«سادهترین و سریعترین» روش پخت متعلق به کیک ماست فرانسوی است که در کوتاه ترین زمان ممکن و ساده ترین روش آماده میشود. این کیک خوشمزه بهترین دسری است که می توانید عصر روزهای زمستانی بپزید و کنار چای سیاه خوشرنگ و عطر سرو کنید. بیایید با هم طرز تهیه کیک ماست فرانسوی را یاد بگیریم.
طرز تهیه کیک ماست
عناصر:
آرد 2 لیوان
ماست یونانی 125 گرم
شکر سفید 250 گرم
تخم مرغ سه عدد
روغن زیتون به مقدار لازم
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
عصاره وانیل یک قاشق چایخوری
تمشک تازه یا زغال اخته به مقدار لازم
دستور پخت کیک ماست فرانسوی
قالب کیک را چرب کنید و روی آن آرد بپاشید و کنار بگذارید و فر را با دمای 180 درجه گرم کنید.
حالا ماست را درون کاسه همزن بریزید، شکر به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا کامل با هم ترکیب شوند. حالا تخم مرغها را دانه دانه به مخلوط ماست و شکر اضافه کنید و عصاره وانیل نیز روی آن بریزید. در این مرحله 4/1 لیوان روغن بریزید و دوباره مواد را با هم مخلوط کنید. در این مرحله آرد، نمک و بکینگ پودر را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند. حالا تمشک را درون آرد بغلتانید تا موقع ریختن روی کیک درون آن فرو نرود. سپس مایه کیک را درون قالب از قبل چرب شده بریزید و تمشک یا زغال اختهها را روی آن بچینید. سپس قالب را درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و 20 دقیقه صبر کنید تا کیک پخته و روی آن کامل طلایی شود. در آخر فر را خاموش کنید، قالب را از فر بیرون بیاورید و صبر کنید تا کیک خنک شود. کیک را از قالب خارج کنید، درون ظرف سرو قرار دهید و با میوه های فصل تزئین کنید. همچنین میتوانید روی کیک ماست فرانسوی شکر نیز بپاشید. نوش جان
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰