چگونه مالت ذرت

[ad_1] مراحل {“smallUrl”: “https: / / www.wikihow.com / images / thumb / 4 / 4f /Malt-Corn-Step-1-Version-2.jpg / v4-460px- Malt-Corn-Step-1-Version-2.jpg “،” bigUrl “:” / images / thumb / 4 / 4f /Malt-Corn-Step-1-Version-2.jpg / aid4636297 -v4-728px-Malt-Corn-Step-1-Version-2.jpg “،” smallWidth “: 460،” smallHeight “: 345،” bigWidth “: 728،” bigHeight “: 546،” licensing “:” مجوز: Creative Commons < / a>

کد خبر : 10222
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۲:۱۳
چگونه مالت ذرت

[ad_1]

مراحل

  • 1
    از سوراخ کف سطل پنج گالن (20 لیتری) استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که هر سوراخ کوچکتر از اندازه مغز ذرت باشد.[1]
  • 2
    سطل را در یک کوره به همان اندازه قرار دهید. درب ظرف را بردارید تا بتوانید سطل را درون آن قرار دهید. اگر قسمتی از سطل از بالای مخزن بیرون بیاید اشکالی ندارد.[2]
  • 3
    سطل را با حدود چهار پوند (1.8 کیلوگرم) ذرت پر کنید. دانه های ذرت نباید به بالای سطل برسند زیرا در طول فرآیند خیزاندن گسترش می یابند.[3]
  • 4
    آب را در سطل بریزید تا زمانی که آب یک سانتی متر از ذرت بالاتر رود. شما اینچ آب اضافی می خواهید زیرا در فرآیند خیزاندن مقدار زیادی آب به ذرت جذب می شود.[4]
  • 5
    ترموستات کوره را روی 77 درجه فارنهایت (25 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. شما می خواهید آب در تمام مراحل خیز کاری در این دما باقی بماند.[5]
  • 6
    اجازه دهید ذرت به مدت نه ساعت در آب شیب داشته باشد. بعد از نه ساعت دوباره بررسی کنید و سطل ذرت را از داخل مخاله خارج کنید. اجازه دهید آب درون سطل از طریق سوراخ های سوراخ شده به داخل ظرف خارج شود.[6]
  • 7
    بگذارید سطل ذرت به مدت سه ساعت روی یک سطح مرتفع قرار بگیرد. دوره استراحت ، “استراحت هوایی” نامیده می شود ، به شما کمک می کند تا از CO2 خلاص شوید و ذرت را ترغیب کنید تا در فرآیند خیزاندن آب بیشتری مصرف کند. وقتی استراحت تمام شد ، آن را دوباره در ظرف قرار دهید تا پر از آب شود.[7]
  • 8
    بین خیساندن و استراحت ذرت جایگزین کنید. برنامه کلی شما باید به شرح زیر باشد:

    • اولین کنده شدن: نه ساعت.
    • اولین استراحت هوایی: سه ساعت.
    • شیب دوم: نه ساعت.
    • استراحت هوایی دوم: سه ​​ساعت.
    • سومین شیب: نه ساعت.
    • استراحت هوایی سوم: سه ​​ساعت.
    • چهارمین پله: نه ساعت.

    تبلیغات

  • اولین کنده شدن: نه ساعت.
  • اولین استراحت هوایی: سه ساعت.
  • شیب دوم: نه ساعت.
  • [ad_2]

    لینک منبع :
    هوشمندنیوز

    آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
    + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
    آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
    + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
    آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
    + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
    ای کافی شاپ
    مدیریت حرفه ای کافی شاپ
    خبره
    حقوقدان خبره
    و حرفه ای
    سرآشپز حرفه ای
    آموزش مجازی تعمیرات موبایل
    آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
    آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

    برچسب ها : ، ،

    ارسال نظر شما
    مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
    • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.