۱۰ فیلم لایو اکشن دیزنی که به دست فراموشی سپرده شده‌‌اند

کمپانی دیزنی بیشتر به‌خاطر ساخت انیمیشن‌های محبوب و خاطره‌انگیز شناخته می‌شود و همین مسئله سبب شده فیلم‌های لایو اکشن این استودیوی فیلم‌سازی چندان مورد توجه قرار نگیرند. البته که عناوین لایو اکشن متعددی در میان آثار دیزنی وجود دارند که فراموش شده‌اند. با وجود اینکه لایو اکشن، عمر زیادی ندارد اما موفق شده به محبوبیت

کد خبر : 68454
تاریخ انتشار : یکشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۹:۰۴
۱۰ فیلم لایو اکشن دیزنی که به دست فراموشی سپرده شده‌‌اند


کمپانی دیزنی بیشتر به‌خاطر ساخت انیمیشن‌های محبوب و خاطره‌انگیز شناخته می‌شود و همین مسئله سبب شده فیلم‌های لایو اکشن این استودیوی فیلم‌سازی چندان مورد توجه قرار نگیرند. البته که عناوین لایو اکشن متعددی در میان آثار دیزنی وجود دارند که فراموش شده‌اند.

با وجود اینکه لایو اکشن، عمر زیادی ندارد اما موفق شده به محبوبیت زیادی میان اهالی سینما دست پیدا کند. در این‌ میان همه ما با انیمیشن‌ها و فیلم‌های سینمایی آشنایی کامل داریم ولی فیلم‌های لایو اکشن باعث به‌وجود آمدن یک سبک از فیلم‌های سینمایی شده است که نه در دسته انیمیشن‌ها قرار می‌گیرند و نه در دسته فیلم‌های معمولی جایگاهی دارند.

لایو اکشن یک روش برای به‌تصویر کشیدن تصاویر است که در آن به‌جای استفاده از انیمیشن و تصاویر متحرک ساخته شده به‌وسیله کامپیوتر، از بازیگران یا حیوانات واقعی استفاده می‌شود. برای ساخت یک انیمیشن سازندگان آن برای به‌تصویر کشیدن شخصیت‌های حاضر در آن، هرکدام را به‌وسیله برنامه‌های کامپیوتری طراحی یا به‌عبارتی ساده‌تر نقاشی می‌کنند ولی برای ساخت فیلم‌های لایو اکشن خبری از طراحی شخصیت‌ها توسط کامپیوتر نیست.

نکته مهم در فیلم‌های لایو اکشن این است که برای ساخت یک تصویر ویژه می‌توان تصاویر لایو اکشن را با انیمیشن ادغام کرد. با این حال یکی از ایرادات فیلم‌های لایو اکشن بودجه نسبتا زیاد مورد نیاز آن‌ها است که عمدتا برای هرچه طبیعی‌تر نشان دادن صحنه‌های موجود در آن مورداستفاده قرار می‌گیرند تا تصاویر آن تا جای ممکن به واقعیت نزدیک شوند.

حال در این مقاله، ویجیاتو قصد دارد به ۱۰ فیلم لایو اکشن فراموش شده دیزنی نگاهی بیندازد.


از مجموعه سریال‌های فراموش‌شده در ویجیاتو بخوانید:

  • جیمز باند بی‌تربیت در سریال Archer
  • فیلسوف کمدین نیویورکی در سریال Louie
  • کمدی‌تر از زندگی کارمندی با سریال The Office
  • وقتی والتر وایت در سریال Ozark حسابدار می‌شود
  • سریال The X-Files و مخوف‌ترین پرونده‌های ماورایی
  • سریال Sons of Anarchy و داستان رفتن و نرسیدن پیوسته
  • شیوع ویروسی در سال ۲۰۲۰ در سریال The Last Man on Earth
  • سریال Freaks and Geeks و روزهایی که ستاره‌های هالیوود نوجوان بودند

۱۰. (۱۹۸۰) Popeye

عنوان Popeye که در ایران به «ملوان زبل» معروف است، اولین تجربه سینمایی رابین ویلیامز فقید بود.

این فیلم لایو اکشن در حقیقت بازسازی کارتونی به همین نام بود که توسط رابرت آلتمن در سال ۱۹۸۰ اکرا شد. رابین ویلیامز در اولین فیلم خود بازی خوبی ارائه کرده‌است و هنوز هم با گذشت حودو ۴۰ سال از انتشار، جزو بهترین فیلم‌ها با نقش‌آفرینی رابین ویلیامز به شمار می‌رود.

ملوانی به نام پاپای (با بازی ویلیامز) به شهر ساحلی عجیبی وارد می‌شود. او در آنجا عاشق می‌شود و به تدریج مشکلاتی سر راهش قرار می‌گیرند. شلی دووال، پال دولی و پال ال اسمیت از دیگر بازیگران این فیلم لایو اکشن هستند.

۹. (۱۹۸۱) The Devil And Max Devlin

لایو اکشن

عنوان The Devil and Max Devlin به کارگردانی استیون هیلیارد است که به علت داشتن محتوای غیرمعمول و شخصیت شیطان‌گونه بیل کازبی یکی از فیلم‌های جنجالی دیزنی به شمار می‌رود که در زمان خود سر وصداهای زیادی به پا کرد.

الیوت گولد در این فیلم نقش شخصیت مکس دولین، یک بازرگان مرموزی را دارد که در یک حادثه تصادف کشته شده و پس از آن به جهنم می‌رود. وی در آنجا از انتخاب‌ها و کارهایی که در زندگی انجام داده به شدت پشیمان است.

او در آنجا بارنی استین (بیل کازبی) را ملاقات می‌کند که برای خلاصی از جهنم به وی یک پیشنهاد می‌دهد. بارنی به دولین می‌گوید که باید سه انسان بی گناه را متقاعد کرده که در ازای فرصت دوم زندگی روح خود را ببخشند. اما اوضاع به تدریج کمی پیچیده می‌شود، چراکه مکس در‌می‌یابد روح خودش آنقدرها هم که تصور می‌کرده فاسد و نجات‌ناپذیر نیست.

۸. (۱۹۸۱) Dragonslayer

لایو اکشن

Dragonslayer فیلمی در ژانر فانتزی به کارگردانی متیو رابینز است که در سال ۱۹۸۱ منتشر شد و بازیگرانی نظیر پیتر مک‌نیکول، کیتلین کلارک، رالف ریچاردسون و پیتر ایر در آن به نقش‌آفرینی پرداخته‌اند.

داستان درباره شاگرد یک جادوگر است که به ماموریتی اعزام می شود تا اژدهایی که دختران پادشاهان منطقه را می رباید بکُشد. این فیلم با وجود اینکه تاکنون به طور کلی فراموش شده، اما در زمان خود توانسته بود تحسین بسیاری از طرفداران ژانر فانتزی را برانگیزد.

۷. (۱۹۸۳) Trenchcoat

لایو اکشن

Trenchcoat‎ یک فیلم اکشن ـ کمدی به کارگردانی مایکل تاچنر است در سال ۱۹۸۳ منتشر شد. این فیلم بخاطر نقدهای بسیار بدی که از کارشناسان دریافت کرد، خیلی زود به فراموشی سپرده شد و به سختی می‌توان نسخه‌ای از آن پیدا کرد.

میکی ریموند (مارگوت کیدر) آرزوی نوشتن رمان‌های رازآلود و پرفروش را دارد اما فکر نمی‌کند بدون کمی تجربه زندگی واقعی بتواند این کار را انجام دهد، بنابراین او برای یافتن یک رمز و راز واقعی به کشور مالت می رود.

در آنجا او بیش از چیزی که انتظار را داشت، درگیر حواشی و اتفاقات رمزآلود می‌شود. وی در جریان یکی از پرونده‌ها، مدرکی پیدا می‌کند و باید پلیس را قانع کند که واقعا درگیر آن ماجرا شده و هدفش تنها نوشتن کتاب نیست.

رابرت هیز، گیلا فون وایترسهاوزن، رونالد لیسی و جان جاستین دیگر بازیگران این فیلم را تشکیل می‌دهند.

۶. (۱۹۸۵) The Journey Of Natty Gann

لایو اکشن

The Journey of Natty Gann (سفر ناتی گن) یکی از عناوین خاطره‌انگیز است که جرمی کاگان وظیفه کارگردانی آن را برعهده داشته.

داستان در دهه ۱۹۳۰ اتفاق می‌افتد، زمانی که  اغلب کشورهای جهان درگیر رکود اقتصادی بزرگ بودند. در این میان سول (جان کیوسک) که در شیکاگو زندگی می‌کند از کارش بیکار شده و از همین رو همراه با دخترش (مردیت سالنجر) به واشنگتن سفر می‌کنند.

در میان راه او لحظه‌ای متوجه حضور دخترش نشده و آن‌ها یکدیگر را گم می‌کنند. هم پس از مدت‌ها دوری، دختر سول تصمیم می‌گیرد پدرش را پیدا کند و در راه گرگی به نام «جد» را دیده و با او سفرش را ادامه می‌دهد.

۵. (۱۹۸۶) Flight Of The Navigator

لایو اکشن

در این فیلم علمی‌تخیلی پسربچه دوازده ساله‌ای به نام دیوید فریمن از ایالت فلوریدا در سال ۱۹۷۸ برای پیداکردن برادر کوچکش به جنگل می رود.

به‌طور اتفاقی درون چاله‌ای می افتد و بعد از مدت کوتاهی که از خواب بیدار می‌شود راه خانه‌شان را در پیش می‌گیرد. اما ساکنان جدیدی را در خانه می یابد و خیلی زود می‌فهمد که در سال ۱۹۸۶ قرار دارد و ۸ سال به آینده سفر کرده، در حالی که با وجود گذشت ۸ سال حتی یک روز هم بزرگتر نشده و درست در سن و سال زمانی است که گم شده.

رندل کلایسر وظیفه کارگردانی Flight of the Navigator (پرواز مسیریاب) را برعهده داشته و بازیگرانی همچون جوئی کرامر، پل روبنز، کلیف دیانگ، ورونیکا کارترایت، مت ادلر، سارا جسیکا پارکر، هاورد هسمن، ریچارد لیبرتی در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند.

۴. (۱۹۹۱) The Rocketeer

لایو اکشن

The Rocketeer‎ (موشک‌زن) یکی دیگر از تولیدات استودیو دیزنی است؛ فیلمی در ژانر اکشن و علمی‌تخیلی که به کارگردانی جو جانستون در سال ۱۹۹۱ اکران شد.

این فیلم به نوعی تم ابرقهرمانی دارد که در آن یک خلبان جوان نوعی کوله پشتی پرتابی را می‌یابد که به او امکان پروازکردن در ارتفاع را می‌دهد. او از این وسیله به جای هواپیما برای پرواز استفاده می‌کند. اعمال قهرمانانه‌ این خلبان به سرعت توجه هوارد هیوز (هوانورد، مهندس و کارگردان آمریکایی) و اف‌بی‌آی را جلب می‌کند و در عین حال ماموران نازی نیز از طریقی دیگر وارد ماجرا می‌شوند.

بودجه اولیه تولید این فیلم حدود ۳۵ تا ۴۰ میلیون دلار اعلام شد که در نهایت به فروشی بیش از ۴۶ میلیون دلار بسنده کرد و از این نظر مالی عملکرد خوبی نداشت. این شکست تجاری باعث شد برنامه ساخت دنباله‌‌ای برای این فیلم لغو شود و در عمل دیزنی به این نتیجه برسد که موشک‌زن گزینه خوبی برای ادامه سرمایه‌گذاری و تبدیل‌شدن به یک مجموعه سینمایی نیست.

بیلی کمپل، جنیفر کانلی، آلن آرکین و تری اوکوئین از جمله بازیگران فیلم «موشک زن» هستند.

۳. (۱۹۹۴) Rudyard Kipling’s The Jungle Book

لایو اکشن

The Jungle Book یا همان (کتاب جنگل) یکی دیگر از فیلم‌های لایو اکشن محصول استودیو دیزنی است که به کارگردانی استیون سامرز ساخته شد.

این فیلم درحقیقت دومین عنوان اقتباسی از داستان‌های موگلی، «کتاب جنگل» به قلم رودیارد کیپلینگ است. اولین لایو اکشن اقتباسی و انیمیشنی از این داستان در سال ۱۹۶۷ با همین عنوان و همکاری دیزنی ساخته شده بود.

در این فیلم ماجراجویانه که بازیگرانی مانند جیسون اسکات لی، لینا هیدی، سام نیل، کری الویس و جان کلیز به نقش‌آفرینی پرداخته‌اند پسری که در کودکی در جنگل گم شده و با حیوانات بزرگ شده و حالا در اتفاقی توسط گروهی دیده شده و به شهر آورده می‌شود و به ناچار با چالش‌هایی در اجتماع جدید روبه‌‌رو می‌شود.

در سال ۲۰۱۶ فیلم دیگری با عنوان The Jungle Book و بر اساس داستانی مشابه به کارگردانی جان فاورو ساخته شد که جزو یکی از بهترین لایو اکشن‌های انیمیشنی دیزنی به شمار می‌رود.

۲. (۱۹۹۷) Mr. Magoo

لایو اکشن

این لایو اکشن کمدی و ماجراجویانه به کارگردانی استنلی تانگ در سال ۱۹۹۷ منتشر شد.

این فیلم داستان آقای ماگو (لسلی نیلسن) را روایت می‌کند که در جریان سرقتی از یک موزه، تصادفا صاحب سنگ با ارزشی می‌شود و به دنبال آستین کلوکه (مک داول) و اورتگا پرو (فرر)، سارقان معروفی که خیال داشته اند این سنگ قیمتی را بدزدند، می‌گردد.

عنوان Mr. Magoo (آقای ماگو) متاسفانه از لحاظ فروش در گیشه و همچنین نظر منتقدان نتوانست به موفقیت برسد و به همین سبب خیلی زود از خاطر مخاطبان فراموش شد.

۱. (۲۰۰۲) The Country Bears

لایو اکشن

بری بارینگتون (با صداپیشگی هیلی جوئل اوسمنت) همیشه متفاوت بوده است. او به عنوان یک خرس سخنگو که توسط یک گروه از انسان‌ها پرورش یافته، هرگز در پوست خود احساس راحتی نمی کند.

بری بارینگتون خرس جوانی است که از گروه افسانه‌ای راک (The Country Bears) جدا شده، تلاش می‌کند تا دوباره نزد آن‌ها برگردد و خانواده اصلی خود را پیدا کند. این فیلم هم نتوانست در گیشه عملکرد قابل‌قبولی داشته باشد و از نظر بسیاری از اهالی سینما، یکی از عناوین ضعیف استودیو دیزنی به شمار می‌رود.


بیشتر بخوانید:

  • با پنج مورد از بهترین و بدترین اقتباس‌های لایو اکشن از انیمه آشنا شوید
  • با بهترین و بدترین سریال‌های لایو اکشن کمیک بوکی آشنا شوید
  • لایو اکشن‌های بعدی دیزنی که باید ساخته شوند
  • معرفی ۱۰ انیمه‌ که پتانسیل بالایی برای تبدیل شدن به یک اثر لایو اکشن سینمایی دارند

منبع: Screen Rant
برچسب‌هادیزنیفیلم
کپی شد

https://vgto.ir/ad0



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها : ، ، ، ، ، ، ، ، ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.