طرز تهیه شامی کباب مرغ برای افطار که در ۴۵ دقیقه آماده میشه

[ad_1] اگر مهمان دارید و می خواهید یک غذای خوشمزه و آسان با مرغ درست کنید، طرز تهیه شامی کباب مرغ را یاد بگیرید. مواد لازم برای تهیه شامی کباب مرغ مواد لازم برای تهیه شامی کباب مرغ عبارتند از: – فیله مرغ: 3 عدد– پیاز: 1 عدد– فلفل قرمز شیرین: 1 عدد– جعفری: 20

کد خبر : 474485
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۶
طرز تهیه شامی کباب مرغ برای افطار که در ۴۵ دقیقه آماده میشه

[ad_1]

طرز تهیه شامی کباب مرغ برای افطار که در ۴۵ دقیقه آماده میشه

اگر مهمان دارید و می خواهید یک غذای خوشمزه و آسان با مرغ درست کنید، طرز تهیه شامی کباب مرغ را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه شامی کباب مرغ

مواد لازم برای تهیه شامی کباب مرغ عبارتند از:

– فیله مرغ: 3 عدد
– پیاز: 1 عدد
– فلفل قرمز شیرین: 1 عدد
– جعفری: 20 گرم
– نمک: 1.5 قاشق چایخوری
– فلفل سیاه آسیاب شده: 0.5 قاشق چایخوری
– سیر خشک: 0.5 قاشق چایخوری
– پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
– سیر: 2 حبه
– نمک: 0.5 قاشق چایخوری
– شکر: 1 قاشق چایخوری
– آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
– روغن نباتی: 50 میلی لیتر

طرز تهیه شامی کباب مرغ برای افطار

طرز تهیه شامی کباب مرغ برای افطار

مراحل تهیه شامی کباب مرغ، به صورت زیر است:

  • ابتدا سینه های مرغ را با چاقو به قطعات کوچکتر خرد کنید.
  • سینه های خرد شده را داخل غذاساز بریزید و میکس کنید سپس آنها را داخل یک ظرف بریزید.
  • پیاز را با رنده درشت، خرد کنید.
  • آب پیاز را گرفته و داخل یک ظرف دیگر بریزید.
  • پیازها را به سینه مرغ اضافه کنید.
  • فلفل دلمه ای را با رنده درشت، خرد کرده و آب آن را بگیرید.
  • سپس فلفل دلمه های ها را به ترکیب پیاز و سینه مرغ اضافه کنید.
  • جعفری را با چاقو خرد کرده و به ترکیب پیاز و سینه مرغ و فلفل دلمه ای اضافه کنید.
  • نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و سیر خشک را اضافه کنید.
  • ۲ حبه سیر تازه را له کرده و به ظرف اضافه کنید.
  • مواد را به خوبی با دست، ورز دهید.
  • ترکیب به دست آمده را به شکل دلخواه درآورده و داخل یک ظرف بچینید سپس روی آن را پوشانده و اجازه دهید ۳۰ دقیقه بماند.
  • یک پیاز متوسط دیگر را خرد کرده و داخل یک ظرف بریزید سپس مقداری نمک به آن اضافه کنید.
  • مقداری شکر و آبلیمو روی آن بریزید.
  • شامی ها را از یخچال خارج کرده و داخل روغن سرخ کنید.
  • پس از اینکه شامی ها به طور کامل (هر دو سمت آن) سرخ شدند، آنها را روی ترکیب پیاز و نمک و آبلیمو بچینید.
  • بعد از حدود ۱۰ دقیقه شامی ها را به ظرف اصلی انتقال داده و با سس گوجه فرنگی، کاهو و پیازهای مزه دار شده، سرو کنید.
  • نوش جااان

[ad_2]

لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.