به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کتاب «شهروندان در برابر خبرنگاران؛ دروازهبانی خبر در عصر شبکههای اجتماعی»، اثر جدید دکتر اکبر نصراللهی و روحالله انصاری، منتشر و به بازار عرضه شده است.
روحالله انصاری، کارشناسی ارشد روزنامهنگاری و پژوهشگر رسانه و فضای مجازی و رسانههای نوین و مشاور و طراح ساختار تحریریه دیجیتال رسانههای آنلاین در داخل و خارج از ایران و اکبر نصراللهی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی و رییس دانشکده علوم اجتماعی ارتباطات و رسانه است. دکتر نصراللهی پیش از این سردبیر و موسس بخشهای مختلف خبری از جمله بخش گفتوگوی ویژه خبری، مدیرکل اطلاعات و اخبار شبکه خبر، مدیرکل آموزش و پژوهش و مدیرکل نظارت و ارزیابی اخبار و برنامههای سیاسی صدا و سیما بوده و از او کتابهای مختلفی از جمله راهنمای پوشش خبری، مدیریت پوشش اخبار بحران در رسانههای حرفهای، اصول خبرنویسی و آیندهپژوهی خبر و دیپلماسی بازیهای دیجیتال منتشر شده است
دفتر مطالعات و برنامهریزی رسانهها با همکاری مؤسسه مطبوعاتی نشرآوران ، کتاب «شهروندان در برابر خبرنگاران» را در ۱۰ فصل با عناوین مطالعات جهانی، خبر در دوران شبکههای اجتماعی، اخبار ویروسی، خبر در رسانههای اجتماعی براساس نظریه اشاعه نوآوریها، خبر در شبکههای اجتماعی و نظریه شکاف آگاهی، دروازهبانی شبکهای در فضای مجازی، مطالعات ایرانی، الگوهای چهارگانه دروازهبانی اخبار در شبکههای اجتماعی و رسانههای رسمی ایران، دلایل و تأثیرات ورود رهبران افکار ایرانی (بازیگران سینما و تلویزیون) به جریان خبر و دروازهبانی دینامیک در قطع وزیری در ۳۷۶ صفحه، منتشر کرده است.
از مباحث مهم این کتاب، «نظریه تاثیر فضای مجازی» در تحولات ایران و همچنین مطالعهای تاثیر فیلترینگ بر جریان خبری فارسی زبان است. بهعلاوه، کتاب با همکاری چند اینفلوئنسر فعال و شماری از سردبیران و مدیران خبر در رسانههای رسمی ایران، تاثیرات حضور رهبران افکار در جریانهای خبری وایرال در ایران را نیز بررسی کرده است.
نویسندگان کتاب، مخاطبان آن را نه فقط روزنامهنگاران، فعالان رسانهای و استادان ارتباطات و رسانه، بلکه همه مسئولان میدانند که در چند سال گذشته به دلیل درک ناکافی از شبکههای اجتماعی و جریانهای خبری ویروسی، تحت تاثیر سونامی خبری کنشگران غیررسمی قرار گرفتهاند.
علاقهمندان، چاپ اول کتاب ««شهروندان در برابر خبرنگاران؛ دروازهبانی خبر در عصر شبکههای اجتماعی» را میتوانند از دفتر مطالعات و برنامهریزی رسانهها واقع در تهران خیابان شهید بهشتی، خیابان پاکستان ،پلاک ۱۱ تهیه کنند.
۵۷۵۷
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰