چگونه با روغن کمتر غذا بپزیم؟

بسیاری از غذاهای سریع امروزی که آماده می‌کنیم، روغن زیادی نیاز دارند مواردی چون سیب زمینی سرخ کرده که اتفاقا حسابی پرطرفدار هم است. اما پخت و پز با روغن زیاد می‌تواند منجر به افزایش وزن و عوارض دیگر شود. در مقابل پخت و پز با روغن کمتر می‌تواند فواید سلامتی زیادی داشته باشد و

کد خبر : 458639
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۵:۲۴
چگونه با روغن کمتر غذا بپزیم؟


بسیاری از غذاهای سریع امروزی که آماده می‌کنیم، روغن زیادی نیاز دارند مواردی چون سیب زمینی سرخ کرده که اتفاقا حسابی پرطرفدار هم است. اما پخت و پز با روغن زیاد می‌تواند منجر به افزایش وزن و عوارض دیگر شود. در مقابل پخت و پز با روغن کمتر می‌تواند فواید سلامتی زیادی داشته باشد و برای کسانی که به دنبال حفظ یک سبک زندگی سالم هستند، انتخابی عاقلانه است. بگذارید به شما بگوییم که چگونه با روغن کمتر یا بدون روغن غذا بپزید تا سالم بمانید!

مضرات استفاده از روغن زیاد

مضرات استفاده از روغن زیاد 

طبق تحقیقی که در سال 2016 در مجله قلب هند منتشر شد، مشخص شد که برخی از روغن‌ها، به ویژه روغن‌های تصفیه شده، می‌توانند به اجزای سمی مانند چربی‌های ترانس و رادیکال‌های آزاد تبدیل شوند. اگر روغن را به طور مکرر سرخ کنید، ممکن است به آن آسیب بیشتری وارد شود. 

چگونه با روغن کمتر غذا بپزیم؟

بهترین راهکارها برای استفاده از روغن کمتر به شرح زیر است:

غذاها را بخارپز کنید

بخارپز کردن شامل پختن غذا با استفاده از بخار است که به حفظ مواد مغذی بدون نیاز به روغن کمک می‌کند. سبزیجات  و ماهی در این روش عالی طبخ می‌شوند.

کباب کنید

کباب کنید

کباب کردن بدون نیاز به روغن زیاد، طعم دودی به غذا می‌دهد و یک روش عالی برای پختن گوشت بدون چربی، سبزیجات و حتی میوه‌هاست.

پخت در فر

فر فقط برای تهیه کیک نیست. طبخ غذا در فر هم یک سبک پخت و پز است که به شما امکان می‌دهد غذاهای متنوعی را با حداقل روغن درست کنید. این روش برای گوشت و سبزیجات مناسب است.

تفت دادن

تفت دادن شامل پختن سریع قطعات کوچک غذا در مقدار کمی روغن است. در حالی که این روش روغن کمتری نسبت به سرخ کردن معمول مصرف می‌کند، اما همچنان طعم و بافت خوبی را به غذها می‌بخشد.

سرخ کن بدون روغن

سرخ کن بدون روغن

سرخ کن بدون روغن از گردش هوای گرم برای پختن غذا استفاده می‌کند و برای داشتن بافتی ترد، به کمترین میزان روغن نیاز دارد. این دستگاه یک جایگزین سالم تر برای سرخ کردن عمیق است.

آب پز کردن

این روش شامل پختن غذا در مایعات داغ مانند آب یا آبگوشت بدون نیاز به روغن است و برای مواد غذایی مختلفی از جمله تخم مرغ و سبزیجات مناسب است.

کلام پایانی

با استفاده از این روش‌های پخت و پز و کاهش مصرف روغن، می‌توانید از وعده‌های غذایی خوشمزه و مغذی لذت ببرید. در عین حال، می‌توانید از مزایای سلامتی متعدد مرتبط با رژیم غذایی کم روغن بهره مند شوید. ما در این مطلب نیز به 8 نکته ساده برای گرفتن روغن اضافی غذا پرداخته ایم. خواندن آن را از دست ندهید.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.