طرز تهیه پودر سیر در فر

[ad_1] خریدن پودر سیر از بیرون شاید کار ساده‌ای باشد اما به کیفیت پودر سیری که در خانه آماده می‌کنید، نیست. پس سعی کنید بوته های بزرگ سیر را بخرید و در خانه پودر سیر آماده کنید. طرز تهیه پودر سیر به این روش هم ساده است و هم فوری آماده می‌شود. کافی است حبه

کد خبر : 444733
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۳
طرز تهیه پودر سیر در فر

[ad_1]

طرز تهیه پودر سیر

خریدن پودر سیر از بیرون شاید کار ساده‌ای باشد اما به کیفیت پودر سیری که در خانه آماده می‌کنید، نیست. پس سعی کنید بوته های بزرگ سیر را بخرید و در خانه پودر سیر آماده کنید. طرز تهیه پودر سیر به این روش هم ساده است و هم فوری آماده می‌شود. کافی است حبه های سیر را پوست بگیرید، خرد کنید و درون فر خشک کنید.

طرز تهیه پودر سیر

طرز تهیه پودر سیر

مواد لازم

6 بوته سیر

دستورالعمل:

  • فر را با کمترین درجه حرارت ممکن روشن کنید تا گرم شود.
  • سپس حبه های سیر را پوست بگیرید، به ورق های نازک برش دهید تا یکنواخت با هم خشک شوند. سپس یک ورق پخت روی سینی فر پهن کنید و سیرهای ورق شده را روی آن بچینید. سینی را درون فر قرار دهید و دو ساعت صبر کنید تا سیرها کامل خشک و ترد شوند.
  • بعد می‌توانید سینی را از فر بیرون بیاورید، صبر کنید تا خنک شود.
  • حالا همه سیرها را درون مخلوط کن برقی بریزید و با دور تند مخلوط کنید تا همه تکه های سیر خشک شده پودر شوند.
  • در این مرحله پودر سیر را درون شیشه های تمیز و خشک بریزید، درب آن‌ها را محکم ببندید و در مکانی سرد و خشک نگهداری کنید. از این پودر سیر می‌توانید 6 ماه استفاده کنید.

برای تهیه پودر سیر به این نکات توجه کنید

تهیه پودر سیر در فر

نحوه نگهداری: برای این که پودر سیرتان تازه بماند و نم دار نشود، بعد از استفاده درب شیشه را محکم ببندید تا رطوبت وارد شیشه نشود. اگر به درستی از پودر سیر نگهداری کنید، می‌توانید تا یک سال از پودر سیر خانگی‌تان استفاده کنید.

از سیر تازه استفاده کنید: سعی کنید از بته های تازه سیر برای تهیه پودر سیر استفاده کنید. بته های پژمرده سیر طعم و مزه اصلیش را از دست می‌دهد.

از خشک شدن کامل سیرها مطمئن شوید: بعد از این که سیرها را از فر بیرون می‌آورید، آن ها را بررسی کنید تا از خشک شدن کامل آن‌ها مطمئن شوید.

سیر را قبل از آسیاب کردن سرد کنید: به محض بیرون آوردن سیرها از فر آن‌ها را درون مخلوط کن نریزید، بلکه صبر کنید تا همه تکه های سیر کامل خنک شوند و بعد درون مخلوط کن بریزید. زیرا وقتی سیرها داغ باشند باعث می‌شود درون مخلوط کن عرق کرده و پودر سیرتان مرطوب شود. پس اول کامل سیرها را خنک کنید و بعد با آسیاب پودر کنید.

[ad_2]

لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.