وزیر بهداشت، درمان و آموزش از ارائه پیشنهاد اجرای پویش «نه به تصادف» به هیات دولت، به منظور کاهش تصادفها و حوادث ترافیکی نوروزی خبر داد. به گزارش هوشمند نیوز، دکتر محمدرضا ظفرقندی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «دیروز، پیشنهاد پویش «نه به تصادف» را با هدف حفظ سلامتی هموطنان عزیزمان، تقدیم هیاتدولت کردم که
کد خبر : 560053
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۶
وزیر بهداشت، درمان و آموزش از ارائه پیشنهاد اجرای پویش «نه به تصادف» به هیات دولت، به منظور کاهش تصادفها و حوادث ترافیکی نوروزی خبر داد.
به گزارش هوشمند نیوز، دکتر محمدرضا ظفرقندی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «دیروز، پیشنهاد پویش «نه به تصادف» را با هدف حفظ سلامتی هموطنان عزیزمان، تقدیم هیاتدولت کردم که با استقبال رئیسجمهور محترم، وزرا و همکاران ارجمند دولت همراه شد. امیدوارم با همراهی همه مسئولان و هممیهنان عزیز، امسال سفرهای نوروزی امنتر و با نشاطی را تجربه کنیم.»
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰