فریدون فعالی امروز ۲۴ مردادماه در این رابطه اظهار کرد: خوشبختانه تمامی مسئولان استانی به این یقین رسیدهاند که توسعه گردشگری مقاومت در استان کرمان لازم و برای تدوین سند مذکور باید همه دستگاهها همکاری داشته باشند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمان افزود: در سفر ریاست جمهوری به استان کرمان مقرر شد طرحها و برنامههای مرتبط با توسعه گردشگری مقاومت بر مبنای مطالعات دقیق و برنامهریزیهای صحیح اجرایی شود.
او با بیان اینکه طرح پیشنهادی برای مطالعات اولیه تحت عنوان “طراحی و تدوین سند راهبردی گردشگری مقاومت استان کرمان” تهیه شده، افزود: برای ادامهدار شدن و به نتیجه رسیدن این طرح همکاری و مشارکت حداکثری همه نخبگان و صاحبنظران و به ویژه نهادهای مسئول از قبیل استانداری، سپاه، اتاق بازرگانی و شورای اسلامی و شهرداری کرمان و مکتب سردار سلیمانی ضروری است.
فعالی بیان کرد: با اجرایی شدن سند گردشگری مقاومت میتوان امیدوار بود که گردشگری مقاومت در کرمان رشد و رونق اقتصاد گردشگری استان را نیز به ارمغان آورد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمان خاطرنشان کرد: بر مبنای مطالعات اولیه چهار راهبرد محوری با هدف نهادینهسازی نام استان کرمان به عنوان پایتخت گردشگری مقاومت ارائه شده که شامل طراحی و اجرای برنامههای مدیریتی جامع یکپارچه، ارتقاء زیرساختها و جاذبههای کنونی گردشگری در سطح استان، ایجاد ظرفیتها و جاذبههای نوین در راستای توسعه گردشگری مقاومت و افزایش برنامههای گردشگری، فرهنگی و مذهبی میشود.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰