برای رفع تشنگی در ماه رمضان چه کار کنیم؟

[ad_1] به گزارش هوشمند نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، روش‌های رفع تشنگی در طول ماه مبارک رمضا ن راه نجاتی برای احساس تشنگی بدن است. یکی از موضوعات مهم در ایام ماه رمضان مبحث عطش و تشنگی آن است، اما ممکن است راه و روش درست و اصولی وجود داشته باشد که از آسیب‌های

کد خبر : 337144
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۷
برای رفع تشنگی در ماه رمضان چه کار کنیم؟

[ad_1]

به گزارش هوشمند نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، روش‌های رفع تشنگی در طول ماه مبارک رمضا ن راه نجاتی برای احساس تشنگی بدن است.

یکی از موضوعات مهم در ایام ماه رمضان مبحث عطش و تشنگی آن است، اما ممکن است راه و روش درست و اصولی وجود داشته باشد که از آسیب‌های احتمالی به بدن و همچنین کلیه‌ها کم کند؟

روش‌های رفع تشنگی در طول ماه مبارک رمضا ن راه نجاتی برای احساس تشنگی بدن است.

 برخلاف عقیده برخی افراد که در روزهای مانده به ماه مبارک رمضان حجم غذایی خود را با هدف افزایش ذخیره بدن جهت روزه داری افزایش می‌دهند، این کار موجب افزایش مشکلات شده و روزه داری را برای افراد سخت تر خواهد کرد.

 به روزه داران توصیه می‌شود برای پیشگیری از کاهش شدید آب بدن تنها در صورت ضرورت از منزل خارج شوند. در طول روز از نور خورشید فاصله بگیرید و حتی الامکان در مناطق سایه دار و خنک بایستید. در صورت امکان از پوشش کلاه استفاده کنید و فعالیت های بدنی را کاهش دهید.

با فاصله یک ساعت بعد از افطار سعی کنید ۸ لیوان آب و مایعات خنک را به مرور تا هنگام خواب بنوشید و حتی الامکان از نوشیدن چای، قهوه و نوشابه‌ها، به دلیل دارا بودن سطح بالایی از کافئین و شکر خودداری کنید چرا که این مایعات باعث از دست رفتن سریع تر آب بدن می‌شوند. دقت داشته باشید که نوشیدن آب زیاد در هنگام سحر تأثیری در پیشگیری از تشنگی ندارد، زیرا در صورت نوشیدن آب بیش از حد نیاز، بدن آب اضافی را دفع می‌کند. پس، آب مورد نیاز بدن باید در فاصله میان افطار تا سحر به تدریج و از طریق مصرف آب و میوه های آب دار تأمین شود.

برخی مواد غذایی و شیرینی های مصنوعی مانند زولبیا و بامیه، غلظت مایعات بدن را افزایش می‌دهند و در نتیجه روزه دار احساس تشنگی می‌کند. توصیه می‌شود برای پیش گیری از افزایش غلظت مایعات بدن از قندهای گیاهی مانند خرما به جای زولبیا و بامیه استفاده شود. دقت داشته باشید که نوشیدن آب زیاد در هنگام سحر تأثیری در پیشگیری از تشنگی ندارد، زیرا در صورت نوشیدن آب بیش از حد نیاز، بدن آب اضافی را دفع می‌کند. پس، آب مورد نیاز بدن باید در فاصله میان افطار تا سحر به تدریج و از طریق مصرف آب و میوه های آب دار تأمین شود.

از میوه هایی چون زردآلو و هلو استفاده کنید، چرا که این میوه‌ها به طور چشمگیری در کاهش درد و ناراحتی ناشی از اسید معده کمک می‌کنند و تا حدودی مواد معدنی از دست رفته ناشی از تعریق را جبران خواهند کرد.

 جایگزین مواد مغذی از دست رفته از طریق نوشیدن آب میوه‌ها و مصرف سبزیجات و میوه‌های آبکی بسیار مفید است. میوه‌هایی چون مرکبات و توت فرنگی که می‌توانند علاوه بر آب مواد ضروری چون کلسیم و فیبر، آهن، پتاسیم و دیگر مواد معدنی، و همچنین ویتامین های c، b۱ و b۲ را تأمین کنند. میوه های آب دار مانند هندوانه و خربزه نیز نقش مهمی در تأمین مایعات بدن دارند و توصیه می‌شود در فاصله افطار و سحر این میوه ها مصرف شوند. و دیگر این که مصرف لیمو ترش نیز در پیشگیری از تشنگی و گرمازدگی موثر است.

[ad_2]

لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.