چگونه یک پاپ تارت آماده کنیم

مراحل {“smallUrl”: “https: / / www.wikihow.com / images / thumb / 1 / 11 /Prepare-a-Pop-Tart-Step-1-Version-2.jpg / v4-460px-Prepare-a-Pop-Tart-Step-1-Version-2.jpg “،” bigUrl “:” / images / thumb / 1 / 11 / Prepare-a-Pop-Tart- Step-1-Version-2.jpg /aid7141-v4-728px-Prepare-a-Pop-Tart-Step-1-Version-2.jpg “،” smallWidth “: 460،” smallHeight “: 259،” bigWidth “: 728،” bigHeight “: 410،” مجوز “:” u00a9 2021 wikiHow، Inc. کلیه حقوق محفوظ است.

کد خبر : 7368
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۷
چگونه یک پاپ تارت آماده کنیم



مراحل

  • تصویری با عنوان تهیه تارت پاپ مرحله 1


    1
    Pop Tart را از بسته بندی فویل خارج کنید. همه تارت های پاپ در بسته بندی فویل فلزی قرار دارند که در هر کدام 2 تارت پاپ وجود دارد. بسته به میزان گرسنگی شما می توانید همزمان 1 یا 2 پارت تارت میل کنید.[1]
  • اگر نمی خواهید پاپ تارت دوم را بخورید ، آن را درون یک کیسه پلاستیکی قرار دهید تا کهنه نشود.
  • تصویری با عنوان آماده سازی پارت تارت مرحله 2

    2
    توستر خود را روی کمترین تنظیم قرار دهید. از آنجا که تارت های پاپ ضخیم نیستند ، اگر آنها را در یک محیط عالی نان تست کنید ، می توانند سوخته شوند. صفحه را روی توستر خود بچرخانید تا پایین باشد تا Pop Tart گرم شود اما نسوزد.[2]
  • اگر می خواهید Pop Tart کمی خوب عمل کند ، می توانید توستر خود را به محیطی بالاتر تبدیل کنید ، اما مراقب آن باشید تا نسوزد.
  • 3
    حدود 1 دقیقه Pop Tart خود را نان تست کنید. Pop Tart خود را به صورت عمودی درون توستر بگذارید و بگذارید در کمترین حالت تست شود. برای بیشتر توسترها ، این زمان حدود 1 دقیقه طول می کشد. اگر پاپ تارت خود را زیر نظر داشته باشید ، در صورت سیاه شدن لبه ها یا مایه کیک ، آن را از توستر خارج کنید.[3]
  • اگر توستر تنظیمات کمی ندارد ، می توانید تایمر را به مدت 1 دقیقه تنظیم کنید و فقط Pop Tart خود را به صورت دستی خارج کنید.
  • 4
    30 ثانیه صبر کنید تا Pop Tart خنک شود. وسوسه انگیز خواهد بود که Pop Tart خود را فوراً از توستر خارج کنید ، اما داغ خواهد شد! پاپ تارت خود را حدود 30 ثانیه در توستر بگذارید تا شما را نسوزاند.[4]
  • 5
    پاپ تارت خود را با انگشتان خود بگیرید و آن را روی بشقاب قرار دهید. قسمت بالایی پاپ تارت خود را با دقت بگیرید و آن را به یک بشقاب منتقل کنید. از آنجا که از قبل در توستر خنک شده ، باید برای خوردن آن به اندازه کافی خنک باشد.[5]

    هشدار: هرگز از چنگال یا چاقو استفاده نکنید تا Pop Tart خود را از توستر خارج کنید. فلز برق را هدایت می کند ، بنابراین شما می توانید شوکه شوید.

    تبلیغات



  • لینک منبع

    آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
    + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
    آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
    + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
    آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
    + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
    ای کافی شاپ
    مدیریت حرفه ای کافی شاپ
    خبره
    حقوقدان خبره
    و حرفه ای
    سرآشپز حرفه ای
    آموزش مجازی تعمیرات موبایل
    آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
    آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

    برچسب ها : ، ، ، ، ،

    ارسال نظر شما
    مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
    • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.