برخی ویتامینها میتوانند درد کمر را کاهش دهند و آن را به سلامت مطلوب بازگردانند که در ادامه به آن پرداخته شده است:
ویتامین B۱۲
ویتامین B-۱۲ یک ویتامین محلول در آب است که به تولید گلبولهای قرمز خون کمک میکند، موجب حفظ سلامت سلولهای عصبی میشود، از فشار و سنگینی در کمرتان میکاهد، درد مزمن کمر را کاهش میدهد و خطر ابتلا به آنمی پرنیشز که نوعی کمخونی است را کاهش میدهد. کمخونی پرنیشز وقتی ایجاد میشود که بدن نمیتواند ویتامین B-۱۲ را از دستگاه گوارش خود به درستی جذب کند.
مقدار توصیه شده روزانه برای دریافت ویتامین ب ۱۲، ۲۰۰۰ میکروگرم روزانه برای بزرگسالان است.
غذاهای غنی از ویتامین ب ۱۲ عبارتند از: شیر، تخم مرغ، ماهی، پنیر و جگر.
ویتامین C
ویتامین C یک آنتیاکسیدان محلول در آب است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شما شده و از کمر شما در برابر آسیبهای رادیکالهای آزاد محافظت میکند. علاوه بر این با توجه به مطالعات انجام شده در مرکز مطالعات ستون فقرات، ویتامین C به تولید کلاژن، تعمیر بافتهای آسیب دیده، کاهش التهاب، تسریع روند بهبود بیماری و کاهش خطر ابتلا به کمردرد مزمن کمک میکند.
مقدار ویتامین C توصیه شده در روز ۱۰۰۰ میلیگرم برای بزرگسالان است.
مواد غذایی غنی از ویتامین C عبارتند از: پرتقال، گریپ فروت، زغال اخته، توت فرنگی، کلم بروکلی، گوجه فرنگی، اسفناج و کلم پیچ.
ویتامین D
ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است که بر طبق پژوهشهای مرکز مطالعات ستون فقرات سلولهای جدید استخوان را تولید میکند، استخوانهایتان را سالم و قوی نگه میدارد، به جذب کلسیم کمک میکند، خطر ابتلا به پوکی و نرمی استخوان را کاهش میدهد، از التهاب بدنتان میکاهد و درد ناحیهی کمرتان را تسکین میدهد.
مقدار ویتامین D توصیه شدهی در روز ۶۰۰ واحد بینالمللی برای بزرگسالان است.
غذاهای غنی از ویتامین D عبارتند از: ماهی قزل آلا، ماهی خال مخالی، ماهی تن، مارگارین، پنیر سوئیسی، تخم مرغ، غلات آمادهی غنی شده و شیر.
ویتامین E
ویتامین E نیز یک ویتامین محلول در چربی است که با توجه به گزارشات دانشگاه ایالت اوهایو عملکرد سیستم ایمنی بدنتان را تقویت کرده، درد و ناراحتیهای عضلانی را کاهش میدهد، به تولید گلبولهای قرمز خون کمک میکند، گردش خونتان را بهبود میبخشد، کمک میکند تا روند بهبودیتان سریعتر پیش رود، از شکستگی استخوانها جلوگیری و به تعمیر بافتهای آسیب دیده کمک میکند.
مقدار ویتامین ای توصیه شده روزانه برای بزرگسالان ۱۵ میلیگرم است.
غذاهای غنی از ویتامین E عبارتند از: جوانه گندم، ذرت، آجیل، دانهها، زیتون، اسفناج، کلم بروکلی، مارچوبه، روغن ذرت و روغن سویا.
۲۳۳۲۳۳
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰