کووید -۱۹ همچنان تهدید باقی می‌ماند

هوشمند نیوز/خراسان رضوی سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که کووید-۱۹ همچنان به‌عنوان یک تهدید باقی می‌ماند، زیرا یک سویه این ویروس به‌طور پیوسته در سراسر جهان در حال گسترش است. به نقل از ژاپن تودی، ماریا ون کرخوف، کارشناس سازمان بهداشت جهانی گفت: در حال حاضر، ویروس، سارس-کوو-۲ در همه کشورها در حال گردش و

کد خبر : 433733
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۴
کووید -۱۹ همچنان تهدید باقی می‌ماند



هوشمند نیوز/خراسان رضوی سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که کووید-۱۹ همچنان به‌عنوان یک تهدید باقی می‌ماند، زیرا یک سویه این ویروس به‌طور پیوسته در سراسر جهان در حال گسترش است.

به نقل از ژاپن تودی، ماریا ون کرخوف، کارشناس سازمان بهداشت جهانی گفت: در حال حاضر، ویروس، سارس-کوو-۲ در همه کشورها در حال گردش و همچنان یک تهدید است.

وی هشدار داد که ما باید هوشیار باشیم زیرا ویروس در حال گردش، تکامل و تغییر است.

ون کرخوف طی همه‌گیری ویروس کرونا که در سال ۲۰۱۹ رخ داد، رهبری فنی سازمان بهداشت جهانی را بر عهده داشت و اکنون مدیر موقت آمادگی و پیشگیری از بیماری‌های همه‌گیر سازمان ملل است.

در حال حاضر سه سویه مورد توجه (XBB.۱.۵، XXB.۱.۱۶ و EG.۵ ) و ۶ سویه تحت کنترل با سطح نگرانی کمتری وجود دارد. یکی از این ۶ سویه، BA.۲.۸۶، در حال تبدیل شدن به یک سویه مورد توجه است.

ون کرخوف افزود: ما تغییری در شدت آن در مقایسه با سایر زیرسویه‌های مختلف مشاهده نمی‌کنیم اما شاهد افزایش آهسته و پیوسته در تشخیص آن در سراسر جهان بوده‌ایم و طبقه‌بندی جدید باید به ارتقای نظارت و تحقیق کمک کند.

سازمان جهانی بهداشت همچنین در حال انتشار ارزیابی خطر جدید برای سویه EG.۵ است که نشان‌دهنده حدود نیمی از توالی‌های به اشتراک گذاشته شده در سطح جهانی است، اگرچه این سازمان نیز تغییری در شدت آن ثبت نکرده است.

همه‌گیری کووید-۱۹ میلیون‌ها نفر را کشت و ویرانی اقتصادی و اجتماعی به بار آورد.

سازمان جهانی بهداشت در ۳۰ ژانویه ۲۰۲۰ یک وضعیت اضطراری سلامت عمومی با نگرانی بین‌المللی که بالاترین هشدار موجود خود است را اعلام کرد و در نهایت در پنجم ماه مه امسال آن را لغو کرد.

این سازمان همچنین علاوه بر عفونت و بیماری حاد، نگران اثرات بلندمدت ناشی از این ویروس است که در مجموع به‌عنوان کووید طولانی یا شرایط پس از کووید شناخته می‌شود.

ون کرخوف خاطرنشان کرد: ما شواهدی داریم که نشان می‌دهد واکسیناسیون با واکسن‌های کووید-۱۹ خطر ابتلا به بیماری پس از کووید را کاهش می‌دهد و ۱۳.۵ میلیارد واکسن کووید-۱۹ در سراسر جهان تجویز شده است.

وی با اشاره به اینکه مردم می‌توانند همزمان به سارس-کوو-۲ و آنفلوآنزا مبتلا شوند، از مردم در نیمکره شمالی خواست تا با نزدیک شدن به فصل زمستان علیه هر دو ویروس، واکسن بزنند.

انتهای پیام



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.