دوره حرفه ای مدیریت کافی شاپ ( مستر باریستا) – دوره | مدرک معتبر

[ad_1] دوره حرفه ای مدیریت کافی شاپ ( مستر باریستا) دوره ای کامل برای یادگیری اصول و وظایف یک مستر باریستا حرفه ای ساخته شده است. مستر باریستا به کسی گفته می شود که تخصص‌ش قهوه بوده وبه صورت حرفه‌ای به آماده کردن قهوه‌های مختلف مشغول است. باریستا در اصل شخصی (خانم یا آقا) حرفه ای

کد خبر : 190580
تاریخ انتشار : شنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۶
دوره حرفه ای مدیریت کافی شاپ ( مستر باریستا) – دوره | مدرک معتبر

[ad_1]

دوره حرفه ای مدیریت کافی شاپ ( مستر باریستا) دوره ای کامل برای یادگیری اصول و وظایف یک مستر باریستا حرفه ای ساخته شده است. مستر باریستا به کسی گفته می شود که تخصص‌ش قهوه بوده وبه صورت حرفه‌ای به آماده کردن قهوه‌های مختلف مشغول است. باریستا در اصل شخصی (خانم یا آقا) حرفه ای است که در کافه مسئولیت تهیه نوشیدنی های گرم و سرد بر پایه اسپرسو را بر عهده دارد. امروزه در بسیاری از کافه ها باریستا، نوشیدنی گرم و سرد بر پایه قهوه و یا حتی غیر از آن را نیز تهیه می کند.

شغل مستر باریستا برای افرادی مناسب است که توانایی انجام چند کار همزمان و انعطاف پذیری بالایی رو داشته باشند.برای باریستا شدن فرد باید بتواند انواع مختلف قهوه ها را درست کند و همچنین نیاز به کار تجربی و تمرین زیاد دارد. یک باریستا علاوه بر دانش و تخصص باید علاقه بسیار زیادی به قهوه داشته باشد. هیچگاه از یادگیری دست نکشد و بتواند از خلاقیت، ابتکار و سرعت عمل خود خصوصا در زمان های شلوغ کافه استفاده کند.

اهمیت به کیفیت سفارش و مواد اولیه آن جزو ضروری ترین ویژگی های یک باریستا حرفه ای است. از سویی در کنار تمام مهارت ها و تجربه یک باریستا خوب دارای تعامل در کار تیمی و اخلاق خوب است اما شاید یکی از مهمترین و ارزشمند ترین ویژگی های یک باریستا اهمیت به قهوه است. حتی بهترین قهوه جهان درصورت عصاره گیری و بی توجهی باریستا نابود می شود. پس حفظ کیفیت و اصالت طعمی قهوه شاید مهمترین وظیفه یک باریستا است .

وظایف مستر باریستا در کافه :

اهمیت به کیفیت سفارش و مواد اولیه آن جزو ضروری ترین ویژگی های یک باریستا حرفه ای است. از سویی در کنار تمام مهارت ها و تجربه یک باریستا خوب دارای تعامل در کار تیمی و اخلاق خوب است اما شاید یکی از مهمترین و ارزشمند ترین ویژگی های یک باریستا اهمیت به قهوه است. حتی بهترین قهوه جهان درصورت عصاره گیری و بی توجهی باریستا نابود می شود. پس حفظ کیفیت و اصالت طعمی قهوه شاید مهمترین وظیفه یک باریستا است . یک باریستا خوب به کیفیت قهوه قبل از خرید و کیفیت نوشیدنی بعد از اماده سازی اهمیت میدهد و درصورت نیاز و درخواست مشتری اورا با خصوصیات قهوه و نوشیدنی آشنا میکند. محیط کار را در نظر نگیرید

فهرست سرفصل های دوره دوره حرفه ای مدیریت کافی شاپ ( مستر باریستا) :

+ کافی شاپ

+ تجهیزات کافی شاپ

+ انواع قهوه ساز

+ قهوه

+ لاته آرت

+ انواع نوشیدنی ها

+ انواع کیک و دسر

+ انواع پیش غذا و غذا

دوره آموزشی حرفه ای مدیریت کافی شاپ ( مستر باریستا) برای رشته های زیر مفید است :

پیش نیاز دوره آموزشی حرفه ای مدیریت کافی شاپ ( مستر باریستا) :

این دوره به پیش نیاز خاصی نیاز ندارد و دوره از پایه آموزش داده می شود.

[ad_2]

لینک ثبت نام : دوره حرفه ای مدیریت کافی شاپ ( مستر باریستا) – دوره | مدرک معتبر

هوشمند نیوز: اخبار جدید

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.