هشدار درباره مصرف گوشت قربانی و احتمال بروز تب کریمه کنگو

غلامرضا توکلی ضمن تبریک عید سعید قربان اظهار کرد: از ساعت هفت صبح الی ۱۲ ظهر امروز چهارشنبه ۳۰ تیرماه  ۱۰ اکیپ ثابت و ۱۶ اکیپ سیار شامل ۲۰ دکتر دامپزشک و ۲۹ بازرس بهداشتی گوشت در کشتارگاه‌های دام استان حضور یافته و بر ذبح بهداشتی دام نظارت داشتند. وی توضیح داد: علاوه بر ناظرین

کد خبر : 80380
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۰
هشدار درباره مصرف گوشت قربانی و احتمال بروز تب کریمه کنگو



غلامرضا توکلی ضمن تبریک عید سعید قربان اظهار کرد: از ساعت هفت صبح الی ۱۲ ظهر امروز چهارشنبه ۳۰ تیرماه  ۱۰ اکیپ ثابت و ۱۶ اکیپ سیار شامل ۲۰ دکتر دامپزشک و ۲۹ بازرس بهداشتی گوشت در کشتارگاه‌های دام استان حضور یافته و بر ذبح بهداشتی دام نظارت داشتند.

وی توضیح داد: علاوه بر ناظرین و بازرسان این اداره کل، ۱۰ ناظر شرعی هم در محل کشتارگاه‌ها حضور یافته و بر ذبح شرعی دام نظارت‌های لازم را به عمل آوردند.

این مسئول تاکید کرد: گوشت قربانی قبل از مصرف باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود تا انتقال عوامل بیماری زا به حداقل برسد.

 توکلی تصریح کرد: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو که یک بیماری مشترک بین انسان و دام است و علائمی در دام بیمار ندارد ولی در انسان خطر مرگ به دنبال دارد را می‌توان با رعایت نکات بهداشتی از جمله استفاده از دستکش در تماس با گوشت قربانی و نگهداری گوشت حداقل ۲۴ ساعت و آلایش دام به مدت حداقل ۴۸ ساعت قبل از مصرف در دمای یخچال کنترل کرد.

وی از شهروندان درخواست کرد از خرید دام زنده از مراکز غیر مجاز و از ذبح دام در معابر و اماکن عمومی خودداری کنند و جهت کشتار دام صرفا به کشتارگاه‌های استان و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در خصوص بیماری کرونا مراجعه نمایند.

مدیر کل دامپزشکی استان البرز از  مردم خواست تا در صورت مشاهد هرگونه موارد غیر بهداشتی و تخلف  با شماره ۱۵۱۲ تماس بگیرند تا در اسرع وقت پیگیری لازم صورت پذیرد.

۲۳۵۲۳۱



لینک منبع : هوشمند نیوز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.