دوره پرورش دهنده مرکبات – دوره | مدرک معتبر

[ad_1] دوره پرورش دهنده مرکبات، برای آشنایی کامل افراد با مرکبات ایجاد شده است. مرکبات یکی از مهمترین میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری جهان است. کشور ایران جز هفت کشور عمده تولیدکننده این محصول در دنیا است. گونه تجاری مرکبات با نام علمی Citrus از خانواده روتاسه Rutaceae عموما درخت یا درختچه ای همیشه

کد خبر : 190393
تاریخ انتشار : شنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ - ۶:۵۹
دوره پرورش دهنده مرکبات – دوره | مدرک معتبر

[ad_1]

دوره پرورش دهنده مرکبات، برای آشنایی کامل افراد با مرکبات ایجاد شده است. مرکبات یکی از مهمترین میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری جهان است. کشور ایران جز هفت کشور عمده تولیدکننده این محصول در دنیا است. گونه تجاری مرکبات با نام علمی Citrus از خانواده روتاسه Rutaceae عموما درخت یا درختچه ای همیشه سبز است. البته نارنج سه برگ یا پونسیروس دارای خزان می باشد. مرکبات شامل ارقامی چون پرتقال، نارنگی، لایم، نارنج و گریپ فروت می باشد.

مناطق رشد مرکبات:

مرکبات در شرایط گرمسیر مناطق مرکز و جنوب ایران و نیمه گرمسیر شمال ایران قابلیت رشد دارد. در این مناطق مرکبات در بهار و با 12.5 درجه سانتیگراد شروع به رشد کرده و بالاترین دمایی که مناسب است 25 تا 28 درجه سلسیوس می باشد. خاکهای سبک شنی رسی با PH 5 تا 7 برای توسعه کشت مرکبات مناسب می باشند. با توجه به موارد ذکر شده در شمال ایران خطر سرما و بالا بودن سطح آب زیرزمینی و در جنوب مشکل گرما، شوری و کم آبی وجود داشته که در توسعه، کشت و احداث باغات مرکبات باید مورد توجه قرار گیرد.

تکثیر نهال مرکبات شامل مراحل زیر می شود:

+تولید پایه: اولین گام در تولید پایه، انتخاب درخت مادری برای تولید بذر است. درخت مادری باید پر محصول، پربذر و عاری از بیماری باشد.
+برداشت میوه و استخراج بذر: عموما میوه نارنج در اوایل دیماه و پونسیروس و سیترنج به ترتیب اوایل و اواخر آبانماه از درخت برداشت می شوند. سپس به شیوه سنتی و با استفاده از کارگر اقدام به برش میوه از قسمت استوایی میوه نموده و با چرخش متضاد دو قسمت برش خورده، بذرها استخراج می گردد.
+شستشو، ضد عفونی و خشک و انبار نمودن بذر مرکبات: بذور مرکبات بعد از خروج از میوه دارای لعاب می باشد و جهت شستشو باید به مدت 24 ساعت در داخل آب خالص قرار گرفته سپس با مالش بذور مربوطه با دست و در جریان آب، باقیمنده لعاب از سطح آن خارج می گردد. بذور شسته شده در سبد های سیمی یا مشبک پلاستیکی پهن شده تا آب آن خارج گردد( به مدت 20 دقیقه). در مرحله بعد جهت کنترل پوسیدگی اقدام به ضد عفونی بذر با محلول های قارچ کش می شود.

سرفصل های دوره دوره پرورش دهنده مرکبات:

  • انتخاب ارقام مناسب مرکبات جهت پرورش
  • احداث باغ کاشت نهال انواع مرکبات
  •  تکثیر انواع مرکبات
  •  نگهداری از انواع مرکبات کاشته شده
  •  پیشگیری و مبارزه با آفات و امراض مهم مرکبات
  •  برداشت مرکبات
  • انبارداری مرکبات
  •  بازاریابی و بازار رسانی مرکبات

پیش نیاز دوره پرورش دهنده مرکبات:

این دوره به پیش نیاز خاصی نیاز ندارد و دوره از پایه آموزش داده می شود.

[ad_2]

لینک ثبت نام : دوره پرورش دهنده مرکبات – دوره | مدرک معتبر

هوشمند نیوز: اخبار جدید

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.