به گزارش هوشمند نیوز، شهروندان آلمانی در طول روزهای کاری به طور متوسط بیش از ۹ ساعت در روز مینشینند. سازمان جهانی بهداشت (WHO) نیز هشدار داده است که نشستن طولانیمدت میتواند خطر بروز بیماریهای قلبی، سرطان و دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.
استفاده از میزهای قابل تنظیم به طوری که بتوان ایستاده کار کرد یکی از راهحلهایی است که برای پیشگیری از این عوارض پیشنهاد میشود اما آیا این راه حل واقعاً مفید است؟ شاید خیر.
یک مطالعه جدید از سوی متخصصان دانشگاه سیدنی با بررسی عادات نشستن در بیش از ۸۳ هزار بزرگسال در انگلیس به مدت ۷ تا ۸ سال نشان داد که ایستادن به تنهایی در مقایسه با نشستن باعث بهبود سلامت در طولانیمدت نمیشود. برعکس، ایستادن طولانی ممکن است خطر اختلالات گردش خون مانند واریس و ترومبوز وریدی را افزایش دهد.
اما اگر ایستادن نتواند عوارض نشستن درازمدت را جبران کند، پس چه کاری میتوان کرد؟
به گزارش دویچه وله، متخصصان توصیه میکنند افرادی که مدت طولانی مینشینند یا میایستند، در طول روز به طور منظم حرکت کنند. انجام فعالیتهای بدنی منظم و تمرینات ساختاریافته میتواند به کاهش خطر بیماریهای قلبی و عروقی کمک کند.
فراموش نکنید که برای جلوگیری از عوارض نشستن طولانی، علاوه بر فعالیت منظم بدنی باید از سیگار کشیدن و مصرف الکل و گوشت اجتناب و به اندازه کافی میوه و سبزیجات مصرف کنید.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰