تهیه غذاهای ساده و محبوب از زمانهای قدیم در بین خانوادههای ایرانی رواج داشته است. یکی از این غذاهای ساده که به ویژه در ماه مبارک رمضان محبوب است، کتلت است. کتلت یک غذای ساده و خوشمزه است که می توانید به راحتی آن را درست کرده و در وعده های افطار و سحر نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه کتلت فوری
برای تهیه این کتلت خوشمزه، به مواد زیر نیاز دارید:
– سینه مرغ چرخ شده: ۵۰۰ گرم
– پیاز: ۱ عدد
– تخممرغ: ۱ عدد
– نعنا خشک: ۲ قاشق غذاخوری
– گشنیز خشک: ۱ قاشق غذاخوری
– گوجه فرنگی: ۲ عدد
– نمک و فلفل و پودر سیر: به میزان لازم
– آرد ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
– زعفران دم کرده: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه کتلت مرغ
مراحل تهیه کتلت مرغ به شرح زیر است:
1. پیاز و گوجه فرنگی را رنده کرده و به سینه مرغ چرخ شده اضافه کنید. مواد را به خوبی باهم مخلوط کنید.
2. یک عدد تخم مرغ را با چنگال هم زده و نعنا، گشنیز، پودر فلفل و پودر سیر را به آن اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.
3. در مرحله پایانی، نمک، آرد ذرت و زعفران دمکرده را به مواد اضافه کنید.
4. مایه کتلت مرغ را حداقل به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید .
5. روغن را در ماهیتابه داغ کرده و مایه کتلت را با دست به شکل دلخواه فرم داده و در روغن سرخ کنید.
6. بعد از سرخ شدن دو طرف کتلت، آنها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آنها جذب شود.
7. سپس کتلت مرغ را با سس یا ربگوجه و سبزیجات تزئین کرده و به همراه نان یا برنج سرو کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰