کوکی با تفاله قهوه؟ عجیب اما خوشمزه!

اگر تا به حال تنها شنیده بودید که تفاله قهوه را می‌توان برای اسکراب و به عنوان لایه بردار استفاده کرد حالا ما یک ایده خوشمزه آورده‌ایم: نحوه درست کردن کوکی با تفاله قهوه! بله عجیب به نظر می‌رسد اما واقعا می‌توانید با استفاده از تفاله قهوه یک کوکی خوشمزه بپزید. طرز تهیه کوکی با

کد خبر : 459119
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۷
کوکی با تفاله قهوه؟ عجیب اما خوشمزه!


اگر تا به حال تنها شنیده بودید که تفاله قهوه را می‌توان برای اسکراب و به عنوان لایه بردار استفاده کرد حالا ما یک ایده خوشمزه آورده‌ایم: نحوه درست کردن کوکی با تفاله قهوه! بله عجیب به نظر می‌رسد اما واقعا می‌توانید با استفاده از تفاله قهوه یک کوکی خوشمزه بپزید. طرز تهیه کوکی با تفاله قهوه خیلی ساده است کافیست به روش زیر عمل کنید و وعده چای بعدی را با کوکی خودتان سرو کنید. با ما همراه باشید!

طرز تهیه کوکی با پودر قهوه

طرز تهیه کوکی با پودر قهوه

مواد لازم:

  • 180 گرم آرد ساده
  • 40 گرم فندق پوست گرفته، برشته شده و درشت خرد شده
  • 50 گرم پودر کاکائو
  • 60 گرم تفاله قهوه مصرف شده
  • ½ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 100 گرم کره ذوب شده
  • 80 گرم شکر قهوه‌ای روشن
  • 100 گرم قرص شیرین کننده
  • 1 تخم مرغ بزرگ هم زده

دستورالعمل:

کوکی با تفاله قهوه

  • آرد، فندق، پودر کاکائو، تفاله قهوه، بیکربنات نوشابه و کمی نمک دریایی را درون یک کاسه متوسط با هم ترکیب کنید و با چنگال خوب هم بزنید.
  • سپس کره و شکر را با همزن برقی ترکیب کنید تا رنگ آن به کرمی تغییر کند. حالا به تدریج تخم مرغ‌ها را به کره و شکر اضافه کنید و همچنان به همزدن ادامه دهید.
  • در این مرحله نیز مخلوط مواد خشک را روی مایه بریزید و هم بزنید تا کامل با هم ترکیب شوند. بعد خمیر آماده شده را درون یخچال قرار دهید تا حداقل 1 ساعت استراحت کند.
  • حالا فر را روی 160 تا 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و بگذارید تا گرم شود. بعد روی سینی فر یک کاغذ پخت پهن کنید و تکه های خمیر را به اندازه یک گردوی درشت، شکل بدهید و روی سینی فر با فاصله حدودا 7 سانتی متری بچینید. اگر خمیر زیادی دارید، باقی خمیر را درون یخچال قرار دهید تا سینی اول کوکی‌ها پخته شود.
  • وقتی سینی را درون فر گذاشتید، 6 دقیقه صبر کنید و بعد سینی را بچرخانید تا همه کوکی‌ها کامل برشته شوند.
  • به محض این که کلوچه های داغ و خوشمزه را بیرون آورید، فوری با ته لیوان روی آن‌ها را به آرامی فشار دهید تا کوکی‌ها صاف و گرد شوند.
  • در نهایت صبر کنید تا کوکی‌ها خنک شوند و بعد درون ظرف سرو بچینید و کنار آن هر نوشیدنی که دوست دارید، سرو کنید. نوش جان!

کوکی با تفاله قهوه: کلام پایانی

این هم از طرز نهیه کوکی با تفاله قهوه! همانطور که دیدید طرز تهیه این کوکی ها بسیار هم ساده است. به علاوه طعم و عطر خوبی هم دارند، دفعه بعد که قهوه درست کردید، بد نیست تفاله‌ها برای پخت کوکی نگه دارید!‌ قطعا اعضای خانواده‌تان خوشحال خواهند شد. همچنین اگر طعم زنجبیل را دوست دارید، پیشنهاد می کنیم طرز تهیه کوکی زنجبیلی خانگی خوش عطر و طعم را یاد بگیرید و امتحان کنید.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.