روش خشک کردن انجیر سیاه و زرد

[ad_1] خشک کردن انجیر راهی عالی برای لذت بردن از این میوه خوشمزه در طول سال است. همانطور می‌دانید این میوه فیبر بالایی دارد و به بهبود سلامت بدن کمک می‌کند. از این میوه برای تهیه دسر و انواع کیک و شیرینی استفاده می‌شود. با این حال اگر دوست دارید این میوه را در طول

کد خبر : 397568
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۳
روش خشک کردن انجیر سیاه و زرد

[ad_1]

روش خشک کردن انجیر

خشک کردن انجیر راهی عالی برای لذت بردن از این میوه خوشمزه در طول سال است. همانطور می‌دانید این میوه فیبر بالایی دارد و به بهبود سلامت بدن کمک می‌کند. از این میوه برای تهیه دسر و انواع کیک و شیرینی استفاده می‌شود. با این حال اگر دوست دارید این میوه را در طول سال بخورید، بهترین روش خشک کردن انجیر است. روش خشک کردن انجیر سیاه یا زرد ساده است کافی است این نوشتار را کامل بخوانید.

طریقه خشک کردن انجیر

ما در این نوشتار به 2 روش خشک کردن انجیر سیاه و زرد پرداخته‌ایم که می‌توانید خیلی راحت از آن‌ها استفاده کنید. فرقی نمی کند انجیر سیاه باشد یا زرد، برای خشک کردن آن‌ها حتما از این دو روش استفاده کنید.

روش خشک کردن انجیر درون فر یا روی اجاق گاز

روش خشک کردن انجیر

برای خشک کردن انجیر درون فر، فر را با دمای 43 تا 46 درجه سانتیگراد روشن کنید و صبر کنید تا فکر گرم شود. سپس کمی در فر را باز بگذارید تا از ایجاد رطوبت جلوگیری کند. مواظب باشید، نباید دمای فر از 57 درجه سانتیگراد بیشتر شود. سپس هر یک ساعت انجیرها را چک کنید تا بیش از اندازه خشک نشود یا نسوزد.

برای خشک کردن انجیر درون فر باید 10 تا 12 ساعت صبر کنید، پس بهتر است در طول روز این کار را انجام دهید تا بتوانید موقع خواب انجیر‌های خشک شده را روی یک سینی قرار دهید تا کامل خنک شوند. سپس می‌توانید آن‌ها را درون بطری ریخته و درون یخچال قرار دهید.

طریقه خشک کردن انجیر زرد و سیاه زیر نور خورشید

مواد لازم:

  • چاقو
  • سینی سیمی
  • پارچه توری

روش انجام کار:

روش خشک کردن انجیر

  • برای خشک کردن انجیر زیر نور خورشید، ابتدا آن‌ها را بشویید و بگذارید آب آن برود.
  • سپس با چاقو ساقه‌ها را بچینید و اگر لکه‌ای روی انجیرها وجود دارند با چاقو بردارید.
  • حالا همه انجیرها را از قسمت ساقه به سمت پایین برش دهید.
  • پارچه را روی سینی توری پهن کنید و تمام انجیرها را ردیف به ردیف روی سینی بچینید.
  • بعد از چیدن انجیرها دیگر به آن‌ها دست نزنید.
  • وقتی کارتان تمام شد، یک پارجه توری دیگر را روی آن بکشید تا از شر حشرات در امان بمانند.
  • سینی را زیر نور خورشید قرار دهید و 2 روز صبر کنید. همچنین فراموش نکنید که باید هر صبح انجیرها را چک کنید. پس از دو روز اگر دید که انجیرها به ظاهر نرم هستند اما وقتی فشار می‌دهید کامل خشک شده اند، انجیرهای شما آماده و کامل خشک هستند.

[ad_2]

لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.