طرز تهیه شامی لبنانی – مرحله به مرحله

شامی لبنانی یک غذای بسیار خوشمزه است که همانطور که از نامش پیداست به کشور لبنان مربوط می‌شود. این غذا از مخلوط گوشت چرخ‌کرده و سویا تهیه می‌شود و دارای طعم و مزه بسیار خوبی است. می‌توانید این شامی را همراه با نان تازه یا برنج و کته زعفرانی سرو کنید. در ادامه، با ما

کد خبر : 471203
تاریخ انتشار : شنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۸:۴۱
طرز تهیه شامی لبنانی – مرحله به مرحله


شامی لبنانی یک غذای بسیار خوشمزه است که همانطور که از نامش پیداست به کشور لبنان مربوط می‌شود. این غذا از مخلوط گوشت چرخ‌کرده و سویا تهیه می‌شود و دارای طعم و مزه بسیار خوبی است. می‌توانید این شامی را همراه با نان تازه یا برنج و کته زعفرانی سرو کنید. در ادامه، با ما همراه باشید تا طرز تهیه شامی لبنانی را یاد بگیرید.

طرز تهیه شامی لبنانی

شامی لبنانی یک غذای گوشتی بسیار خوشمزه است که می‌توانید آن را با برنج یا نان تازه سرو کنید. برای تهیه این غذا، ابتدا سویا را (که قبل از  خیس کرده‌اید)، با استفاده از غذاساز مخلوط کرده و با گوشت چرخ‌کرده و پیاز رنده شده ترکیب کنید. سپس، سبزیجات را به صورت ساطوری‌شده به مواد اضافه کرده و ادویه‌، نمک، آرد و تخم‌مرغ را نیز به آنها اضافه کنید. بعد از یک ساعت استراحت در یخچال، مایه را به شکل دلخواه فرم دهید و در روغن سرخ کنید.

مواد لازم برای تهیه شامی لبنانی

مواد لازم برای تهیه شامی لبنانی به این صورت است:

  1. گوشت چرخ‌کرده: ۱۰۰ گرم
  2. سویا چرخ شده: ۲ قاشق غذاخوری
  3. آرد سفید یا نخودچی: ۳ قاشق غذاخوری
  4. سبزیجات (تره، گشنیز، جعفری): ۲ قاشق غذاخوری
  5. پیاز: ۱ عدد بزرگ
  6. تخم‌مرغ: ۱ عدد
  7. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

دستور پخت شامی لبنانی مرحله به مرحله

دستور پخت شامی لبنانی مرحله به مرحله

برای پخت شامی لبنانی خوشمزه، مراحل زیر را طی کنید:

مرحله اول:

1. ابتدا سویا را کمی در آب جوش خیس کنید تا آب را به خود جذب کند.
2. سپس آبکش کنید و با دست فشار دهید تا آب اضافی سویا گرفته شود.
3. سویا را در میکسر یا غذاساز بریزید و آن را پوره کنید. می‌توانید مقدار زیادی سویا را چرخ کنید و در فریزر قرار دهید.

مرحله دوم:

1. پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید. آب پیاز را با دست بگیرید تا مانع وا رفتن شامی شود.
2. سپس داخل یک کاسه، گوشت، سویا، سبزی خردشده، تخم‌مرغ و ادویه‌ها را اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید تا به خوبی منسجم شود.
3. روی کاسه را بپوشانید و به مایه شامی نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.

مرحله سوم:

1. بعد از نیم ساعت، داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود.
2. از مواد شامی بردارید و آن را به صورت دلخواه گرد یا بیضی شکل دهید.
3. داخل روغن داغ سرخ کنید.
4. در انتها شامی‌ها را روی دستمال روغن‌گیر قرار دهید و به همراه دورچین دلخواه سرو کنید.

نکات مهم در طرز تهیه شامی لبنانی خوشمزه

نکات مهم در طرز تهیه شامی لبنانی خوشمزه

این موارد نکات مهمی هستند که می‌توانند به بهبود طعم و عطر شامی لبنانی کمک کنند که توصیه می شود برای تهیه شامی لبنانی در نظر داشته باشید:

1. اضافه کردن یک حبه سیر رنده‌شده به مایه شامی می‌تواند به عطر و طعم غذا اضافه کند.
2. استفاده از مقداری زعفران دم‌کرده نیز می‌تواند به عطر و طعم متمایزتر شامی کمک کند.
3. حتماً آب پیاز رنده‌شده را از مواد شامی جدا کنید تا از وا رفتن مایه هنگام سرخ کردن جلوگیری شود.
4. اضافه کردن ادویه‌هایی مانند پودر تخم گشنیز و پودر پاپریکا می‌تواند به تنوع طعم و عطر این غذا اضافه کند.
5. حفظ حرارت ملایم در طول مدت پخت به طوری که غذا کاملاً مغزپخت شود از اهمیت بالایی برخوردار است.

با رعایت این نکات، می‌توانید شامی لبنانی خود را با طعم و عطری بیشتر و لذیذتر آماده کنید.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.