محمد رجبی در این باره اظهار کرد: در راستای افزایش هزینههای صنعت حمل و نقل ریلی پیشنهاد افزایش قیمت ۶۰ درصدی بلیت قطار را به شورای عالی ترابری ارائه کردهایم اما تا کنون خبری مبنی بر برگزاری جلسه برای بررسی، تصمیمگیری و موافقت با این پیشنهاد نشده است.
وی افزود: با وجود اینکه وضعیت پذیرش مسافر و سفرهای ریلی نسبت به سال گذشته و به ویژه نسبت به همین بازه زمانی در سال ۱۳۹۹ بهتر شده و رونق گرفته است اما شرکتهای ریلی توان پرداخت حقوق پرسنل خودشان را هم ندارند و عوامل بسیاری مانند انرژی، حقوق و دستمزد، تامین تجهیزات و… چند برابر شده است، هزینه تمام شده شرکتهای ریلی ۲۴۰ درصد افزایش یافته اما مردم کشش این میزان افزایش قیمت را ندارند.
رئیس انجمن صنفی شرکتهای حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته با بیان اینکه در ایام کرونا هیچ یک از کارگران و کارمندان در صنعت ریلی تعدیل نشدهاند، ادامه داد: بر این اساس و با توجه به محاسبه و آنالیز هزینههای مترتب بر صنعت ریلی، پیشنهاد افزایش ۶۰ درصدی قیمت بلیت قطار را ارائه کردیم.
پیش از این و در اواخر سال گذشته نیز قیمت بلیت قطار به نحوی افزایش یافت به گونهای که هر مسافری ریلی باید تا ۵۰ درصد هزینه بلیت صندلیهای خالی بابت اجرای طرح فاصلهگذاری اجتماعی را پرداخت کند و به همین سبب مردم باید پول بیشتری را پرداخت کنند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰