دوره دسته بند و بسته بند زعفران – دوره | مدرک معتبر

[ad_1] دوره دسته بند و بسته بند زعفران، برای آشنایی کامل افراد با دسته بند و بسته بند زعفران ایجاد شده است. زعفران گران‌ترین ادویه موجود در دنیا است. این ماده به خاطر رنگ، عطر و طعم خاصی که به غذا می‌دهد، همیشه مورد استقبال بوده و به مرور زمان به صنعت سودآوری تبدیل شده

کد خبر : 179900
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۶:۰۸
دوره دسته بند و بسته بند زعفران – دوره | مدرک معتبر

[ad_1]

دوره دسته بند و بسته بند زعفران، برای آشنایی کامل افراد با دسته بند و بسته بند زعفران ایجاد شده است. زعفران گران‌ترین ادویه موجود در دنیا است. این ماده به خاطر رنگ، عطر و طعم خاصی که به غذا می‌دهد، همیشه مورد استقبال بوده و به مرور زمان به صنعت سودآوری تبدیل شده است.

ایران به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده زعفران در جهان، فرصت مناسبی برای صادرات در اختیار دارد. صادرکنندگان زعفران با در دست گرفتن بازار جهانی، می‌توانند درآمد ارزی غیرنفتی کشور را افزایش دهند. یکی از راه‌های اصلی جذب بازار بین‌المللی، بسته بندی زعفران است. به طور کلی به جهت بسته بندی زعفران از روش هایی چون اسکین پک، شیرینگ پک و وکیوم استفاده می شود.

دسته بندی زعفران:

در دسته بندی زعفران پس از جدا کردن مادگی آنها را در یک جهت روی هم قرار میدهند. به طوری که خامه ها روی یکدیگر و کلاله ها نیز روی هم قرار می گیرند. سعی می شود وزن دسته ها با هم برابر باشد.

انواع دسته بندی زعفران :

+ دسته بندی تک سویه:
در دسته بندی تک سویه، کلاله ها روی همدیگر و خامه نیز روی یکدیگر قرار می گیرند. انتهای دسته ها را به طور معمول با نخ قرمز ابریشمی یا نخ معمولی قرمز می بندند.

+ دسته بندی دخترپیچ یا دوسویه:
در دسته بندی زعفران به صورت دختر پیچ یا دوسویه کلاله ها در دو سمت قرار دارند. و خامه ها که از وسط روی یکدیگر قرار گرفته اند با نخ قرمز ابریشمی یا عادی بسته می شوند.

+ دسته بندی کلاله نما :
به این صورت است که در هنگام دسته بندی زعفران خامه سفید در زیر کلاله ها قرار داده می شود تا کلاله نسبت به خامه دید بیشتری داشته باشد. در این روش سعی می شود که دسته های زعفران را بر روی مقوا ثابت کنند. و در درون کیسه نایلونی و یا به صورت بسته بندی در ظروف پلاستیکی عرضه نمایند.

+ دسته بندی خالص:
در این شیوه دسته بندی زعفران، سرگل را که به کلی از کلاله های قرمز یک دست تشکیل شده و بدون خامه است در درون ظرف های بلوری و یا پلاستیکی عرضه می کنند. باید دانست که زعفران سرگل در بازار به زعفران سر قلم و یا سر ریشه نیز موسوم است.

+ دسته بندی پوشال:
بعدها زعفران هایی را که برای تهیه آنها به طور مستقیم قسمت قرمز (تنها شامل میزان بسیار کمی از زردی) را از گل جدا می کنند، پوشالی نامیدند. شاید به این دلیل که این نوع یک حالت حجیم و پوشال مانند پیدا می کند، که البته باور داریم این اسم مناسبی نیست و باید نام بهتری برای این نوع زعفران انتخاب شود.

+ زعفران سرگل:
از نام های جدیدتری که بعدها مرسوم شد، زعفران سرگل یا به اصطلاح عامیانه زعفران سر قلم بود که از زعفران دسته ای تولید شد. بدین نحو که قسمت های زرد آن را با قیچی کردن و سپس با استفاده از روش الکتریسیته ساکن جدا نمودند. و زعفرانی تمیزتر و به کلی قرمز به دست آوردند.

سرفصل های دوره دوره دسته بند و بسته بند زعفران:

  • گل چینی
  • جداسازی کالله از گلها
  •  انجام عملیات دسته دبندی
  • خشک نمودن کالله ها
  •  توزین دقیق محصول
  •  درجه بندی محصول
  •  انتخاب بسته مناسب
  •  انجام عملیات بسته بندی ونگهداری محصول زعفران

پیش نیاز دوره دسته بند و بسته بند زعفران:

این دوره به پیش نیاز خاصی نیاز ندارد و دوره از پایه آموزش داده می شود.

[ad_2]

لینک ثبت نام : دوره دسته بند و بسته بند زعفران – دوره | مدرک معتبر

هوشمند نیوز: اخبار جدید

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.