کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان در سال ۲۰۲۳ میلادی کدامند؟

کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان مقاصدی مناسب برای سفرهای خارجی هستند و بیشترین سفرهای خارجی گردشگران ایرانی در طول سال، به این کشورها انجام می‌شود. در سال ۲۰۲۳ میلادی ایرانیان امکان سفر به ۱۱ کشور جهان بدون ویزا و بازدید از ۴۱ کشور با دریافت ویزای الکترونیک یا فرودگاهی را خواهند داشت. قاره‌های آسیا و

کد خبر : 342656
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۵
کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان در سال ۲۰۲۳ میلادی کدامند؟


کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان مقاصدی مناسب برای سفرهای خارجی هستند و بیشترین سفرهای خارجی گردشگران ایرانی در طول سال، به این کشورها انجام می‌شود.

در سال ۲۰۲۳ میلادی ایرانیان امکان سفر به ۱۱ کشور جهان بدون ویزا و بازدید از ۴۱ کشور با دریافت ویزای الکترونیک یا فرودگاهی را خواهند داشت. قاره‌های آسیا و آمریکا هرکدام با چهار کشور، بیشترین مقاصد سفر بدون ویزا برای ایرانیان را دارند. کشورهای ترکیه و گرجستان در قاره اروپا نیز که مقاصد گردشگری محبوب ایرانیان هستند، نیاز به ویزا ندارند.

برخی کشورها الزام دریافت ویزا توسط گردشگران کشورهای منتخب را برداشته‌اند و شهروندان آن‌ها نیازی به دریافت ویزای کشور مربوطه ندارند. روابط سیاسی بین کشورهای جهان تاثیر زیادی در انعقاد قراردادهای سفر بدون ویزای شهروندان آن‌ها دارد. سفر بدون ویزا به کشورهای مختلف جهان سبب رونق گردشگری و استقبال بیشتر گردشگران از سفرهای خارجی می‌شود. در این مقاله به معرفی مقاصد سفر بدون نیاز به ویزا برای ایرانیان در سال ۲۰۲۳ میلادی می‌پردازیم.

به کدام کشورها می‌توانید بدون ویزا سفر کنید:

ویزا چیست؟

منبع عکس: وب‌سایت Red Consulting USA، عکاس نامشخص

ویزا سندی معتبر برای ورود به سایر کشورها است که گردشگران باید آن را از سفارتخانه کشور مقصد سفر خود دریافت کنند. ویزا پس از پاسپورت یا گذرنامه مهم‌ترین مدرک در سفرهای خارجی به شمار می‌رود و اطلاعاتی از قبیل مدت زمان اجازه حضور شما در کشور خارجی مربوطه و تعداد مجاز ورود به آن کشور در آن ثبت می‌شود.

با اخذ ویزای توریستی یک کشور، امکان سفر به شهرهای مختلف آن کشور و بازدید از جاهای دیدنی آن را خواهید داشت؛ اما این مجوز قطعی نیست. پلیس مهاجرت در سایر کشورها نظارت بر تردد گردشگران خارجی را بر عهده دارد و در مواردی با وجود ویزای مورد نیاز گردشگران و مسافران، به‌دلایل مختلف از ورود به کشور یا ادامه سفر آن‌ها ممانعت می‌کند.

ضرورت وجود گذرنامه و ویزا برای مسافران خارجی یک کشور پس از جنگ جهانی اول احساس شد. امروزه مسافران برای دریافت ویزا باید به دفاتر کنسولگری کشور مقصد در کشور محل سکونت خود مراجعه کنند. امکان ارسال درخواست آنلاین به این دفاتر نیز وجود دارد و در برخی کشورها ویزای مورد نیاز گردشگران در فرودگاه صادر می‌شود. کنسولگری‌ها با بررسی موارد متعددی مانند سوابق سفرهای قبلی، تمکن مالی، هدف سفر، وضعیت شغلی و وابستگی‌های خانوادگی متقاضی، در ازای دریافت مبلغی مشخص به درخواست ویزای افراد پاسخ می‌‌دهند. 

تصویر ویزا و پاسپورت غیر ایرانی

منبع عکس: وب‌سایت Sertified Superyacht Academy، عکاس نامشخص

در حالت کلی مجوز ویزا به گذرنامه ضمیمه می‌شود. این مجوز می‌تواند به‌صورت مهر، برچسب، سند مکتوب یا الکترونیکی باشد. در ویزاهای مکتوب، نام، شماره گذرنامه، محل تولد و تاریخ انقضا درج می‌شوند. ویزاهای فرودگاهی به‌شکل مهر هستند و پس از بررسی مدارک گردشگران در پاسپورت آن‌ها ثبت می‌شوند. در ویزاهای فرودگاهی تنها تاریخ انقضا و نوع روادید نوشته شده است. پاسپورت سند شناسایی هویت افراد در خارج از مرزهای کشور آن‌ها است که از سوی مسافران و گردشگران، در داخل کشور دریافت می‌شود. برخلاف گذرنامه، گردشگران باید مجوز ویزا را از کشورهای مقصد سفر خود دریافت کنند.

از محدودیت‌های مجوز ویزای توریستی می‌توان به تاریخ انقضا کوتاه مدت و ممنوعیت کار و تحصیل در کشور مقصد گردشگری اشاره کرد. تردد بین برخی کشورها به‌دلیل عقد قرارداد بین دولت‌ها می‌تواند بدون نیاز به ویزا برای شهروندان دو کشور انجام شود. توافق برای سفر بدون ویزا بین کشورها به روابط سیاسی و فرهنگی آن‌ها بستگی دارد. هدف سازمان گردشگری جهانی افزایش تردد بین کشورها بدون نیاز به ویزا است و در راستای دستیابی به این مقصود اهتمام دارد.

ویزاهای توریستی از پرکاربردترین روادیدها در سراسر جهان هستند. ویزاهای گردشگری به دو شکل کوتاه مدت با امکان ورود یک یا چند بار به کشور مقصد یا بلند مدت با مجوز چند بار ورود به کشور مورد نظر صادر می‌شوند. از دیگر انواع ویزا می‌توان به ویزاهای تحصیلی، کاری، تعطیلات کاری، پزشکی و درمانی، دیدار با خانواده، سرمایه‌گذاری، ورزشی، مطبوعاتی و ترانزیت اشاره کرد.

ویزای شنگن نوع خاصی از ویزا است که با دریافت آن امکان بازدید از کشورهای عضو شنگن در قاره اروپا را خواهید داشت. این مجوز امکان بازدید از ۲۶ کشور از ۴۴ کشور اروپا را به شما می‌دهد و از معتبرترین مجوزهای بین‌المللی است که راه را برای دریافت ویزای سایر کشورها نیز هموار می‌کند. در ادامه به بررسی انواع ویزا و راه‌های سفر بدون ویزا برای ایرانیان خواهیم پرداخت.

روش‌های مختلف صدور ویزا

درخواست ویزای سایر کشورها از راه‌های مختلفی مانند درخواست آنلاین، مراجعه حضوری به کنسولگری کشور مورد نظر، درخواست ویزای فرودگاهی و دریافت ویزا در کشور ثانی امکان‌پذیر است. کشورهای مبدا و مقصد در انتخاب روش دریافت ویزا تاثیرگذار هستند. در ادامه به معرفی شیوه‌های مختلف دریافت ویزای کشورها می‌پردازیم.

صدور ویزا در سفارت

فرم درخواست ویزا با عینک روی آن

منبع عکس: وب‌سایت travelobiz، عکاس نامشخص

برای دریافت ویزا از سفارتخانه‌ها باید به‌شکل حضوری فرم درخواست روادید را در کنسولگری کشور مربوطه پر کنید. هم‌زمان با تکمیل درخواست ویزا باید مدارک مورد نیاز کشور مورد نظر را نیز ارائه دهید. مهم‌ترین مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا شامل یک یا چند قطعه عکس با زمینه سفید و متفاوت با تصویر گذرنامه، گذرنامه، اصل و ترجمه صفحات شناسنامه، مدارک شغلی، گردش حساب برای اثبات تمکن مالی، گواهی اشتغال به کار یا تحصیل، مدارک اثبات اقامت در کشور مبدا، رسید بلیط رفت و برگشت هواپیما و واچر هتل است.

برخی موارد دیگر مانند دعوتنامه و بیمه‌نامه سفر از مدارک تکمیلی درخواست ویزا هستند. پرداخت هزینه صدور ویزا نیز برای گردشگران الزامی است و در صورت رد درخواست شما نیز برگشت داده نمی‌شود.

در حال حاضر، بسیاری از سفارتخانه‌ها در ایران و سایر کشورها گزینه مصاحبه حضوری با گردشگران را حذف کرده‌اند؛ اما در صورت لزوم باید خود را برای انجام مصاحبه حضوری در سفارتخانه نیز آماده کنید. هدف از مصاحبه حضوری با گردشگران بررسی دلایل سفر، آگاهی از مدت زمان سفر، نحوه اقامت و در حالت کلی آگاهی از میزان توانایی متقاضی در پرداخت هزینه‌ها و اطمینان از بازگشت مسافران به کشور مبدا خود است.

پس از بررسی درخواست ویزا در سفارت هر کشور و در صورت نبود نقص در پرونده متقاضی، ویزای مسافران صادر می‌شود. مدت زمان صدور ویزای کشورهای مختلف متفاوت است و به‌طور معمول بین یک تا سه هفته طول می‌کشد. برای جلوگیری از اتلاف وقت و بازگشت درخواست ویزای خود، حتما از قبل مدارک لازم را از سایت سفارتخانه‌ها استعلام کنید.

صدور ویزا در فرودگاه

بخش صدور ویزای بدو ورود در فرودگاه

منبع عکس: وب‌سایت thaiembassy، عکاس نامشخص

ویزای فرودگاهی نوعی از ویزای گردشگری است که در زمان ورود به فرودگاه به گردشگران ارائه می‌شود و به همین دلیل از آن با نام «ویزا در بدو ورود» نیز نام می‌برند. برای دریافت این ویزا شما باید ترجمه‌ مدارک مورد تایید کنسولگری کشور مقصد خود را در فرودگاه به واحد پلیس مهاجرت ارائه دهید.

پس از بررسی مدارک شما و اخذ هزینه صدور ویزا، مهر ورود یا برچسب ویزا بر گذرنامه شما ثبت می‌شود. اطلاعات مربوط به زمان ورود و مدت مجاز اقامت در کشور مورد نظر در برچسب یا نقش مهر درج شده‌ است. در صورت عدم خروج شما در زمان مقرر، پلیس مهاجرت جریمه‌هایی مانند اخراج از کشور و عدم اجازه ورود تا مدتی مشخص یا پرداخت وجه نقد را برای شما در نظر می‌گیرد.

کشورهای پذیرای گردشگر با ویزای فرودگاهی قوانینی مشخص برای گردشگران وضع کرده‌اند که با مراجعه به سایت رسمی کنسولگری آن‌ها پیش از سفر، از این قوانین مطلع خواهید شد. به خاطر داشته باشید بیشتر کشورها در زمینه بررسی مدارک مورد نیاز صدور ویزای فرودگاهی، قوانینی جدی و سخت‌گیرانه دارند. در صورت عدم رعایت این قوانین، با اخراج از فرودگاه در بدو ورود مواجه خواهید شد. برای جلوگیری از بروز هر مشکل در دریافت ویزای فرودگاهی کشورها، از ضوابط کشور مورد نظر خود و مدارک مورد نیاز در سفر مطلع شوید.

ایرانیان برای سفر به سه کشور قاره اقیانوسیه، یک کشور قاره آمریکا، ۱۵ کشور آفریقایی و هشت کشور آسیایی در سال ۲۰۲۳ میلادی می‌توانند ویزای فرودگاهی دریافت کنند. بعضی از این کشورها امکان دریافت ویزای الکترونیکی نیز دارند.

ویزای الکترونیک

نشان تجاری ویزای الکترونیک کنار پاسپورت و هواپیما

منبع عکس: وب‌سایت ACKO، عکاس نامشخص

ویزای الکترونیک که با نام اختصاری e-Visa نیز شناخته می‌شود، در واقع سند مجازی ورود شما به دیگر کشورها است. این ویزا به‌صورت اطلاعات در پایگاه داده‌های مهاجرتی کشور مقصد سفر شما ذخیره و در زمان ورود به آن کشور در گذرنامه شما ثبت می‌شود. برخی کشورها نیز سند مکتوب از ویزای الکترونیکی شما را در فرودگاه به شما ارائه می‌دهند.

برای دریافت ویزای الکترونیکی باید مراحل درخواست ویزا را به‌صورت اینترنتی انجام دهید. ارائه مدارک لازم برای درخواست ویزا نیز به‌صورت بارگذاری تصویری در سایت کنسولگری کشور مورد نظر شما انجام می‌شود. این شیوه از درخواست ویزا به‌دلیل سرعت بالا و دسترسی مناسب، مورد توجه گردشگران در سراسر جهان است.

ایرانیان برای سفر به ۱۸ کشور جهان نیاز به دریافت ویزای الکترونیکی دارند. برخی از این کشورها امکان ثبت درخواست ویزا به‌صورت حضوری و فرودگاهی را نیز برای گردشگران ایرانی فراهم کرده‌اند. ۱۴ کشور آفریقایی، یک کشور اروپایی، یک کشور آمریکایی و دو کشور آسیایی به شهروندان ایرانی در سال ۲۰۲۳ میلادی ویزای الکترونیک ارائه می‌دهند.

صدور ویزا در کشور ثانی

صدور ویزا در سفارتخانه

منبع عکس: وب‌سایت Embassies، عکاس نامشخص

در برخی موارد کشور مورد نظر گردشگران در کشور مبدا آن‌ها سفارتخانه ندارد یا دریافت ویزا به‌صورت مستقیم از کارگزاری موجود در کشور مبدا ممکن نیست. در این موارد گردشگران می‌توانند درخواست ویزای خود را به سفارتخانه کشور واسطه در مبدا ارائه کنند. پس از بررسی درخواست متقاضیان، کشور مربوطه وقت مصاحبه برای گردشگران و مسافران در کشور ثانی مشخص می‌کند.

صدور ویزا در کشور ثانی برای درخواست‌ ویزای توریستی چندان متداول نیست و بیشتر برای درخواست‌های مهاجرتی انجام می‌شود. با این وجود، در برخی موارد خاص امکان صدور ویزا در کشور ثانی وجود دارد. در این شیوه تنها یک مرحله سفر به کشور واسطه به مراحل درخواست ویزا از سفارتخانه اضافه می‌شود.

چگونه می‌توان بدون ویزا سفر کرد؟

مسافر همراه با چمدان در سالن انتظار پرواز با نمای هواپیما

منبع عکس: وب‌سایت PSU travel، عکاس نامشخص

کشورهای مختلف بر اساس سیاست بین‌المللی و چگونگی روابط خود با سایر کشورها قوانینی برای ورود گردشگران و مسافران خارجی به کشور خود وضع می‌کنند. بر مبنای این سیاست‌ها شهروندان مجاز برای ورود بدون ویزا به آن کشور مشخص می‌شوند. در بیشتر موارد محدودیت برای دریافت روادید یا ویزا دو طرفه است؛ به این معنی که دو کشور طرف رابطه، شهروندان یکدیگر را معاف از یا ملزم به دریافت ویزا برای ورود به کشور دیگر می‌کنند. در برخی موارد نیز قرارداد معافیت دریافت ویزا برای شهروندان یک کشور با کشور دیگر به‌صورت یک طرفه منعقد می‌شود.

هیچ قانون مکتوب و جهانی مشترکی برای دریافت ویزای کشورهای مختلف وجود ندارد و تنها روابط دیپلماتیک بین دولت‌ها بر سیاست‌های صدور ویزا تاثیرگذار است؛ البته سابقه مهاجرت غیرقانونی و تخلف در زمان حضور گردشگر در سایر کشورها می‌تواند برای شخص مورد نظر مشکلات جدی در زمان درخواست ویزای جدید ایجاد کند.

مسافر با پاسپورت و بلیط در فرودگاه

منبع عکس: وب‌سایت India Outbound، عکاس نامشخص

در حالت کلی شهروندان یک کشور تنها می‌توانند به سایر کشورهای مورد توافق سفر بدون ویزا با کشور موطن خود، به‌راحتی تردد کنند. ایرانیان نیز امکان سفر بدون ویزا به کشورهایی محدود را دارند که در ادامه به معرفی آن‌ها خواهیم پرداخت. مراحل دریافت ویزای فرودگاهی نیز چندان سخت نیست و بین یک تا دو ساعت طول می‌کشد.

برای سفر به کشور موردعلاقه خود می‌توانید به وب‌سایت رسمی کنسولگری کشور مورد نظر در ایران مراجعه و لزوم یا عدم لزوم دریافت ویزای آن کشور با گذرنامه خود را بررسی کنید. شیوه‌های درخواست ویزا از هر کشور نیز در وب‌سایت کنسولگری آن‌ها درج شده است. 

در حال حاضر (سال ۲۰۲۳ میلادی) شهروندان کشور امارات متحده عربی با امکان سفر به ۱۷۵ کشور بدون ویزا بیشترین و شهروندان افغانستان با امکان سفر به ۳۰ کشور بدون ویزا کمترین دسترسی را به دیگر کشورهای جهان دارند. این آمار بر اساس فهرست سایت سازمان جهانی پاسپورت ایندکس (passportindex) و با محاسبه ویزاهای آنلاین و فرودگاهی به دست آمده است. 

رتبه پاسپورت ایران چند است؟

تصویر پاسپورت ایرانی روی میز

منبع عکس: وب‌سایت Guide Consultants، عکاس نامشخص

رتبه بندی گذرنامه کشورها بر اساس شاخص‌های متعددی انجام می‌شود که یکی از مهم‌ترین آن‌ها به میزان دسترسی شهروندان یک کشور با پاسپورت خود به دیگر نقاط جهان اشاره کرد. این شاخص در جهان با عنوان شاخص هنلی شناخته می‌شود و اعتبار بین‌المللی دارد.

از تاریخ ژانویه سال ۲۰۲۳ میلادی ایرانیان اجازه سفر به ۵۲ کشور بدون ویزا یا با ویزاهای فرودگاهی و الکترونیکی را دارند. در مقابل، ایرانیان برای سفر به ۱۸۸ کشور جهان باید ویزا دریافت کنند. تفاوت بین تعداد کشورهای بدون ویزا و ملزم به دریافت ویزا برای ایرانیان رتبه گذرنامه ایران در رنکینگ جهانی را پایین آورده است.

در حال حاضر رتبه پاسپورت ایران بر اساس آمار سال ۲۰۲۳ میلادی در فهرست ویزا ایندکس (visaindex)، ۹۸ است. ایران در این فهرست هم ردیف با کشورهای اریتره، اتیوپی و سودان جنوبی قرار دارد. رتبه پاسپورت ایران در فهرست پاسپورت ایندکس (passportindex) نیز در سال ۲۰۲۳ میلادی در جایگاه ۸۶ واقع شده است.  

ایرانی ها به کدام کشورها می‌توانند بدون ویزا سفر کنند؟

نقشه کشورهای بدون نیاز به ویزا برای ایرانیان

منبع عکس: وب‌سایت Quora، عکاس نامشخص

شهروندان ایرانی در سال ۲۰۲۳ میلادی امکان سفر بدون ویزا به ۱۱ کشور در سراسر جهان را دارند؛ گرچه امکان دریافت ویزاهای الکترونیک و فرودگاهی سفر به بسیاری از کشورهای جهان را نسبت به گذشته ساده کرده‌ است. سفر با گذرنامه ایرانی و بدون ارائه هرگونه ویزا تنها به کشورهای ارمنستان، عراق، مالزی، قزاقستان، ترکیه، گرجستان، دومنیکا، هائیتی، ونزوئلا، جمهوری سورینام و جزایر میکرونزی مجاز است.

برخی از مناطق جهان نیز نیازی به دریافت ویزا برای گردشگران در سراسر جهان از جمله ایرانیان ندارند؛ اما دسترسی به آن‌ها چندان ساده نیست. این مقاصد پرواز مستقیم به ایران ندارند و دسترسی به آن‌ها از کشورهای واسطه نیازمند به دریافت ویزا برای ایرانیان انجام می‌شود. مجمع الجزیر سوالبارد (Svalbard) در اقیانوس منجمد شمالی (شمالگان)، یکی از این مناطق بدون ویزا در جهان است که بین نروژ و قطب شمال قرار دارد. مجمع‌الجزایر پیت‌کرن در جنوب اقیانوس آرام و قطب جنوب، از دیگر مناطق بدون ویزا در جهان هستند. ایرانیان برای بازدید از این مناطق نیازی به ویزا ندارند؛ اما به‌دلیل پرواز غیر‌مستقیم باید ویزای ترانزیت کشورهای واسطه را دریافت کنند. این مناطق به‌دلیل شرایط یکسان برای همه کشورها در شمارش مناطق بدون ویزا برای محاسبه رنکینگ جهانی قرار نگرفته‌اند.

کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان با توجه به قوانین جاری خود بین ۱۴ تا ۱۵۰ روز اجازه اقامت به شهروندان ایرانی در شهرهای مختلف را می‌دهند. با وجود عدم نیاز به دریافت ویزا از این کشورها، تضمینی برای ورود ۱۰۰ درصدی گردشگران ایرانی به هرکدام از این کشورها وجود ندارد و پلیس فرودگاه‌ها می‌توانند با توجه به سیاست‌های داخلی هر کشور از ورود برخی گردشگران جلوگیری کنند. اخراج گردشگران از این کشورها و سایر نقاط جهان در هر زمانی از اقامت افراد در صورت عدم رعایت قوانین جاری نیز صورت می‌گیرد.

به‌جز ۱۱ کشور بدون ویزا برای ایرانیان، سفر به ۴۱ مقصد جهانی دیگر برای ایرانیان با دریافت ویزاهای الکترونیک یا فرودگاهی امکان‌پذیر است. فهرست این کشورها بر اساس اطلاعات سازمان پاسپورت ایندکس (passportindex) به‌صورت سالانه به‌روزرسانی و اعلام می‌شود. فهرست کشورهای بدون ویزا و نیازمند ویزاهای الکترونیک یا فرودگاهی برای ایرانیان به‌همراه مدت زمان مجاز برای اقامت در این کشورها به شرح زیر است.  

کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان در آسیا

نام کشور بدون ویزا ویزای فرودگاهی (بدو ورود) ویزای الکترونیک (eVisa) e.TA (مجوز سفر الکترونیکی) تعداد روزهای اقامت
ارمنستان ۹۰
عراق ۳۰
مالزی ۱۴
قزاقستان ۱۴
کامبوج ۳۰
لبنان ۳۰
مالدیو ۳۰
عمان ۳۰
قطر ۳۰
نپال ۱۵۰
جزیره تیمور لسته (Timor-Leste) ۳۰
شبه‌جزیره ماکائو ۳۰
سریلانکا ۳۰
پاکستان ۳۰

کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان در اروپا

نام کشور بدون ویزا ویزای الکترونیک (eVisa) تعداد روزهای اقامت
ترکیه ۹۰
گرجستان ۴۵
جمهوری آذربایجان ۳۰

کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان در آفریقا

نام کشور ویزای فرودگاهی (بدو ورود) ویزای الکترونیک (eVisa) e.TA (مجوز سفر الکترونیکی) ثبت نام توریستی تعداد روزهای اقامت
آنگولا ✔ (پیش از ورود به کشور باید درخواست خود را ارسال کنید) ـ
بوروندی (Burundi) ۳۰
دماغه سبز (Cape Verde) ـ
اتحاد قمر (Comoros) ۴۵
جمهوری دموکراتیک کنگو (Democratic Republic of Congo) ۹۰
جیبوتی (Djibouti) ـ
اتیوپی ۹۰
گابن ۹۰
گینه ۹۰
گینه بیسائو (Guinea-Bissau) ۹۰
لسوتو (Lesotho) ۱۴
ماداگاسکار (Madagascar) ۹۰
مالاوی (Malawi) ۹۰
موریتانی (Mauritania) ـ
موزامبیک (Mozambique) ۳۰
نیجریه ✔ (پیش از ورود به کشور باید درخواست خود را ارسال کنید) ـ
رواندا (Rwanda) ۳۰
سیرالئون (Sierra Leone) ۳۰
سومالی ۳۰
سودان جنوبی ـ
کنیا ۹۰
اوگاندا ـ
زیمبابوه ۹۰
توگو ۱۵
ساحل عاج (Ivory Coast) ✔ (پیش از ورود به کشور باید درخواست خود را ارسال کنید) ۹۰
سیشل ۹۰

کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان در آمریکا

نام کشور بدون ویزا ویزای فرودگاهی (بدو ورود) ویزای الکترونیک (eVisa) تعداد روزهای اقامت
دومنیکا ۲۱
هائیتی ۹۰
ونزوئلا ۱۵
جمهوری سورینام (Suriname) ۹۰
بولیوی ۹۰

کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان در اقیانوسیه

نام کشور بدون ویزا ویزای فرودگاهی (بدو ورود) تعداد روزهای اقامت
میکرونزی (Micronesia) ۳۰
پالائو (Palau) ۳۰
تووالو (Tuvalu) ۳۰
ساموآ (Samoa) ۹۰

در این مقاله به معرفی انواع ویزا و مقاصد سفر خارجی بدون ویزا برای ایرانیان پرداختیم. شما نیز در ادامه می‌توانید تجربه‌های خود از دریافت انواع ویزا و سفر به کشورهای بدون نیاز به اخذ ویزا برای ایرانیان را با ما و دیگر کاربران کجارو به اشتراک بگذارید.

پرسش‌های متداول

آیا می‌توان بدون دریافت ویزا به سایر کشورها سفر کرد؟

شهروندان یک کشور تنها امکان سفر بدون ویزا به کشورهای خارجی مورد توافق با دولت خود بر سر لغو ویزای سفر را خواهند داشت.

ایرانیان در سال ۲۰۲۳ میلادی به چند کشور می‌توانند بدون ویزا سفر کنند؟

ایرانیان در سال ۲۰۲۳ میلادی به ۱۱ کشور ارمنستان، عراق، مالزی، قزاقستان، ترکیه، گرجستان، دومنیکا، هائیتی، ونزوئلا، جمهوری سورینام و جزایر میکرونزی می‌توانند بدون ویزا سفر کنند.

کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان در کدام قاره‌ها هستند؟

مقاصد سفر خارجی بدون نیاز به ویزا برای ایرانیان چهار کشور در قاره آسیا، دو کشور در قاره اروپا، یک کشور در قاره اقیانوسیه و چهار کشور در قاره آمریکا هستند.

آیا دریافت ویزای فرودگاهی سخت است؟

احتمال رد درخواست ویزای فرودگاهی برای گردشگران و اخراج آن‌ها در کشور مقصد در صورت رعایت قوانین آن کشور و تکمیل مدارک شما بسیار کم است و ویزا برای گردشگران در کمتر از یک یا دو ساعت صادر می‌شود.

عکس‌ کاور از وب‌سایت Wanderlust Travel Magazine



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.