8 راهکار ساده برای گرفتن روغن اضافی غذاها

[ad_1] پختن غذاهای لذیذ یک هنر است و به مهارت زیادی نیاز دارد، اما خوب گاهی پیش می‌آید که روغن غذای شما بیش از حد زیاد می‌شود. اینجاست که به فکر گرفتن روغن اضافی غذای‌تان می‌افتید. روغن اضافی نه تنها به کالری دریافتی شما اضافه می‌کند، بلکه بر سلامت کلی بدن تان نیز تاثیر می‌گذارد،

کد خبر : 423478
تاریخ انتشار : سه شنبه ۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۹
8 راهکار ساده برای گرفتن روغن اضافی غذاها

[ad_1]

نکاتی برای گرفتن روغن اضافی غذاها

پختن غذاهای لذیذ یک هنر است و به مهارت زیادی نیاز دارد، اما خوب گاهی پیش می‌آید که روغن غذای شما بیش از حد زیاد می‌شود. اینجاست که به فکر گرفتن روغن اضافی غذای‌تان می‌افتید. روغن اضافی نه تنها به کالری دریافتی شما اضافه می‌کند، بلکه بر سلامت کلی بدن تان نیز تاثیر می‌گذارد، به همین دلیل ما در این مطلب به شما چند نکته در مورد گرفتن روغن اضافی غذاها معرفی می‌کنیم که بی دردسر روغن اضافی را از بین ببرید.

نکاتی برای گرفتن روغن اضافی غذاها

روش‌های زیر کاربردی ترین موارد برای گرفتن روغن غذا هستند:

نکاتی برای گرفتن روغن اضافی غذاها

بلاتینگ با دستمال کاغذی

اگر سبزیجات یا گوشت سرخ شده آماده کرده اید، بلافاصله بعد از بیرون آوردن از روغن، آن را روی دستمال کاغذی جاذب قرار دهید. وقتی غذاهایی مانند سمبوسه یا مرغ سرخ شده دارید، یک تکه دستمال کاغذی را به آن فشار دهید تا روغن آن کامل گرفته شود.

تفت دادن غذا با کمترین روغن

به جای سرخ کردن سبزیجات یا گوشت سعی کنید آن‌ها را با کمی روغن و آب تفت دهید. این روش نه تنها روغن کمی می‌خواهد بلکه بافت تردی به غذا می‌دهد. همچنین میزان چربی درون آن نیز کم خواهد بود.

استفاده از ظروف نچسب

استفاده از ظروف نچسب

سعی کنید یک تابه نچسب و با کیفیت بخرید. اگر در این تابه ها آشپزی کنید، هنگام پخت غذا احتیاج نیست زیاد روغن بریزید. اگر غذای شما به تابه یا قابلمه تان نمی‌چسبد، پس حتما مقدار خیلی کم روغن درون آن بریزید و صبر کنید تا غذایتان با حرارت ملایم بپزد.

کباب کردن گوشت و سبزیجات

کباب کردن یا آب پز کردن گوشت و سبزیجات یک جایگزین سالم به جای استفاده از روغن زیاد است. با کباب کردن غذاها چربی اضافی غذاها از بین رفته و غذای لذیذتری خواهید خورد. بدون این که گوشت و سبزیجات‌تان را با روغن ترکیب کنید، آن ها را با ادویه ها و چاشنی‌های دلخواه‌تان مرینیت کنید و بعد کبابی کنید.

بخارپز کردن غذاها

بخارپز کردن نه تنها طعم طبیعی غذاهای شما را حفظ می‌کند بلکه مواد مغذی آن‌ها نیز از بین نخواهد رفت. در واقع بخارپز کردن بهترین روش پخت برای ماهی، سبزیجات و کوفته است.

گرفتن روغن اضافی غذا با یخ

گرفتن روغن اضافی غذا با یخ - نکاتی برای گرفتن روغن اضافی غذاها

  • در روش اول چند تکه یخ قالبی داخل ملاقه بگذارید و ته ملاقه را روی سطح غذای‌تان قرار دهید تا ته قابلمه روغن منجمد شود. سپس روغن ته ملاقه را با دستمال پاک کنید و دوباره این قابلمه را درون قابلمه فرو ببرید، تا زمانی که همه روغن های سطح غذا گرفته نشده، به کارتان ادامه دهید.
  • در روش دوم می توانید یک یخ قالبی بزرگ و ضخیم را مستقیما داخل قابلمه غذا فرو ببرید تا روغن منجمد شود، بعد روغن منجمد را از قالب یخ جدا کنید و دوباره کارتان را تکرار کنید.

استفاده از اسپری روغن

همچنین شما می‎توانید به جای روغن مایع از اسپری روغن استفاده کنید.

منجمد کردن سوپ و خورش

اگر می‌خواهید روغن اضافی سوپ و خورش را بگیرید، ظرف آن‌ها را پس از آماده شدن درون یخچال قرار دهید. روغن روی سطح جامد شده و به راحتی قابل گرفتن است. موقع سرو روغن روی آن را بردارید و سوپ یا خورشت را گرم کنید.

[ad_2]

لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.