برای خرید ین به طور نامحدود بفروشد.
مقامات ژاپنی گفته اند با همتایان آمریکایی خود در تماس نزدیک هستند و گمانه زنی ها مبنی بر مخالفت ایالات متحده با مداخله فروش دلار برای تضعیف ارز را کنار می گذارند در حالی که ایالات متحده در حال افزایش نرخ بهره برای مبارزه با تورم است.
به گفته این وزارتخانه، ذخایر خارجی ژاپن برای سومین ماه متوالی در پایان اکتبر به 1.19 تریلیون دلار کاهش یافت که همچنان دومین کشور بزرگ جهان پس از چین است. کاهش 43.5 میلیارد دلاری دومین ماه به ماه ثبت شده است.
مقامات گفتند که مداخله ارزی و افزایش بازده اوراق قرضه خارجی بیش از خنثی کردن سایر عواملی است که از ذخایر حمایت می کند، مانند ارزش گذاری بالاتر سایر دارایی های خارجی و درآمد حاصل از نگهداری اوراق قرضه خارجی.
بر اساس نوع دارایی، اوراق قرضه خارجی – که اکثراً اعتقاد بر این است که اکثر آنها خزانه داری ایالات متحده هستند و در دوران مداخله خرید دلار در گذشته که ین قوی بود خریداری شده اند – چهار پنجم ذخایر را تشکیل می دهند.
از میان ذخایر، اوراق قرضه خارجی در ماه سپتامبر بیشترین کاهش را داشت و دومین کاهش را در ماه گذشته به 941 میلیارد دلار متحمل شد. مقامات توضیح بیشتری ندادند، اما ناظران بازار این افت را منعکس کننده فروش اوراق خزانه ایالات متحده برای مداخله در خرید ین تفسیر می کنند.
سپرده ها – عمدتاً در بانک های مرکزی خارج از کشور و بانک تسویه بین المللی که حدود یک دهم ذخایر را تشکیل می دهند و می توانند به راحتی به پول نقد تبدیل شوند – پارک شده اند – برای دومین ماه متوالی در ماه اکتبر به 137 میلیارد دلار افزایش یافت.
داده های جداگانه در مورد مداخله، که شامل مجموع سه ماهه و روزانه است، تأیید کرد که مقامات در ماه سپتامبر مداخله پنهان کاری انجام ندادند، زیرا در آن ماه 2.8 تریلیون ین برای حمایت از ین هزینه کردند.
ژاپن در ماه گذشته رکورد 6.35 تریلیون ین را برای مداخله هزینه کرد زیرا ین به پایین ترین سطح خود در 32 سال اخیر نزدیک به 152 ین در برابر دلار رسید.
ین تحت فشار باقی مانده است زیرا بانک ژاپن متعهد به حفظ نرخ های بهره فوق العاده پایین است، برخلاف افزایش شدید نرخ بهره توسط فدرال رزرو ایالات متحده.
(1 دلار = 146.8700 ین)
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰