دوره شیرینی پزی همراه با مدرک معتبر| دوره دوره شیرینی پزی

دوره شیرینی پزی: شیرینی به ماده غذایی اطلاق می گردد که ماده اصلی آن شکر یا پودر قند یاقندهای مصنوعی باشد و در تعریف آنقدر گسترده است که شکلات ها را هم در بر می گیرد. در اغلب شیرینی ها، آرد و تخم مرغ ماده اصلی دیگری علاوه بر ماده شیرین کننده بشمار می آیند. گونه‌های شیرینی

کد خبر : 94071
تاریخ انتشار : یکشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۲:۵۶
دوره شیرینی پزی همراه با مدرک معتبر| دوره دوره شیرینی پزی


دوره شیرینی پزی: شیرینی به ماده غذایی اطلاق می گردد که ماده اصلی آن شکر یا پودر قند یاقندهای مصنوعی باشد و در تعریف آنقدر گسترده است که شکلات ها را هم در بر می گیرد. در اغلب شیرینی ها، آرد و تخم مرغ ماده اصلی دیگری علاوه بر ماده شیرین کننده بشمار می آیند.

گونه‌های شیرینی

به طور عمده شیرینی ها در دسته‌های زیر می گنجند:

کیک ها: در ترکیب این ماده قطعا از آرد و تخم مرغ نیز استفاده شده و بر دو نوع عمده کیکهای اسفنجی و کیکهای روغنی می‌باشد. از لحاظ انواع، مافین ها، پاند کیکها، کیکهای پر، کیکهای شیفون و… در این دسته می گنجند.

تارتها : تارت در شیرینی جات به نان زیرین شیرینی اطلاق می‌شود که در ترکیب آن شکر نیز به کار رفته است. در صورتیکه تارت در قالبهای کوچک تهیه شود تارتلت (Tartlet) نامیده

می‌شود.

شکلاتها : در این شیرینی ماده اصلی کاکائو و شکر و روغن است. در برخی از انواع آن آرد نیز به کار می‌رود.

اسلایس ها : این نوع شیرینی معمولاً دارای دو لایه زیرین و رویین می‌باشد که لایه زیرین ترکیبی از آرد و لایه رویین یا ترکیبی از آرد یا ماده دیگری می تواند باشد که به رویه ظاهری زیباو در عین حال پوک و خوش طعم بدهد. لازم به ذکر است که اسلایسها قطعات مربعی و یا مستطیلی کوچک می باشند که از برش قطعات بزرگ‌تر حاصل می شوند.

پای ها : در واقع نوعی تارت شیرینی می باشند که رویه آنها با لایه‌ای از خمیر پوشانده شده است.

با این حال شیرینی ها در شیرینی فروشیهای ایران به دو دسته اصلی شیرینی خشک و تقسیم می شوند. شیرینی های خشک شیرینی هایی هستند که در تهیه آنها از خامه
استفاده نشده باشد و قابلیت نگه داری برای مدت بالا را داشته باشند. از معروف ترین این شیرینی ها می توان به شیرینی زبانی، کشمشی، دانمارکی و مربایی اشاره کرد. شیرینی
های تر شیرینی هایی هستند که در تهیه آنها از خامه استفاده شده باشد و برای نگه داری باید در محیط یخچال نگهداری شوند. از معروف ترین این شیرینی ها می توان به شیرینی
خامه ای و رولت اشاره کرد. ایران همچنین شیرینی های اصیل قدیمی مانند گز و سوهان را دارد.

سرفصل های دوره دوره شیرینی پزی :

دسرها و شیرینی ها

+ نگهداری و تهیه نان

+ تولید فرآورده های غلات

+ کلیک های خانگی

+ طرز تهیه انواع ژله

پیش نیاز دوره دوره شیرینی پزی:

این دوره به پیش نیاز خاصی نیاز ندارد و دوره از پایه آموزش داده می شود.



لینک ثبت نام : دوره شیرینی پزی همراه با مدرک معتبر| دوره دوره شیرینی پزی

هوشمند نیوز: اخبار جدید

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.