60 نفر در بمباران مدرسه اوکراین کشته شدند. G7 پوتین را محکوم کرد

[ad_1] سرهی گایدای، فرماندار منطقه لوهانسک، گفت که مدرسه در بیلوهوریوکا، که حدود 90 نفر در آن پناه گرفته بودند، روز شنبه مورد اصابت یک بمب روسی قرار گرفت و آن را به آتش کشید. تقریباً هیچ امیدی وجود ندارد که کسی زنده بماند. گایدایی در اپلیکیشن پیام رسان تلگرام نوشت: بمب هوایی در وسط

کد خبر : 204285
تاریخ انتشار : دوشنبه 9 می 2022 - 5:29
60 نفر در بمباران مدرسه اوکراین کشته شدند.  G7 پوتین را محکوم کرد

[ad_1]

سرهی گایدای، فرماندار منطقه لوهانسک، گفت که مدرسه در بیلوهوریوکا، که حدود 90 نفر در آن پناه گرفته بودند، روز شنبه مورد اصابت یک بمب روسی قرار گرفت و آن را به آتش کشید.

تقریباً هیچ امیدی وجود ندارد که کسی زنده بماند. گایدایی در اپلیکیشن پیام رسان تلگرام نوشت: بمب هوایی در وسط (ساختمان) منفجر شد. «در مدرسه تقریباً 90 نفر بودند که 27 نفر نجات یافتند. احتمالا حدود 60 نفر کشته شدند.

رویترز نتوانست فوراً حساب او را تأیید کند. هیچ واکنشی از سوی مسکو به این گزارش دریافت نشد.

اوکراین و متحدان غربی آن نیروهای روسیه را به هدف قرار دادن غیرنظامیان در جنگ متهم کرده اند، چیزی که مسکو آن را رد می کند.

در ماریوپول، معاون فرمانده هنگ آزوف که در کارخانه بزرگ فولاد آزوفستال مستقر شده بود، از جامعه بین المللی درخواست کمک کرد تا سربازان مجروح را تخلیه کنند.

کاپیتان اسویاتوسلاو پالامار در یک کنفرانس خبری آنلاین گفت: ما تا زمانی که زنده هستیم برای عقب راندن اشغالگران روسی به مبارزه ادامه خواهیم داد.

سازمان ملل اعلام کرد که بیش از 170 غیرنظامی روز یکشنبه از منطقه ماریوپول تخلیه شدند و مجموع آنها به حدود 600 نفر رسید که طی یک عملیات نجات یک هفته ای از آنها عبور کردند.

در حالی که درگیری‌ها، که اکنون در سومین ماه خود است، ادامه دارد و مقامات در منطقه خارکف شرقی تلفات بیشتری را در اثر گلوله باران روسیه گزارش می‌کنند، رهبران گروه هفت کشورهای صنعتی روز یکشنبه متعهد شدند که انزوای اقتصادی روسیه را عمیق‌تر کنند و کمپین علیه این کشور را افزایش دهند. نخبگان مرتبط با کرملین

جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده و دیگر رهبران گروه 7 با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، پیش از جشن‌های روز پیروزی روسیه در روز دوشنبه، یک تماس ویدیویی داشتند.

گروه 7 اعلام کرد که متعهد به حذف تدریجی یا ممنوعیت نفت روسیه است و حمله ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه به اوکراین را محکوم کرد.

این گروه در بیانیه ای با اشاره به نقش روسیه شوروی در شکست آلمان نازی در ۷۷ سال پیش گفت: «اقدامات او باعث شرمساری روسیه و فداکاری های تاریخی مردم آن می شود».

واشنگتن همچنین دور دیگری از تحریم‌ها را با هدف قرار دادن مدیران و شرکت‌های بیشتر به عنوان بخشی از تلاش گسترده برای منزوی کردن روسیه و محدود کردن منابع مورد استفاده برای پیشبرد جنگ، رونمایی کرد. بر اساس برگه اطلاعات وزارت امور خارجه، این کشور همچنین سیاست جدیدی را برای محدودیت روادید برای بیش از 2500 مقام نظامی روسیه و نیروهای تحت حمایت روسیه در اوکراین اعلام کرد.

روز پیروزی

در شهر زاپوریژژیا که تحت کنترل اوکراین است، در حدود 230 کیلومتری (140 مایلی) شمال غربی ماریوپول، ده ها نفر از مردمی که از شهر و مناطق اشغالی مجاور فرار کرده بودند، منتظر ثبت نام در پارکینگی بودند که برای تخلیه کنندگان ایجاد شده بود.

ویکتوریا آندریوا، معلم تاریخ، 46 ساله، که گفت: “هنوز افراد زیادی در ماریوپول هستند که می خواهند بروند اما نمی توانند.”

او در چادری گفت: «هوا اینجا متفاوت است، آزاد است.

زلنسکی در سخنرانی احساسی روز یکشنبه به مناسبت روز پیروزی، زمانی که اروپا تسلیم رسمی آلمان نازی به متفقین در جنگ جهانی دوم را گرامی می‌دارد، گفت که شر با حمله روسیه به اوکراین بازگشته است، اما کشورش پیروز خواهد شد.

پوتین می گوید که او یک “عملیات نظامی ویژه” را در 24 فوریه برای خلع سلاح اوکراین و خلاص کردن آن از ناسیونالیسم ضد روسی که توسط غرب تحریک شده بود، آغاز کرد. اوکراین و متحدانش می گویند که روسیه یک جنگ بی دلیل آغاز کرده است.

ماریوپول کلید تلاش مسکو برای پیوند شبه جزیره کریمه که در سال 2014 توسط روسیه تصرف شد و بخش‌هایی از مناطق شرقی لوهانسک و دونتسک که از آن زمان توسط جدایی‌طلبان مورد حمایت روسیه کنترل شده‌اند، است.

مارات خوسنولین، معاون نخست وزیر روسیه در تلگرام گفت که روز یکشنبه از ماریوپل، بلندپایه ترین شخصیت دولتی این کشور برای پا گذاشتن به شهر پس از هفته ها بمباران روسیه، دیدن کرده است.

به گزارش شبکه تلویزیونی Zvezda وزارت دفاع روسیه، خسنولین، که مسئول ساخت و ساز و توسعه شهری است، از بندر تجاری آنجا بازدید کرد و گفت که این بندر باید در خدمت آوردن مصالح ساختمانی برای بازسازی شهر باشد.

تعدادی از مقامات غربی از جمله جیل بایدن، بانوی اول آمریکا، جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا، رئیس پارلمان آلمان و وزیر امور خارجه نروژ روز یکشنبه برای نشان دادن حمایت وارد اوکراین شدند. تیمی از دیپلمات های آمریکایی نیز برای اولین بار پس از تهاجم به کیف وارد شدند.

پوتین پیام های روز پیروزی را برای رهبران جدایی طلب در لوهانسک و دونتسک ارسال کرد و گفت روسیه شانه به شانه آنها می جنگد و تلاش های مشترک آنها را به جنگ علیه آلمان نازی تشبیه کرد. بر اساس بیانیه مطبوعاتی کرملین در روز یکشنبه، پوتین گفت: پیروزی از آن ما خواهد بود.

تلاش های روسیه به دلیل مشکلات لجستیکی و تجهیزاتی و تلفات زیاد در مواجهه با مقاومت شدید با مشکل مواجه شده است.

پوتین روز دوشنبه ریاست رژه سربازان، تانک‌ها، موشک‌ها و موشک‌های قاره‌پیما را در میدان سرخ مسکو بر عهده خواهد داشت و سخنرانی می‌کند که می‌تواند سرنخ‌هایی درباره آینده جنگ ارائه دهد.

لیندا توماس-گرینفیلد، سفیر ایالات متحده در سازمان ملل، در شبکه سی ان ان گفت که روس ها «چیزی برای جشن گرفتن فردا ندارند». آنها در شکست دادن اوکراینی ها موفق نبوده اند. آنها در تقسیم جهان یا تقسیم ناتو موفق نبوده اند.»

(گزارش اضافی توسط پاول پولیتوک در دفاتر کیف و رویترز؛ نوشته استل شیربون، توماس جانوفسکی و جیمز اولیفانت؛ ویرایش توسط فرانسیس کری، دانیل والیس و لزلی آدلر)

[ad_2]

لینک منبع : هوشمند نیوز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.