دوره مدیر تولید مزرعه قارچ خوراکی – دوره | مدرک معتبر

[ad_1] دوره مدیر تولید مزرعه قارچ خوراکی، برای آشنایی کامل افراد با تولید مزرعه قارچ خوراکی ایجاد شده است. مصرف قارچ از دوران پیش از تاریخ و احتمالاً در دوره شکار شروع شده ولی کشت قارچ تا سال های زیادی مرسوم نبوده است. در ابتدا قارچ ها تنها از راه جمع آوری در طبیعت به

کد خبر : 188201
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۱ - ۳:۲۰
دوره مدیر تولید مزرعه قارچ خوراکی – دوره | مدرک معتبر

[ad_1]

دوره مدیر تولید مزرعه قارچ خوراکی، برای آشنایی کامل افراد با تولید مزرعه قارچ خوراکی ایجاد شده است. مصرف قارچ از دوران پیش از تاریخ و احتمالاً در دوره شکار شروع شده ولی کشت قارچ تا سال های زیادی مرسوم نبوده است. در ابتدا قارچ ها تنها از راه جمع آوری در طبیعت به دست می آمدند و هیچ گونه ای از قارچ زیر کشت قرار نداشت. حتی امروزه تنها گونه هایی محدود از قارچ قابل کشت در شرایط گلخانه ای هستند و بسیاری از قارچ های خوراکی همواره به طور مستقیم از طبیعت برداشت می شوند.

وظایف مدیر تولید:

+ کنترل کیفیت کمپوست تحویلی:
مدیر تولید باید از ابتدای کار ورود کمپوست و خاک پوششی به سالن‌ها را برای تک‌تک پارتی­ ها (از جهت کیفیت و دما و …) و همه ورودی مواد اولیه را کنترل کند و هرگونه ایرادی را تشخیص داده و درصدد رفع آن باشد.

+ برنامه‌ریزی تولید:
باید بر اساس حجم سالن‌ها و برنامه فروش قارچ و سیستم کارگری خود و شرایط خاص آن واحد، برنامه خود را جهت خرید کمپوست به کارفرما ارائه دهد و طبق همین پارامترها برنامه خاکدهی و هوادهی سالن‌های خود را پایه‌ریزی و اجرایی کند.

جهت مدیریت بهتر سالن‌های پرورش قارچ دکمه­ ای، ارائه‌ی گزارشات منظم از وضعیت سالن‌ها و کارکنان به کارفرما ضروری است، بهتر است این گزارشات را کتباً تهیه و به کارفرما تحویل دهند. دراین‌باره در مقاله­ های بعدی بیشتر صحبت خواهیم کرد.

+ نظارت:
مهم‌ترین وظیفه مدیر تولید را باید نظارت دانست. کنترل روزانه مراحل رشد تک‌تک سالن‌ها و ضمن اتخاذ تصمیم مناسب گزارش روزانه به مدیر کسب کار و پیش‌بینی هرگونه مشکلی در آینده و هر تغییری در کمیت و کیفیت محصول به واحد فروش اعلام گردد تا برنامه‌ریزی صورت گیرد.

سرفصل های دوره دوره مدیر تولید مزرعه قارچ خوراکی:

  • توانایی آماده سازی سالن کشت و زمانبندی دوره کشت
  • توانایی پرکردن کمپوست در بستر کشت
  • توانایی کنترل شرایط محیطی سالن در طول دوره پرورش
  • توانایی آبیاری بستر در طول دوره پرورش
  • توانایی کنترل و نظارت بر خاکدهی در بستر و مراحل بعدی
  • توانایی نظارت و کنترل در برداشت قارچ
  • توانایی انجام عملیات out cook
  • توانایی مبارزه با بیماریها و آفات

پیش نیاز دوره مبانی مدیر تولید مزرعه قارچ خوراکی:

این دوره به پیش نیاز خاصی نیاز ندارد و دوره از پایه آموزش داده می شود.

[ad_2]

لینک ثبت نام : دوره مدیر تولید مزرعه قارچ خوراکی – دوره | مدرک معتبر

هوشمند نیوز: اخبار جدید

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.