چگونه حباب های آب خوراکی درست کنیم
حباب یا بطری آب خوراکی آبی است که به شکل حباب مانند جامد شده باشد. از آب ، سدیم آلژینات و لاکتات کلسیم ساخته می شود. اگر چیز خوش طعم تری را ترجیح می دهید ، ممکن است به جای آن از یک کیک قطره باران ژاپنی لذت ببرید. کیک قطره باران خود عطر و
کد خبر : 10871
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۴

حباب یا بطری آب خوراکی آبی است که به شکل حباب مانند جامد شده باشد. از آب ، سدیم آلژینات و لاکتات کلسیم ساخته می شود. اگر چیز خوش طعم تری را ترجیح می دهید ، ممکن است به جای آن از یک کیک قطره باران ژاپنی لذت ببرید. کیک قطره باران خود عطر و طعم ندارد ، مگر اینکه آن را با شکر وانیل شیرین کنید ، یا از آن شربت شیرین بپاشید.
مراحل
لینک منبع :
هوشمندنیوز
![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | ![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | ![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
![]() مدیریت حرفه ای کافی شاپ | ![]() حقوقدان خبره | ![]() سرآشپز حرفه ای |
![]() | ![]() آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | ![]() |
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰