فودبلاگرها و فعالان غذا در فضای مجازی نظم داده می‌شوند

میز گردشگری نان و شیرینی با هدف هویت‌بخشی و برندسازی شهرها تشکیل شد و مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی نیز بر نظام‌دهی به ساختار فعالیت فعالان فضای مجازی غذا یا فودبلاگرها تاکید کرد. به گزارش ایسنا به نقل از روابط‌عمومی معاونت گردشگری، سیدمصطفی فاطمی ـ مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی

کد خبر : 228223
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۶
فودبلاگرها و فعالان غذا در فضای مجازی نظم داده می‌شوند



میز گردشگری نان و شیرینی با هدف هویت‌بخشی و برندسازی شهرها تشکیل شد و مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی نیز بر نظام‌دهی به ساختار فعالیت فعالان فضای مجازی غذا یا فودبلاگرها تاکید کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط‌عمومی معاونت گردشگری، سیدمصطفی فاطمی ـ مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ـ در نشست میز گردشگری نان و شیرینی که در موزه رستوران رفتاری با حضور جمعی از صاحبنظران و فعالان بخش خصوصی تشکیل شد، یادآوری کرد: با توجه به این‌که پرداختن موضوعات مربوط  به شاخه‌های گردشگری با راه‌اندازی و فعال کردن میزهای تخصصی یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های دفتر توسعه گردشگری داخلی به شمار می‌آید، از این رو میز گردشگری نان و شیرینی به عنوان زیر مجموعه گردشگری خوراک، با برگزاری نخستین جلسه رسماً فعالیت خود را آغاز کرده است.

اوهمچنین گفت: آموزش و افزودن تعداد راهنمایان تخصصی گردشگری خوراک به عنوان اولویت اصلی و نیز نظام‌دهی به ساختار فعالیت فعالان فضای مجازی غذا یا فودبلاگرها یکی از نیازهای اصلی در رشد و توسعه گردشگری خوراک به عنوان محصولی نوپا در صنعت گردشگری کشور به شمار می‌آید.

مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی با بیان این‌که میز گردشگری نان و شیرینی نیز همانند سایر میزها با مدیریت بخش خصوصی هدایت خواهد شد، افزود: با فعال کردن کارگروه‌های مختلف زیرمجموعه هر یک از میزها موضوعات تخصصی به صورت پروژه‌محور در میان جامعه تخصصی و مخاطب اصلی پیش خواهد رفت.

فاطمی با اشاره به این‌که هر یک از شهرهای کشورمان دارای هویت، صدا، مزه، طعم و حتی بوهای متمایزی هستند، افزود: وجود طیف گسترده و متنوع نان و شیرینی یکی از راه‌های هویت‌بخشی و برندسازی شهرها به شمار می‌آید که با تلفیق این موضوع به گردشگری می‌توانیم به افراد، مکان‌ها، روش‌های طبخ و حتی زمان‌های پخت، هویت و معنای دوباره دهیم و با ورود آن‌ها به این صنعت سبز، محصولی دیگر برای جذب گردشگران معرفی و زمینه آشنایی هموطنان با فرهنگ، آداب و آیین‌های ایرانی را فراهم آوریم.

در جمع‌بندی سخنرانی دیگر صاحبنظران و فعالان بخش خصوصی حاضر در نخستین نشست میز نان و شیرینی این انتظار بیان شد که نقشه راه گردشگری خوراک در بازه زمانی تعریف شده برای پیشبرد برنامه‌ها  تهیه شود. همچنین ایجاد سناریو گردشگری خوراک، توسعه محصولات این نوع از گردشگری، توسعه درونزا و پایدار مقاصد، ایجاد جذابیت، تمرکز و رقابت‌پذیر کردن زنجیره فعالیت، نیازسنجی و ارزیابی گردشگری از نگاه گردشگری خوراک، استانداردسازی و تعریف نشان برای مقاصد و در نهایت استفاده از دانش، فناوری و تکنولوژی مربوطه نیز از دیگر انتظارات بیان شده بود.

انتهای پیام



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.