طرز تهیه شیرینی گردو روسی (به روش قنادی) – برای پذیرایی از مهمون عالیه

[ad_1] یکی از شیرینی های خوشمزه و خوش طعم که برای عید و پذیرایی مهمان می توانید تهیه کنید، شیرینی گردو روسی است. این شیرینی بسیار خوشمزه است و طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این شیرینی خوشمزه به روش قنادی، همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه شیرینی گردو روسی مواد لازم برای تهیه شیرینی

کد خبر : 474775
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۹
طرز تهیه شیرینی گردو روسی (به روش قنادی) – برای پذیرایی از مهمون عالیه

[ad_1]

یکی از شیرینی های خوشمزه و خوش طعم که برای عید و پذیرایی مهمان می توانید تهیه کنید، شیرینی گردو روسی است. این شیرینی بسیار خوشمزه است و طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این شیرینی خوشمزه به روش قنادی، همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی گردو روسی

مواد لازم برای تهیه شیرینی گردو روسی عبارتند از:

۱. کره: ۱۵۰ گرم
۲. تخم‌مرغ: ۱ عدد
۳. پودر قند: ۱/۲ لیوان
۴. وانیل: نوک قاشق چایخوری
۵. بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
۶. نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
۷. آرد سفید: ۱.۵ لیوان

طرز تهیه شیرینی گردو روسی، مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی گردو روسی، مرحله به مرحله

مراحل تهیه شیرینی گردو روسی به روش قنادی، به صورت زیر است:

مرحله اول – آماده سازی کره

1. کره را ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار از یخچال خارج کرده و اجازه دهید به دمای محیط برسد.

2. کره آب شده را درون یک کاسه مناسب بریزید.

مرحله  دوم – اصافه کردن تخم مرغ ها

1. تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل به کاسه اضافه کنید.

2. با دور تند همزن برقی مواد را خوب هم بزنید تا ترکیب و یکدست شوند.

3. سپس آرد را همراه با نشاسته ذرت و بیکینگ پودر به کاسه اضافه کنید.

مرحله سوم – آماده سازی مواد خشک

1. مواد خشک را ۳ مرتبه الک کنید و به آرامی به کاسه اضافه کنید.

2. سپس با نوک انگشت‌ها خمیر را با دقت ورز دهید تا یک خمیر نرم و لطیف و بدون چسبیدگی بدست بیاید.

3. اگر خمیر چسبنده است، می‌توانید با اضافه کردن کمی آرد این مشکل را رفع کنید.

مرحله چهارم – پخت شیرینی ها

1. مقداری از خمیر را جدا کرده و به شکل گردو در دستگاه شیرینی‌ساز می‌ریزیم.

2. سپس دستگاه را روشن کرده و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه اجازه می‌دهیم تا شیرینی‌ها پخته شوند.

3. پس از گذشت این مدت، شیرینی‌ها را از دستگاه خارج می‌کنیم و آماده سرو می‌کنیم.

مرحله پنجم – سرو شیرینی ها

1. پس از خنک شدن شیرینی‌ها، به دلخواه مقداری نوتلا، شکلات صبحانه، کره بادام زمینی، کارامل یا حلوا را درون هر شیرینی می‌ریزیم.

2. سپس دو شیرینی را به هم چسبانده و فشار می‌دهیم تا شکل گردو شود.

3. در نهایت، شیرینی‌ها را آماده سرو و مصرف می‌کنیم. نوش جان!

[ad_2]

لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.