چگونه یخ زدگی را ضخیم کنیم

[ad_1] مراحل {“smallUrl”: “https: / / www.wikihow.com / images / thumb / f / f7 /Thicken-Frosting-Step-1-Version-2.jpg / v4-460px- Thicken-Frosting-Step-1-Version-2.jpg “،” bigUrl “:” / images / thumb / f / f7 / Thicken-Frosting-Step-1-Version-2.jpg / aid3191247 -v4-728px-Thicken-Frosting-Step-1-Version-2.jpg “،” smallWidth “: 460،” smallHeight “: 259،” bigWidth “: 728،” bigHeight “: 410،” licensing “:” u00a9 2021 wikiHow، Inc. کلیه

کد خبر : 7246
تاریخ انتشار : یکشنبه 17 ژانویه 2021 - 19:13
چگونه یخ زدگی را ضخیم کنیم

[ad_1]

مراحل

  • 1
    چه چیزی اشتباه پیش رفت: این می تواند چیزی کاملاً خارج از کنترل شما باشد. اگر یخ زدگی شما بسیار آبریزش باشد ، ممکن است در خارج از آن مرطوب و گرم باشد ، بنابراین مواد شما ذوب می شوند. یا شاید به طور تصادفی بیش از حد مواد مایع اضافه کرده باشید. هر قضیه ای که هست خسته نباشید! یخ زدگی مایع را می توان پس انداز کرد و به صورت مخلوط خامه ای غلیظ در آورد و از آن برای کالاهای پخته شده استفاده کرد.[1]
  • سرمازدگی همچنین هنگامی که ذخیره می شود جدا می شود.
  • 2
    مدام مخلوط کنید. فقط ممکن است که مواد مات کننده شما هنوز کاملاً ترکیب نشده باشند ، یا ممکن است هنگام ذخیره سازی از هم جدا شده باشند. یک لیسک یا همزن دستی را بگیرید و سعی کنید دوباره یخ زدگی خود را به مدت 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا ببینید آیا غلیظ شده است یا خیر.[2]
  • از آنجا که این روش بسیار آسان است ، همیشه می توانید ابتدا آن را امتحان کنید تا ببینید به شما کمک می کند یا نه.
  • 3
    اگر خیلی گرم است یخ زدگی خود را در یخچال قرار دهید. بیشتر یخ زدگی در درجه اول از روغن یا چربی ساخته می شود ، بنابراین وقتی خیلی گرم شود می تواند ذوب شود. اگر یخ زدگی را در دمای اتاق یا گرمتر رها کرده اید ، سعی کنید آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا ببینید آیا ضخیم می شود یا خیر.[3]
  • وقتی یخ زدگی را از یخچال بیرون می آورید ، با همزن دستی دوباره آن را بزنید تا یکدست شود.
  • این روش در مورد یخ زدگی با پایه کره یا بستنی خامه ای شلاق بهترین نتیجه را دارد.
  • اگر می دانید که یخ زدگی شما خیلی گرم نشده است ، می توانید از این روش صرف نظر کنید.
  • 4
    فراستینگ گرم را برای مدت زمان بیشتری بپزید. اگر یخ زدگی اجاق گاز هنوز کمی مایع به نظر می رسد ، ممکن است بتوانید با افزایش اندکی زمان پخت ، مقداری از آن مایع را کاهش دهید. تابه خود را روی حرارت متوسط ​​روشن کنید و یخ زدگی خود را مرتباً هم بزنید تا از سوختن و قهوه ای نشدن.[4]

    تبلیغات

  • این روش برای یخ زدایی که قبلاً در حین فرآیند پختن گرم شده است ، مانند یخ زدگی با شیر جوشیده بهترین کارایی را دارد.
  • البته توجه داشته باشید که هنگام انجام این روش باید احتیاط کنید. اگر یخ زدگی را خیلی طولانی بپزید ، ممکن است بسوزد یا خراب شود. فراستینگ را در حین پخت مرتباً هم بزنید و اگر به نظر نمی رسد پس از چند دقیقه اضافی شروع به ضخیم شدن کند ، آن را از روی حرارت برداشته و تاکتیک دیگری را امتحان کنید.
  • [ad_2]

    لینک منبع

    برچسب ها : ، ، ، ، ،

    ارسال نظر شما
    مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
    • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.