اگر میخواهید سریع ترین و آسان ترین کیک دنیا را آماده کنید کیک کره بادام زمینی بهترین گزینه است. این کیک مخصوص دورهمی های عصرانه است، زیرا هم طعم خوبی دارد و هم مقوی است. از طرفی خیلی زود آماده میشود و نیاز به مواد زیادی هم ندارد. همچنین کیکی بی نهایت سبک و اسفنجی است. پیشنهاد میکنیم یک بار امتحانش کنید!
طرز تهیه کیک کره بادام زمینی
مواد لازم:
کره ذوب شده به اضافه روغن اضافی 200 گرم
کره بادام زمینی 3 قاشق غذاخوری، به اضافه 2 قاشق غذاخوری یا بیشتر برای وسط کیک
تخم مرغ بزرگ 4 عدد
شکر قهوهای 200 گرم
ماست طبیعی 150 گرم
آرد 200 گرم
مواد لازم برای وسط و روی کیک:
بادام زمینی بوداده شور 50 گرم
پودر شکر 1 قاشق غذاخوری
شکلات شیری، تقریبا خرد شده 100 گرم
شیر 2 قاشق غذاخوری
دستورالعمل:
- 2 قالب کیک به اندازه 20 سانتی متر را با کره چرب کنید و کف آنها را با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس با همزن برقی کره، 3 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی، تخم مرغ، شکر و ماست را هم بزنید تا یکدست و کرم رنگ شوند. حالا آرد را به مخلوط اضافه کنید و با کاردک مواد را ترکیب کنید. وقتی مایه به خوبی مخلوط شد به دو قسمت تقسیم کرده و درون دو قالب بریزید. بعد قالبها را درون فر قرار داده 30 دقیقه یا تا زمانی که کیکها طلایی شوند، صبر کنید.
- در همین حال که کیک در حال پختن است، بادام زمینیهای نمکی و پودر قند را با ½ قاشق چایخوری مخلوط کنید تا بادام زمینیها کامل به پودر قند آغشته شوند. سپس آنها را روی یک ورقه روغنی پهن کنید. وقتی کیکها آماده شدند، سینی حاوی بادام زمینیها را برای 5 دقیقه درون فر قرار دهید تا برشته و کاراملی شوند. سپس سینی را بیرون آورده و صبر کنید بادام زمینیها خنک شوند.
- حالا شیر و شکلات را درون یک کاسه که روی کتری آبجوش قرار دارد، بریزید و به مدت یک دقیقه هم بزنید تا شکلات آب شود.
- در این مرحله کیک ها را از قالب خارج کرده و یکی از آنها را روی یک بشقاب گذاشته و روی آن کمی کره بادام زمینی بمالید، سپس کیک دومی را هم روی کیک اولی آغشته به کره بادام زمینی قرار دهید و روی آن را با شکلات و خرده های بادام زمینی کاراملی تزئین کنید.
حالا کیک شما آماده خوردن است. نوش جان!
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰