گشایش نماد معاملاتی گواهی سپرده برنج طارم مازندران در بورس کالا

به گزارش پایگاه خبری بازارسرمایه (سنا) و به نقل از کالاخبر؛ در این اطلاعیه آمده است از روز شنبه مورخ ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۰، نماد معاملاتی گواهی سپرده کالایی برنج سفید طارم انبار شرکت توسعه تجارت برنج مازندران گشایش یافته و آماده معامله است. براساس اطلاعیه منتشره نماد معاملاتی گواهی سپرده کالایی برنج سفید طارم

کد خبر : 36742
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۹
گشایش نماد معاملاتی گواهی سپرده برنج طارم مازندران در بورس کالا



به گزارش پایگاه خبری بازارسرمایه (سنا) و به نقل از کالاخبر؛ در این اطلاعیه آمده است از روز شنبه مورخ ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۰، نماد معاملاتی گواهی سپرده کالایی برنج سفید طارم انبار شرکت توسعه تجارت برنج مازندران گشایش یافته و آماده معامله است.

براساس اطلاعیه منتشره نماد معاملاتی گواهی سپرده کالایی برنج سفید طارم انبار شرکت توسعه تجارت برنج مازندران در بورس کالا “برنج طارم ۰۰۰۳ تجارت مازندران (پ) (برنج۰۰۰۳پ۰۱)” خواهد بود.

محصول تحویلی به انبار می بایست تولید سال زراعی جاری و در کیسه های پلاستیکی باشد و انباردار، کالای تولیدی سال های زراعی گذشته را پذیرش نخواهد کرد.

طبق این اطلاعیه سررسید انبار ۳۱ خرداد ماه ۱۴۰۰ بوده و آخرین روز معاملاتی نماد ایجاد شده ۲۶ خرداد ماه است و پس از آن معاملات نماد برای فرایند تحویل و تسویه حساب با انبار متوقف خواهد شد.

گفتنی است هر گواهی سپرده برنج معادل یک کیلوگرم از این محصول است. اطلاعات مربوط به سفارش ها و قیمت های معاملاتی در بخش بورس کالا قسمت “گواهی سپرده” در سایت www.tsetmc.com برای عموم قابل مشاهده است.

گفتنی است، اواسط اسفند ماه سال گذشته بود که نماد معاملاتی برنج طارم مازندران در بازار گواهی سپرده کالایی بورس کالای ایران درج شده بود تا در سال جدید، معاملات این نماد آغاز شود.

لازم به ذکر است، فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی در بازدید اخیر خود از پایانه بین المللی صادرات برنج آمل از موافقت وزارت اقتصاد با ورود برنج به بورس کالا خبر داده بود که حامد سلطانی نژاد مدیرعامل بورس کالای ایران نیز آمادگی بورس کالا و فراهم بودن زیرساخت های لازم برای عرضه برنج را اعلام کرد.

در ادامه اکبر میرزاپور سرپرست مدیریت توسعه بازار فیزیکی بورس کالای ایران از اقدامات به منظور پذیرش انبارهایی برای آغاز معاملات گواهی سپرده برنج خبر داد که گشایش نخستین انبار متعلق به شرکت توسعه تجارت برنج مازندران به زودی اعلام خواهد شد.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.