چگونه Umami را به آشپزی خود اضافه کنیم
در پخت و پز ، پنج طعم وجود دارد: شیرین ، شور ، ترش ، تلخ و امامی. اصطلاح امامی ، طعم پنجم ، در سال 1908 توسط یک استاد ژاپنی ، Kikunae Ikeda ابداع شد ، اما طعم و مزه از قرن ها پیش در سراسر جهان در مواد غذایی وجود داشته است. Umami
کد خبر : 9432
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳۰ دی ۱۳۹۹ - ۹:۲۶
در پخت و پز ، پنج طعم وجود دارد: شیرین ، شور ، ترش ، تلخ و امامی. اصطلاح امامی ، طعم پنجم ، در سال 1908 توسط یک استاد ژاپنی ، Kikunae Ikeda ابداع شد ، اما طعم و مزه از قرن ها پیش در سراسر جهان در مواد غذایی وجود داشته است. Umami کیفیت گوشتی و شور را به بسیاری از غذاها اضافه می کند و با استفاده از انواع مواد و ترکیبات طعم دهنده می توان آن را در آشپزی خانگی گنجاند.[1]
مراحل
1
پنیر را به غذاها و سوپ های ماکارونی اضافه کنید. پارمسان طعم شور و قوی دارد که فقط با افزایش سن قویتر می شود. آن را به سس های ماکارونی ، بالای ظرف یا هنگام پختن درون سس ، اضافه کنید تا طعم عمیق تری ایجاد کند.[2]
- برای دستیابی به همان اثر ، پوست های پارمزان را به سوپ ها اضافه کنید ، مانند ماین استرون.
2
برای افزودن طعم امامی به انواع ظروف از آنچوی استفاده کنید. آنچوی خشک یا درمان شده عطر و طعم ماهی ، ماهی به غذا اضافه می کند و می تواند در بسیاری از غذاها استفاده شود.
- کره آنچو ، با ترکیب آنچو و کره نرم ، برای تهیه نان تست یا استیک درست کنید.
- رب آنچوی را به سس ماکارونی اضافه کنید تا طعم گوجه فرنگی را به وجود آورد و طعم گردتری ایجاد کند.
3
از قارچ استفاده کنید. قارچ ها دارای عطر و طعم طبیعی زیادی از امامی هستند و حتی در صورت خشک شدن ، قویتر هستند.[3]
- قارچ ها را به سس ماکارونی اضافه کنید. قارچ های خرد شده و خرد شده و خرد شده در سس های سفید یا قرمز کار می کنند.
- از قارچ خشک شده در سوپ استفاده کنید. قارچ های Porcini یا Shiitake را به سوپ ها یا رامان اضافه کنید تا بیشترین طعم را داشته باشد.
4
رب گوجه فرنگی را در سوپ ها و سس های خود قرار دهید. مانند قارچ ، گوجه فرنگی دارای عطر و طعم امامی طبیعی و همچنین شیرینی است. رب گوجه فرنگی منبع غلیظ و غلیظ عطر و طعم گوجه فرنگی است و کمی طول می کشد. کمی رب گوجه فرنگی را در سوپ گوجه فرنگی ، خورشت های گوشت گاو ، سس ماکارونی یا حتی آب گوشت اضافه کنید.[4]
5
کمبو را به آبگوشت ها اضافه کنید. کومبو نوعی جلبک دریایی است که اغلب در سوپ های آسیایی برای تهیه آب گوشت پایه استفاده می شود. چند تکه کمبو یا سایر جلبک های دریایی را بجوشانید تا مزه امامی خاکی ، ماهی به سوپ ها و آب گوشت اضافه شود.
تبلیغات
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰