به گزارش ایسنا، سید مؤید محسننژاد امروز، ۳۰ مهرماه در دیدار با هیئت رئیسه یکی از مؤسسات آموزش عالی استان فارس گفت: یکی از رسالتهای مهم میراث فرهنگی، حفاظت و صیانت از داشتهها، آثار و بناهای تاریخی ـ فرهنگی است.
وی افزود: در همین راستا و برای حفظ و نگهداری بناهای ارزشمند و عناصر موجود در بافت تاریخی شیراز خوشبختانه در سال جاری باهمت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کشور و تلاش این ادارهکل و مجموعه استان، ثبت بافت تاریخی شیراز در فهرست آثار ملی ایران انجام شد که با دست یافتن به این موفقیت بزرگ این بافت ارزشمند تاریخی ایران وجهان بیشاز پیش حفاظت و نگهداری میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی فارس ادامه داد: به دلیل نبود فرهنگسازی مناسب، اینطور تصور میشود که ثبت آثار تاریخی یک عامل بازدارنده برای توسعه و بهسازی محسوب میشود، اما فرهنگسازی و آشنا سازی عموم با مزایایی که حفاظت از آثار، بناها و بافتهای تاریخی، فرهنگی برای متحولشدن اقتصاد جامعه در پی دارد، میتواند در افکار عمومی اثرگذار باشد و طیفهای مختلف را با تفکر حفاظت از میراث فرهنگی همصدا کند که دانشگاه میتواند بهعنوان یک بازوی فرهنگی قوی در اشاعه و ترویج این فرهنگ گامهای مؤثری بردارد.
وی اظهار کرد: استفاده از ظرفیت دانشگاهها در جهت پیشبرد علمی و اصولی فعالیتهای اجرایی از مهمترین ارکان پیشرفت و توسعه است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی فارس ادامه داد: موضوع ارتباط دانشگاه با صنعت از ضروریترین و مهمترین امور است که متأسفانه کمتر به آن توجه میشود و صنعت گردشگری که از صنایع پیشران در استان فارس محسوب میشود همواره نیازمند بهره گیری از توان عملمی و کارشناسی دانشگاهها است.
محسننژاد در پایان یادآور شد: حمایت از جوانان و دانشجویان و ایجاد زمینه برای توسعه و ترویج علم و دانش از مهمترین وظایف و رسالتها است که در این زمینه آماده همکاری با دانشگاهها و مراکز آموزشی هستیم.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰