به گزارش خبرنگار پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا)، مرکز آمار ایران در گزارشی به وضعیت تورم تولیدکننده مرغ داری های صنعتی پرداخته است. طبق این گزارش، تورم تولیدکننده بخش مرغداریهای صنعتی کشور (بر مبنای ۱۰۰=۱۳۹۵) در آذر ماه سال ۱۴۰۳، برابر با ۱۵۲۱.۸ بوده که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) ۴.۷ درصد کاهش و نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۷.۸ درصد افزایش یافتهاست. در ماه مورد بررسی میانگین شاخص قیمت در دوازده ماه منتهی به ماه جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) ۲۰.۴ درصد افزایش یافتهاست.
کاهش تورم ماهانه
طبق دادههای مرکز آمار ایران، تورم تولیدکننده بخش مرغداریهای صنعتی کشور در آذر ماه ۱۴۰۳ نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) به ۴.۷- درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۱.۱ درصد)، ۵.۸ واحد درصد کاهش یافتهاست. در میان قلمهای مرغداریهای صنعتی، بیشترین تورم نسبت به ماه قبل مربوط به قلم “تخم مرغ نطفه دار” (۳.۵ درصد) و بیشترین میزان کاهش آن مربوط به قلم” جوجه یک روزه” (۸.۱- درصد) است.
کاهش تورم نقطه به نقطه
گزارش مرکز آمار نشان میدهد؛ تورم تولیدکننده بخش مرغداریهای صنعتی کشور در آذر ماه ۱۴۰۳ نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۷.۸ درصد بوده که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۱۳.۱ درصد) ۵.۳ واحد درصد کاهش داشتهاست. به عبارت دیگر، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداریهای صنعتی به ازای تولید قلمهای خود در داخل کشور، در آذر ماه ۱۴۰۳ نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۷.۸ درصد افزایش دارد.
در بین قلمهای مرغداری های صنعتی، بیشترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم ” تخم مرغ نطفه دار” (۴۶.۶ درصد) و بیشترین میزان کاهش آن مربوط به قلم ” کود” (۸.۵- درصد) است.
طبق این گزارش، مرغ گوشتی بیشترین سهم را در تولید مرغداری صنعتی کشور دارد که تورم سالانه آن به میزان ۱۳.۲ درصد رسیده که کمتر از میانگین شاخص کل تورم این صنعت است.
کاهش تورم سالانه
گزارش مرکز آمار نشان میدهد؛ تورم تولیدکننده در آذر ماه ۱۴۰۳ محصولات مرغداریهای صنعتی در داخل کشور در ۱۲ ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ۲۰.۴ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (۲۳.۹ درصد)، ۳.۵ واحد درصد کاهش نشان میدهد.
در ماه مورد بررسی، در میان قلمهای مرغداریهای صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم “کود” (۰.۴ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم “ تخم مرغ نطفه دار ” (۵۳.۷ درصد) بوده است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰