ادامه بی توجهی برخی بانک ها به بخش مسکن/ سهم 30 درصدی صنعتی سازی مسکن در برنامه هفتم
به گزارش خبرنگار هوشمند نیوز؛ با آغاز به کار دولت چهاردهم به نظر می رسد هنوز هم برخی بانک ها علاقه ای به اعطای تسهیلات بانکی به بخش مسکن ندارند و قصد هم ندارند به قانون جهش تولید مسکن اعتنایی داشته باشند. اگر چه بارها و بارها مقامات مسئول وزارت راه و شهرسازی به این
به گزارش خبرنگار هوشمند نیوز؛ با آغاز به کار دولت چهاردهم به نظر می رسد هنوز هم برخی بانک ها علاقه ای به اعطای تسهیلات بانکی به بخش مسکن ندارند و قصد هم ندارند به قانون جهش تولید مسکن اعتنایی داشته باشند.
اگر چه بارها و بارها مقامات مسئول وزارت راه و شهرسازی به این نکته تاکید کرده اند که بی اعتنایی بانک ها به بخش مسکن به خصوص نهضت ملی مسکن این پروژه را با یک سرعت پایینی به پیش خواهد برد اما ظاهرا بانک ها به این اظهارات و قانون جهش تولید مسکن بی توجه هستند.
هادی عباسی اصل معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این پرسش که آیا روند پرداخت و توجه بانک ها به نهضت ملی مسکن و بخش مسکن بهبود یافته است؟ گفت: به جز چند بانک مابقی بانک ها به سهم 20 درصدی خود در اعطای تسهیلات عمل نمی کنند. بارها و بارها هم به صورت شفاهی و هم به صورت مکتوب به این نکته تاکید شده است که بانکها باید به قانون جهش تولید مسکن عمل کنند اما متاسفانه برخی از بانک ها به این قانون پایبند نبوده و به این قانون بیتوجه هستند.
او با اشاره به اینکه قطعا توجه بانک ها و سیستم بانکی به بخش مسکن می تواند به رشد توسعه اقتصادی منجر شود ادامه داد: بخش مسکن دومین بخش پیشران اقتصاد کشور و یکی از لکوموتیوهای اصلی در اقتصاد ایران محسوب میشود که حرکت در این بخش زمینهساز رشد اقتصادی کشور خواهد بود. بنابراین با توسعه بخش مسکن و صنعت ساختمان می توان به جرات گفت که 2 درصد از رشد اقتصادی 8 درصدی محقق می شود.
عباسی اصل با بیان اینکه سازمان ملی زمین و مسکن در بحث تامین زمین تاکنون قدم های موثری برداشته است و حالا نوبت بانک ها است که با اعطای تسهیلات سرعت ساخت و ساز را بالا ببرند گفت: تا کنون از سوی سازمان ملی زمین و مسکن بیش از 100 هزار هکتار زمین با هزینه صفر در ساخت مسکن تأمین شده است و قطعا روند ساخت بهتر هم خواهد شد.
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: مسکن در کنار سهم مناسب در رشد اقتصادی در فرصت شغلی و تورم عمومی نیز نقش بسزایی دارد. یعنی می توان اینطور تحلیل کرد که مسکن در سه شاخص رشد اقتصادی، اشتغال و تورم عمومی نقش حائر اهمیتی دارد.
عباسی اصل در پاسخ به این سوال که برای رشد بخش مسکن و بالا بردن سرعت ساخت و ساز نیازمند این هستیم که از سنتی سازی به سمت صنعتی سازی حرکت کنیم گفت: یکی از برنامه هایی که در برنامه هفتم توسعه به آن تاکید شده است و اتفاقا وزارت راه و شهرسازی و مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی نیز برای آن برنامه های متنوعی دارند این است که سهم صنعتی سازی در صنعت ساختمان را ارتقاء دهند.
او ادامه داد: در برنامه هفتم توسعه مقرر شده است که سهم صنعتی سازی در ساخت و ساز از وضعیت کنونی بهتر شود و به 30 درصد برسد.
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: اگر بخواهیم به سهم 30 درصدی در صنعتی سازی برسیم باید در حوزه فناوری های صنعت ساختمان پیشرفت کنیم که این مهم نیز مستلزم پیگیری و در دستور کار قرار دادن تامین مالی از سوی بانک ها است.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰