رشد بیش از ۷۵ درصدی ورود گردشگر به قشم

در روزهای ۲۴ و ۲۵ اسفندماه بیش از ۲۷ هزار گردشگر از طریق اسکله‌های لافت و پهل، به جزیره قشم وارد شدند. قائم مقام ستاد اجرایی خدمات سفر قشم از ورود بیش از ۲۷ هزار گردشگر در روزهای ۲۴ و ۲۵ اسفندماه از طریق اسکله‌های لافت و پهل، به جزیره قشم خبر داد. حجت الاسلام محمدسعید

کد خبر : 334763
تاریخ انتشار : جمعه 17 مارس 2023 - 18:57
رشد بیش از ۷۵ درصدی ورود گردشگر به قشم


در روزهای ۲۴ و ۲۵ اسفندماه بیش از ۲۷ هزار گردشگر از طریق اسکله‌های لافت و پهل، به جزیره قشم وارد شدند.

قائم مقام ستاد اجرایی خدمات سفر قشم از ورود بیش از ۲۷ هزار گردشگر در روزهای ۲۴ و ۲۵ اسفندماه از طریق اسکله‌های لافت و پهل، به جزیره قشم خبر داد.

حجت الاسلام محمدسعید آخوندی، قائم مقام ستاد اجرایی خدمات سفر قشم، با اعلام این خبر گفت:

این آمار نسبت به سال گذشته بیش از ۷۵ رشد داشته است.

وی ادامه داد:

این گردشگران از طریق ۷ هزار ۱۹۴ خودرو به جزیره وارد شده‌اند و میزان ورود خودرو به جزیره نیز بیش از ۵۱ درصد رشد داشته است.

به گفته قائم مقام ستاد اجرایی خدمات سفر قشم افزایش ورود گردشگران و خودروها به جزیره قشم با توجه به تمهیدات انجام شده در ارتقای زیرساخت‌های گردشگری جزیره و افزایش اطلاع‌رسانی درمورد جاذبه‌های بزرگترین جزیره خلیج فارس صورت گرفته است.

حجت الاسلام آخوندی تصریح کرد:

با توجه به عملیات بهسازی و ساماندهی اسکله‌های لافت و پهل نرخ تردد خودروها امسال به ۳,۴۷ در دقیقه رسیده است که رکوردی بی‌سابقه در سفرهای دریایی قشم و کشور به حساب می‌آید.



لینک منبع : هوشمند نیوز

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.